batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
η τουρκαλα ειναι δικια μου.οποιος θελει μονομαχουμε
η τουρκαλα ειναι δικια μου.οποιος θελει μονομαχουμε
τι να μονομαχήσουμε παλλικάρι μου ??? φοβάμαι ότι με έχεις χαλαρά
τσάμπα έκαψα τόσα χρόνια στα γυμναστήρια. Φενάκη είναι και ήταν.
η νεότητα πάντα θα υπερτερεί της εμπειρίας, ακόμα και αν δεν το γνωρίζει
το είπε και ο τρισμέγιστος Μίλαν Κούντερα.
φε φίλε Μάικ, σου την βρήκα :
[size=8pt]
Name: shemale
Country: Turkey
City: istanbul - See more at: #sthash.t8Li1eU8.dpuf
Phone: +9105317638133
Website: Availability: Incall & Outcall
Orientation : Active & Passive - See more at: #sthash.t8Li1eU8.dpuf
ή μήπως είναι αυτό ???
Επίσης :
και :
και τέλος : Πόλη ????
Καλημέρα αγάπη!
Έλα ρε κολομπαρά εσύ! Για τον κώλο, πας μόνο? Η και για τον παπαρο? Μην μου πεις, όχι!!!Θ Α Γ Ι Ν Ε Ι Ο Μ Ω Σ !!!!!!!
Έλα ρε κολομπαρά εσύ! Για τον κώλο, πας μόνο? Η και για τον παπαρο? Μην μου πεις, όχι!!!
Κοίτα! Είναι κανόνας. Όποιος πάει με ΤΡΑΝΣ! πάει και για τα δυο. Περισσότερο για την πουτσα! Ο κωλος παντού δίνουν. Γιατη, στης ΤΡΑΝΣ? Κώλο, δίνουν. Γυναίκες !Άντρες! Παντού! Οπότε???για τον κωλο φιλαρακι επειδη ετσι κανω κεφι. αν γουσταρα και απο τ'αλλο θα πηγαινα.
Κοίτα! Είναι κανόνας. Όποιος πάει με ΤΡΑΝΣ! πάει και για τα δυο. Περισσότερο για την πουτσα! Ο κωλος παντού δίνουν. Γιατη, στης ΤΡΑΝΣ? Κώλο, δίνουν. Γυναίκες !Άντρες! Παντού! Οπότε???
Της τρανς ο κώλος έχει άλλη χάρη!
εαν πιστευεις ετσι τοτε τι μπορει να πει κανεις ? ισως ο κανονας ναχει και εξαιρεσεις. επι προσωπικου προτιμω τον κωλο της τρανς.
Τη ΧΑΡΗ? Για πέστε μου, και μένα, να καταλάβω. Απλά. Εχετε κόμπλεξ, και πάτε. Αλλιώς, το{ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ}!!! Μιλώ εκ πείρας!Της τρανς ο κώλος έχει άλλη χάρη!
Μίλα για την πάρτυ σου ,κάνε αυτό που γουστάρεις και άσε τους πληθυντικούς.Τη ΧΑΡΗ? Για πέστε μου, και μένα, να καταλάβω. Απλά. Εχετε κόμπλεξ, και πάτε. Αλλιώς, το{ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ}!!! Μιλώ εκ πείρας!
Καλά ρε μπός εσύ γιατί ακριβώς ψάχνεσαι;Τη ΧΑΡΗ? Για πέστε μου, και μένα, να καταλάβω. Απλά. Εχετε κόμπλεξ, και πάτε. Αλλιώς, το{ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ}!!! Μιλώ εκ πείρας!
Τη ΧΑΡΗ? Για πέστε μου, και μένα, να καταλάβω. Απλά. Εχετε κόμπλεξ, και πάτε. Αλλιώς, το{ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ}!!! Μιλώ εκ πείρας!
τα καλύτερα κωλαράκια είναι από κάτι βαρβάτους σα κι εσένα..βογκάτε σαν άβγαλτα μουνάκια μόλις ακουμπήσουμε το πουτσοκέφαλο στη σούφρα σας
Πέθτα πέθτα!!!
Επιτέλουθθθ!!
Ενα αγόδι ένας ανδλαθ εδόοοοοό!!
Σιγά μην έχεις και σωσίβιο "δγάκο"!Πέθτα πέθτα!!!
Επιτέλουθθθ!!
Ενα αγόδι ένας ανδλαθ εδόοοοοό!!