Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
για αυτη ξερει κανενας συναγωνιστης κατι;;
για αυτη ξερει κανενας συναγωνιστης κατι;;
έχεις απόλυτο δίκιο... η καύλα είναικακός σύμβουλος...ψιτ
σε πιανω αδιαβαστο
αν ειναι οντως αυτη που νομιζω και εγω θα ελεγα να κατσεις πολυ μακρυα
για αυτήν ακούσαμε κάτι;; η να θυσιαστώ πάλι;;
την πετυχα συγγρου, σαββατο βραδυ προς ξημερωματα κυριακης, πριν το σκυλαδικο κοντα στην εξπρες. ο χωρος εκει κοντα, καθαρος. αυτη καθαρη και καβλιαρα. 50 ενεργοπαθητικη. πολυ καλη επιλογη, ειχα ξαναπαει πριν απο καποιους μηνες μαζι της και λογικα θα ξαναπαω.
ειναι ενεργητικη (δεν ειναι σαν την σαμπρινα η την νικολ), αλλα καβλωνει και χυνει ;)εχω παει αρκετες φορες μαζι της
συμφωνω με τα περισσοτερα που λες
αλλα οχι με τα πιο σημαντικα
ενεργοπαθητικη δεν ειναι - θελει να ειναι μονο ενεργητικη, αλλα δεν της σηκωνεται πλεον (μιλαμε για τον τελευταιο χρονο δλδ)
κριμα και ηταν πραγματικα μια πολυ καλη επιλογη
για αυτήν ακούσαμε κάτι;; η να θυσιαστώ πάλι;;
Ναι ρε Αλεφαντε!!!Να τα λεμε αυτα!πες οτι τετοια κονσεπτ φωτογραφησεις να τα κανει οταν μπορει να τα υποστηριξει κιολας
για να γινει sunrise(αν ποτε μπορεσει να γινει)εχει πολλα ψωμια ακομη
που να πας ρε τωρα κυρια μου κατσε σ αυτα που μπορεις και ασε αυτα τα κολπα σ αυτες που το εχουν το θεμαΝαι ρε Αλεφαντε!!!Να τα λεμε αυτα!
Φιλαράκο! Πόσο καιρό έχεις να τον φας? Έχεις τρελαθεί για ΠΟΥΤΣΑ!!!βλεπω.Ωραίο εργαλείο ρε φίλε . Λεφτά δεν υπάρχουν για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, δεν είναι εποχές να πετάμε πενηντάρικα ...
σοβαρα ρε γιατρε τωρα σκεφτεσαι να πληρωσεις αυτο πραγμα θα τρελαθω ρε γμτ
εχει ενα θεμα με το ΕΓΩ του αλλα κατα βαθος ειναι καλο παιδακι ;)κι οπως ολα τα παιδια θελει κι αυτος ποτε ποτε τα χαστουκακια του...Λιααααααατελευταια εχω την εντυπωση οτι ο αλε εχει προσληφθει απο την αστυνομια γουστων
ορισμενες φορες η αντιμετωπιση του δεν διαφερει και πολυ απο αυτων που δεν εχουν καμμια σχεση με το θεμα και μπαινουν για να κανουν πλακα χλευαζοντας
εγω πιστευω πως γουστα ειναι αυτα για αλλον μπορει καποια να ειναι ομορφη η και λιγοτερο ομορφη ολες λιγο πολυ τα εχουμε τα θεματακια μας αλλη με τα κιλα αλλη με την φατσα αλλη με τα μαλλια σημασια εχει το τι πιστευουν οι αλλοι για εμας η εμεις για τους εαυτους μας νομιζω το δευτερο τωρα δεν μπορω το αντικιμενικα ωραιο να βγει καποιος και να πει (πως ειναι ετσι αυτη χαλια)εχουμε ματια και βλεπουμε σορρυ .τωρα για τον αλεφαντο τον γνωριζω ναι αλλα δεν εχω φτασει στο σημειο να τον μπατσισω κι ολας σορυ που στο χαλαω τζουλι μουεχει ενα θεμα με το ΕΓΩ του αλλα κατα βαθος ειναι καλο παιδακι ;)κι οπως ολα τα παιδια θελει κι αυτος ποτε ποτε τα χαστουκακια του...Λιααααααα