daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
Ναι ρε φίλε! Και τα χυσια, μέσα! Και τα αρχιδια! Μέσα. Και κωλογλυφαδα, στο φουλ! Αλά από Άντρα! Σε έφτιαξα???![]()
![]()
![]()
![]()
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
Ναι ρε φίλε! Και τα χυσια, μέσα! Και τα αρχιδια! Μέσα. Και κωλογλυφαδα, στο φουλ! Αλά από Άντρα! Σε έφτιαξα???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απλα αντιλαμβανεται την κατασταση δεν ειν κακο
Σε έφτιαξα???![]()
![]()
![]()
![]()
Να είσαι καλά φίλε. Όποιος μου την βγαίνει, με κόκκινο. Απαντώ με πράσινο!!τα θερμα συγχαρητηρια μου
Γουστάρεις? να δοκιμάσουμε μαζί? Εγώ και μπιφτέκι, ακόμα!κάθε πούστης και καημός κάθε καημός και πούτσα *P
το σελώνεις το κεφτεδάκι;
Να είσαι καλά φίλε. Όποιος μου την βγαίνει, με κόκκινο. Απαντώ με πράσινο!!![]()
![]()
![]()
Γουστάρεις? να δοκιμάσουμε μαζί? Εγώ και μπιφτέκι, ακόμα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι οχι το συμπαθω θα παμε και για καφε και για προπονηση παρεα.το υποσχεθηκε.κοτοπουλο σε βλεπω, να σε τυλιγει μπεικον ο Μικε
πσιτ! εσυ θα παραγγειλεις τιποτα???Ρε παλικάρια, μαλλιά κουβάρια γίνατε!![]()
Ρε παλικάρια, μαλλιά κουβάρια γίνατε!![]()
εφτασεεεεε!!!!δεν το πες σωστα αδερφες κ παληκαρια γινατε μαλια κουβαρια καμια μπυρα σε μενα
κυριοι υπαρχει και φορουμ για gay/lesbian αν θελετε να μεταφερεται την κουβεντα σας εκει![]()
![]()
![]()
Πολύ επεξεργασία ή αληθινές?