Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μιποσ καπιοσ χιστισ που κατεβενι στο μεταλαγμενο παραδρομο τισ σιγγρου εχι δι  τιν κορινα ?σιχναζι στισ αρχεσ τισ σιγγρου...ενα ξανθο κοντουλικο με ενα κοκινο αμαξι αν θιμαμε καλα.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μιποσ καπιοσ χιστισ που κατεβενι στο μεταλαγμενο παραδρομο τισ σιγγρου εχι δι  τιν κορινα ?σιχναζι στισ αρχεσ τισ σιγγρου...ενα ξανθο κοντουλικο με ενα κοκινο αμαξι αν θιμαμε καλα.
εγω μια που πηρα κοντοθλα κσανθια ηταν πρην 4 μηνεσ ηταν στην αρχη τησ συκγρου αλλα δεν ειχε αμακσι

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
εγω μια που πηρα κοντοθλα κσανθια ηταν πρην 4 μηνεσ ηταν στην αρχη τησ συκγρου αλλα δεν ειχε αμακσι

μμμ μπορει να ηταν η ιδια αλλα να εχει καταθεσει τις πινακιδες λογω κρισης... :think: :think:
Γιαυτο μαλλον δεν ειδες αμαξι..

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Συναγωνιστές, για βοηθήστε...
όταν ένας άντρας πηγαίνει με ts τι θέλει;
Κάποια (;) που να ξέρει πώς λειτουργεί ένα αντρικό σώμα και να το χειρίζεται καταλλήλως;
Κάποια με αυθεντικό όργανο για αυταρχικό;
Soft πέος;
Απλά κάτι το διαφορετικό;

Από την άλλη μια ts τι θέλει (εκτός από λεφτά)
Να τον δίνει;
Να τον παίρνει;
Και να τον δίνει και να τον παίρνει;

Τέλος,
πώς δουλεύουν τα ts ως ενεργητικά;
Εγώ άμα χύσω μια φορά, μετά δυσκολίας να καυλώσω πάλι, άντε και το πέτυχα. Τρίτη με τίποτα. Βγαίνω και off για 2 μέρες. Παίρνουν χάπια; Έχουν μυστικό καύλας; να το μάθουμε να το κάνουμε κι εμείς.

πχ αυτή η Αγάπη. Στις φωτογραφίες δείχνει πολύ γυναίκα. Μέση, στήθος με μεγάλη θυλή. Και καλά να ήταν εγχειρισμένη, πες ότι δεν τό' ξερες. Αλλά δεν είναι.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.490
Πόντοι
1.720
για να απαντήσω σοβαρά : η πεμπτουσία της ερώτησής σου ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι <<τί είναι νορμάλ ?>>

λοιπόν : τί είναι νορμάλ ???

εγώ που πηδάω και κορίτσια και τρανσάκια, είμαι <<νορμάλ>> ??? Όχι σύμφωνα με την κυρίαρχη νεοελληνική ηθική. Ναι σύμφωνα με την ηθική στην αρχαία ελλάδα ή στην ταϊλάνδη πχ.

Άρα ; Άρα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο καθένας ψάχνει την δική του, την πολύ προσωπική του αποκωδικοποίηση της καύλας. Δατς ολλ φοκς.

Πάντως μια τρανς μου είχε πει κάποτε κάτι απίθανο. Αφού είχαμε ρίξει το πήδημα της χρονιάς, πολύ ευτυχισμένη και πολύ ικανοποιημένη δήλωσε ότι κάνει το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου, αφού ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (και μάλιστα καλά !) ΚΑΙ ΤΡΏΕΙ ΌΣΑ ΠΕΗ ΘΕΛΕΙ !!!

Go figure, όπως λένε και στο χωριό μου (μετάφραση : άντε να καταλάβεις).

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Συναγωνιστές, για βοηθήστε...
όταν ένας άντρας πηγαίνει με ts τι θέλει;
Κάποια (;) που να ξέρει πώς λειτουργεί ένα αντρικό σώμα και να το χειρίζεται καταλλήλως;
Κάποια με αυθεντικό όργανο για αυταρχικό;
Soft πέος;
Απλά κάτι το διαφορετικό;

Από την άλλη μια ts τι θέλει (εκτός από λεφτά)
Να τον δίνει;
Να τον παίρνει;
Και να τον δίνει και να τον παίρνει;

Τέλος,
πώς δουλεύουν τα ts ως ενεργητικά;
Εγώ άμα χύσω μια φορά, μετά δυσκολίας να καυλώσω πάλι, άντε και το πέτυχα. Τρίτη με τίποτα. Βγαίνω και off για 2 μέρες. Παίρνουν χάπια; Έχουν μυστικό καύλας; να το μάθουμε να το κάνουμε κι εμείς.

πχ αυτή η Αγάπη. Στις φωτογραφίες δείχνει πολύ γυναίκα. Μέση, στήθος με μεγάλη θυλή. Και καλά να ήταν εγχειρισμένη, πες ότι δεν τό' ξερες. Αλλά δεν είναι.
κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει να τα καταλαβεις ολα αυτα... ενας μονος τροπος υπαρχει... να δοκιμασεις... αντε καλη τυχη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785

Μια χαρα κορίτσι είναι ..... πού σκαλώνης ??

petros3005

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

Μακρια φίλε...αν και ειναι πανεμορφη, ειναι τελειως ξεπετα και ουτε 'προσοντα' εχει που ειναι το topic του θρεντ εδω.
Θα σου πει 19-20 στο τηλεφωνο ενω ειναι καπου στα 14-15cm και αδυνατο.

Παντως αν θες να δωσεις 100 ευρω για 5-10 λεπτα φαση πηγαινε...
Εγω ακομα τα κλαιω τα λεφτα

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, είχα ρωτήσει ξανά για την συγκεκριμένη απλώς επανέρχομαι γιατί είχε χαθεί για ένα διάστημα η συγκεκριμένη κοπέλα και τώρα επέστρεψε. Οπότε αν έχει κανεις εμπειρία ας μας ενημερώσει:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
sigrou mprwsta apo ena venzinadiko sti mesi peripou tis diadromhs me asimi aytokinito markas den thimame kai allazei shnexia peroukes......nomizw oti einai h idia trava rije mia matia egw tin petixa arketes fores eky :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom