Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
μηφα χθες με ενα τραβελι και με γαμησε και εχει μαυρισει ο κολος μ που οφειλεται αυτο στην τριβη που ειχαμε κατα το sex.?
Δεν ηταν τραβελι, Πακιστανός ήταν φίλε και σου ξεβαψε

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Οτι ειναι μουφα οι φωτος..

kenourgios

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.
Ξέρει κανείς για thelxh.
Ευχαριστώ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τη ειχα πετύχει στο cam4 μια φορά και άφηνε το ένα και άναβε το άλλο, και έπινε ενα σωρό χυμό
και εγω γιατρε στο cam4 την πετυχα πολλες φορες
λογο επειδη ειμαι φυσιγωμα :grin: νομιζω οτι κανει παπαδες στο κρεββατι
το δε κορμι ισως ειναι το μεγαλυτερο τρανς(τρανς το τονιζω οχι θυληκο) κορμι τις αθηνας ειναι δλδ μαλλον η ποιο ολοκληρωμενει τρανς απο αποψη κορμιου
ο δε συναγωνιστης lycien  απο αθηνα γραφει υμνους οποτε μαλλον ειναι καλη περιπτωση

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
και εγω γιατρε στο cam4 την πετυχα πολλες φορες
λογο επειδη ειμαι φυσιγωμα :grin: νομιζω οτι κανει παπαδες στο κρεββατι
το δε κορμι ισως ειναι το μεγαλυτερο τρανς(τρανς το τονιζω οχι θυληκο) κορμι τις αθηνας ειναι δλδ μαλλον η ποιο ολοκληρωμενει τρανς απο αποψη κορμιου
ο δε συναγωνιστης lycien  απο αθηνα γραφει υμνους οποτε μαλλον ειναι καλη περιπτωση
γεια σου μεγάλε αλέφα, πως πάμε;;;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Έχει απίστευτο κορμί, από τις φωτογραφίες και ψωλάρα .  Μόλις μαζέψω κανένα ψιλό θα την επισκεφτώ .  Ελπίζω να μην με ξεσκίσει γιατί δεν είμαι συνηθισμένος, δεν ξέρω καν αν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τέτοιο εργαλείο .

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Έχει απίστευτο κορμί, από τις φωτογραφίες και ψωλάρα .  Μόλις μαζέψω κανένα ψιλό θα την επισκεφτώ .  Ελπίζω να μην με ξεσκίσει γιατί δεν είμαι συνηθισμένος, δεν ξέρω καν αν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τέτοιο εργαλείο .
πάντως ρε παιδιά αν είναι αυτή που νομίζω, εμένα δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο....μένει νομίζω κυψέλη σε ένα ρετιρέ...αυτή δεν είναι;;..μέτρια πράγματα...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
πάντως ρε παιδιά αν είναι αυτή που νομίζω, εμένα δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο....μένει νομίζω κυψέλη σε ένα ρετιρέ...αυτή δεν είναι;;..μέτρια πράγματα...
Nαι στη Κυψελη σε ενα παλιο νεοκλασσικο στον πανω οροφο... ο φιλος πιο πανω ας εχει υπόψη του οτι ειναι περισσοτερο παθητικη... κι επειδη εχει καβαλησει το καλαμι στο τηλ. ειναι λιγακι αποτομη του στυλ αν σ'αρεσει αλλιως περιμενουν κι αλλοι στην ουρα..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Nαι στη Κυψελη σε ενα παλιο νεοκλασσικο στον πανω οροφο... ο φιλος πιο πανω ας εχει υπόψη του οτι ειναι περισσοτερο παθητικη... κι επειδη εχει καβαλησει το καλαμι στο τηλ. ειναι λιγακι αποτομη του στυλ αν σ'αρεσει αλλιως περιμενουν κι αλλοι στην ουρα..
μαλλον για αλλαγη κινητηρα ειναι γιατρε
να σου δωσω να καταλαβεις εχει μπερδεψει το μαλμπορο με το μαυρο τι περιμενεις τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom