daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Σιγά μην έχεις και σωσίβιο "δγάκο"!
εχει κροκοδειλο.
Σιγά μην έχεις και σωσίβιο "δγάκο"!
με καυλώνεις όταν τρολάρεις
καβλωνεις με την θεια ωρε ζλα'πι ??
συμπληρώθηκε το καρέ
Τη ΧΑΡΗ? Για πέστε μου, και μένα, να καταλάβω. Απλά. Εχετε κόμπλεξ, και πάτε. Αλλιώς, το{ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ}!!! Μιλώ εκ πείρας!
Πριν ενα διαστημα καποιων μηνων ειχε αγγελια στο ts dating μια Τινα Τρανς, ηλικια 26, ψηλη με μακρι μαυρο ισιο μαλλι.
Πλεον δεν υπαρχει. Εχει κανεις το τηλ της η καποιο μεσο επικοινωνιας?
Πριν ενα διαστημα καποιων μηνων ειχε αγγελια στο ts dating μια Τινα Τρανς, ηλικια 26, ψηλη με μακρι μαυρο ισιο μαλλι.
Πλεον δεν υπαρχει. Εχει κανεις το τηλ της η καποιο μεσο επικοινωνιας?
πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Γερμανία
προφανώς λείπει εκτός Ελλάδας
ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ mate, που λένε και στο χωριό μου
nothing really memorable there
Φιλαράκο! Εγώ τον έχω πάρει! Δεν κρύβομαι! Αλλά πήγα με ένα, ΑΝΤΡΑΚΙ!!! Τώρα για σένα, γούστα είναι αυτά. Αλλά δεν δέχομαι, κάτι Αντράκια, που το παίζουν νορμάλ! Πάνε μετά, και τον παίρνουν από της Τρανς. Για να μην δήξουνε, ότι είναι Πουστάρες! Άσε ρε φίλε!!!!το παιρνεις φιλε κ μηλας εκ πηρας τα συγχαρηκια μου κ εις ανοτερα κ ασε εμας να κανουμε οτι μας ερθει
Παρακαλώ κύριε Humpευχαριστω παιδια!
Φιλαράκο! Εγώ τον έχω πάρει! Δεν κρύβομαι! Αλλά πήγα με ένα, ΑΝΤΡΑΚΙ!!! Τώρα για σένα, γούστα είναι αυτά. Αλλά δεν δέχομαι, κάτι Αντράκια, που το παίζουν νορμάλ! Πάνε μετά, και τον παίρνουν από της Τρανς. Για να μην δήξουνε, ότι είναι Πουστάρες! Άσε ρε φίλε!!!!
να σε καλα...
σ'αρέσει να τον παίρνεις όλο μέσα; να νιώθεις τα αρχίδια να σου χτυπάνε το σαγόνι;
Ναι ρε φίλε! Και τα χυσια, μέσα! Και τα αρχιδια! Μέσα. Και κωλογλυφαδα, στο φουλ! Αλά από Άντρα! Σε έφτιαξα???σ'αρέσει να τον παίρνεις όλο μέσα; να νιώθεις τα αρχίδια να σου χτυπάνε το σαγόνι;