MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Kαι πως βλέπεις το κώλο σου;
Εχει ανακαλυψει τον καθρεπτη
Kαι πως βλέπεις το κώλο σου;
Δεν ηταν τραβελι, Πακιστανός ήταν φίλε και σου ξεβαψεμηφα χθες με ενα τραβελι και με γαμησε και εχει μαυρισει ο κολος μ που οφειλεται αυτο στην τριβη που ειχαμε κατα το sex.?
Μονο ανωμαλιες,του τυπου τα κανω ολα και συμφερω!......δεν εχει καμια σχεση με trans ετσι!!!αλλα γουστα ειναι αυτα.....Καλημέρα.
Ξέρει κανείς για thelxh.
Ευχαριστώ.
δεν θαχε καπνισει τον μπαφο της... γι αυτο..Ξερουμε κατι για την συγκεκριμενη?
Στο τηλ ηταν πολυ αποτομη...
δεν θαχε καπνισει τον μπαφο της... γι αυτο..
τη ειχα πετύχει στο cam4 μια φορά και άφηνε το ένα και άναβε το άλλο, και έπινε ενα σωρό χυμό
Ωραίο εργαλείο ! Τελικά αξίζει να πάμε ;Ξερουμε κατι για την συγκεκριμενη?
Στο τηλ ηταν πολυ αποτομη...
εγώ δεν είχα περάσει άσχημα, αλλά απ ότι κατάλαβα είναι πολύ κυκλοθυμική... αν σου κάτσει θα περάσεις καλά...Ωραίο εργαλείο ! Τελικά αξίζει να πάμε ;
και εγω γιατρε στο cam4 την πετυχα πολλες φορεςτη ειχα πετύχει στο cam4 μια φορά και άφηνε το ένα και άναβε το άλλο, και έπινε ενα σωρό χυμό
γεια σου μεγάλε αλέφα, πως πάμε;;;και εγω γιατρε στο cam4 την πετυχα πολλες φορες
λογο επειδη ειμαι φυσιγωμα νομιζω οτι κανει παπαδες στο κρεββατι
το δε κορμι ισως ειναι το μεγαλυτερο τρανς(τρανς το τονιζω οχι θυληκο) κορμι τις αθηνας ειναι δλδ μαλλον η ποιο ολοκληρωμενει τρανς απο αποψη κορμιου
ο δε συναγωνιστης lycien απο αθηνα γραφει υμνους οποτε μαλλον ειναι καλη περιπτωση
πάντως ρε παιδιά αν είναι αυτή που νομίζω, εμένα δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο....μένει νομίζω κυψέλη σε ένα ρετιρέ...αυτή δεν είναι;;..μέτρια πράγματα...Έχει απίστευτο κορμί, από τις φωτογραφίες και ψωλάρα . Μόλις μαζέψω κανένα ψιλό θα την επισκεφτώ . Ελπίζω να μην με ξεσκίσει γιατί δεν είμαι συνηθισμένος, δεν ξέρω καν αν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τέτοιο εργαλείο .
Nαι στη Κυψελη σε ενα παλιο νεοκλασσικο στον πανω οροφο... ο φιλος πιο πανω ας εχει υπόψη του οτι ειναι περισσοτερο παθητικη... κι επειδη εχει καβαλησει το καλαμι στο τηλ. ειναι λιγακι αποτομη του στυλ αν σ'αρεσει αλλιως περιμενουν κι αλλοι στην ουρα..πάντως ρε παιδιά αν είναι αυτή που νομίζω, εμένα δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο....μένει νομίζω κυψέλη σε ένα ρετιρέ...αυτή δεν είναι;;..μέτρια πράγματα...
ελα γιγαντα τι κανεις σ εχουμε χασει πως τα περναςγεια σου μεγάλε αλέφα, πως πάμε;;;
μαλλον για αλλαγη κινητηρα ειναι γιατρεNαι στη Κυψελη σε ενα παλιο νεοκλασσικο στον πανω οροφο... ο φιλος πιο πανω ας εχει υπόψη του οτι ειναι περισσοτερο παθητικη... κι επειδη εχει καβαλησει το καλαμι στο τηλ. ειναι λιγακι αποτομη του στυλ αν σ'αρεσει αλλιως περιμενουν κι αλλοι στην ουρα..