TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
;)ξερει η τζουλι μας, εε?
;)ξερει η τζουλι μας, εε?
για τη μεσαια τι να σε πω;ποιος εχετε βαλει στο πρωτοκολλο;σε γνωρίσαμε Τζούλη από τα προσόντα σου
η τελευταία η Μάνια
και η μεσαία ? που είναι ο Χότυς , ρε γμτ...
εισαγωγης... εκ Βραζιλίας... ρίξε μια ματιά στο ts-dating θα τη βρεις σιγουρα εκει
εισαγωγης... εκ Βραζιλίας... ρίξε μια ματιά στο ts-dating θα τη βρεις σιγουρα εκει
εχω ρωτησησει και στο γενικη συζητηση...πηρα απαντηση και ευχαριστω...ρωταω περισσοτερο αν γνωριζει καποιος εναν τροπο επικοινωνιας με την κοπελια γιατι στο badoo ειναι αδυνατο..
γνωριζετε τιποτα για καποια mady trans απο badoo
εχω ρωτησησει και στο γενικη συζητηση...πηρα απαντηση και ευχαριστω...ρωταω περισσοτερο αν γνωριζει καποιος εναν τροπο επικοινωνιας με την κοπελια γιατι στο badoo ειναι αδυνατο..
γιωτακι ονομα και πραμα γιατρε
έχει κανείς εμπειρία να τη μοιραστεί μαζί μας;;
υπάρχει και στο adult σαν maggie, σημειώνω ότι είναι απόλυτα παθητικήεχω ρωτησησει και στο γενικη συζητηση...πηρα απαντηση και ευχαριστω...ρωταω περισσοτερο αν γνωριζει καποιος εναν τροπο επικοινωνιας με την κοπελια γιατι στο badoo ειναι αδυνατο..
ρε μεγάλε με μπερδεύεις.. σε μένα τα λες ή στο γιωτάκι;; και τι σημαίνει γιωτάκι όνομα και πράμα;; δεν τα μπορώ ρε συ τα υπονοούμενα.. μίλα καθαρά να συνενοούμαστεγιωτακι ονομα και πραμα γιατρε
γιωτακι αν εχεις θεμα με τον ΄΄ελεφαντο΄΄(οπως μου ειπε το πτηνο το με αποκαλεσες ) οπως μου εκελαηδησε προσφατα ενα πουλακι βρες τον ΄΄ελεφαντο΄΄ και πες τα και μην τα λες δεξια και αριστερα
κραξαμε την κολλητη σου 2-3 φορες για τις τιμες τις και για το κολαδικο και το κανατε μεσανατολικο ζητημα να πουμε
ποια maggie ποια adrianna ?? ταχουμε κανει αχταρμα...παιχτες το γιωτακι δεν νομιζω να ειναι η maggie, to mouni απο το badoo νομιζω οτι ειναι η adrianna της μοιαζει αλλα νομιζω.!!