Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ποιό είναι το ψέμα; Οι φωτό ή ο τίτλος;
Μούφα φωτογραφία
Αν ειναι αυτη σα νταλικερις τυπε μου,αυτη τι ειναι ο γιαγκουλας;;σαν νταλικέρης είναι βρε παλικάρι μου...αλλα δικό σου κώλος είναι ότι θες τον κανεις...ακόμα και ο Παπας τις Ρώμης πλέον το εγκρίνει
Douleyei piso apo tis koukles... exei aggelia kai sto ts-dating san mania
τπτ γιατρε δεν ξερει κανεις εδω για αυτηγια τζουλι τι εχετε να πειτε??καμια τελευταια κριτικη?
έχει κανείς εμπειρία να τη μοιραστεί μαζί μας;;
εγγυημενα καλη και το καλυτερο παιδι. γεια σου αλεγια τζουλι τι εχετε να πειτε??καμια τελευταια κριτικη?
ολα καλα?
Αψογη σε ολα της. πιο πολυ παθητικη. παιζει και καλο ενεργετικο . επαγγελματιας σωστη. καθαρη ανετη φιληκη και παρα πολυ θετικη σε ολα .ελπιζω να βοηθησα
καλα εισαι ολα οκ εκει?εγγυημενα καλη και το καλυτερο παιδι. γεια σου αλε
γραψτο σαν κριτικη γιατρεκαλησπερα παιδες καλο αποκαλοκαιρο σε οσους παιχτες λοιπουν..και στους υπολοιπους που ειμαστε κολημενοι στην πολη καλες δροσερες αρπαχτες...καινουργεια προσφατη εμπειρια και ειπα να την μειραστω..η 'κοπελα' ειναι η αννα απ βικτωρια μερια... χωρος καλος..καθαρο και περηποιημενο σπιτι..κατω απ'τη φυλης...το κοριτσι ευχαριστο ευγενεικο φιλικο....πολυ αδυνατη μετρουσα και χαιδευα τα πλευρα της...στηθος καθολου..κωλαρακι χαλαρο ψιλοπεσμενο καθος και το ιδιο στην κοιλιτσα...νομιζω το κανουν επιτειδες πολλες 'κοπελες' αυτο..δεν γυμναζουν δηλαδη αυτες τις περιοχες του σωματος τους για να μην αντροφερνουν σωματικα..την τσακπινια την ειχε αν και κρατιοτανε και λιγακι μιας και ηταν η πρωτη φορα που συναντιομασταν...στα του εργου τωρα..αφου την εγλυψα αρκετη ωρα εφτιαξε καπως η στυση της και με πηρε πρωτη σε μια σταση οπου και εχυσε..ενω συγχρονως ηταν και η πρωτη φορα που μου συνεβει..διατηρουσα στυση και εγω...οποτε στα καπακια μου βαζει και μενα προφυλακτικο..δυο γλυψιματα ισα ισα για να το δοκιμασω και αυτο..φοβομουν μη χυσω γρηγορα..και την πηρα λιγακι πισωκολλητο και μετα σε ιεραποστολικη οπου κατεθεσα....μεγεθος πεους καλο αν εχει ορεξη κανει δουλεια..γυρω στους 18-19 ποντους εν συγκρισει παντα με το δικο μου..το δωρακι στα γνωστα..50 ευρουλακια...εν κατακλειδι πιστευω τιμια επιλογη...εξαλου ειπαμε γουστα ειναι αυτα!!!!
Kαι πως βλέπεις το κώλο σου;μηφα χθες με ενα τραβελι και με γαμησε και εχει μαυρισει ο κολος μ που οφειλεται αυτο στην τριβη που ειχαμε κατα το sex.?