You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Ααααχαχαχαχαχαχα!!!
Πάρτο άπό τό χέρι τό παιδί .......
Πάρτο άπό τό χέρι τό παιδί .......
Και αν μου κάτσει;
Καλημέρα αγάπη!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Και αν μου κάτσει;
Καλημέρα αγάπη!!!
Θά σέ χαλάση ?? άλλη μία κοπέλα στό καυλί σου
Καλημέρα λατρεμένηηηηηηηηηηηη
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Ειπαμε..μη το κανουμε καραμπαμ κιολας..ελεος
μαλλον οχι απ οτι καταλαβα....
Ειπαμε..μη το κανουμε καραμπαμ κιολας..ελεος
Επισκέπτης
Μιποσ καπιοσ χιστισ που κατεβενι στο μεταλαγμενο παραδρομο τισ σιγγρου εχι δι τιν κορινα ?σιχναζι στισ αρχεσ τισ σιγγρου...ενα ξανθο κοντουλικο με ενα κοκινο αμαξι αν θιμαμε καλα.
εγω μια που πηρα κοντοθλα κσανθια ηταν πρην 4 μηνεσ ηταν στην αρχη τησ συκγρου αλλα δεν ειχε αμακσιΜιποσ καπιοσ χιστισ που κατεβενι στο μεταλαγμενο παραδρομο τισ σιγγρου εχι δι τιν κορινα ?σιχναζι στισ αρχεσ τισ σιγγρου...ενα ξανθο κοντουλικο με ενα κοκινο αμαξι αν θιμαμε καλα.
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
εγω μια που πηρα κοντοθλα κσανθια ηταν πρην 4 μηνεσ ηταν στην αρχη τησ συκγρου αλλα δεν ειχε αμακσι
μμμ μπορει να ηταν η ιδια αλλα να εχει καταθεσει τις πινακιδες λογω κρισης...
Γιαυτο μαλλον δεν ειδες αμαξι..
Συναγωνιστές, για βοηθήστε...
όταν ένας άντρας πηγαίνει με ts τι θέλει;
Κάποια (;) που να ξέρει πώς λειτουργεί ένα αντρικό σώμα και να το χειρίζεται καταλλήλως;
Κάποια με αυθεντικό όργανο για αυταρχικό;
Soft πέος;
Απλά κάτι το διαφορετικό;
Από την άλλη μια ts τι θέλει (εκτός από λεφτά)
Να τον δίνει;
Να τον παίρνει;
Και να τον δίνει και να τον παίρνει;
Τέλος,
πώς δουλεύουν τα ts ως ενεργητικά;
Εγώ άμα χύσω μια φορά, μετά δυσκολίας να καυλώσω πάλι, άντε και το πέτυχα. Τρίτη με τίποτα. Βγαίνω και off για 2 μέρες. Παίρνουν χάπια; Έχουν μυστικό καύλας; να το μάθουμε να το κάνουμε κι εμείς.
πχ αυτή η Αγάπη. Στις φωτογραφίες δείχνει πολύ γυναίκα. Μέση, στήθος με μεγάλη θυλή. Και καλά να ήταν εγχειρισμένη, πες ότι δεν τό' ξερες. Αλλά δεν είναι.
Κάποια (;) που να ξέρει πώς λειτουργεί ένα αντρικό σώμα και να το χειρίζεται καταλλήλως;
Soft πέος;
Να τον δίνει;
Να τον παίρνει;
Τέλος,
Εγώ άμα χύσω μια φορά, μετά δυσκολίας να καυλώσω πάλι, άντε και το πέτυχα. Τρίτη με τίποτα. Βγαίνω και off για 2 μέρες. Παίρνουν χάπια; Έχουν μυστικό καύλας; να το μάθουμε να το κάνουμε κι εμείς.
πχ αυτή η Αγάπη. Στις φωτογραφίες δείχνει πολύ γυναίκα. Μέση, στήθος με μεγάλη θυλή. Και καλά να ήταν εγχειρισμένη, πες ότι δεν τό' ξερες. Αλλά δεν είναι.
για να απαντήσω σοβαρά : η πεμπτουσία της ερώτησής σου ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι <<τί είναι νορμάλ ?>>
λοιπόν : τί είναι νορμάλ ???
εγώ που πηδάω και κορίτσια και τρανσάκια, είμαι <<νορμάλ>> ??? Όχι σύμφωνα με την κυρίαρχη νεοελληνική ηθική. Ναι σύμφωνα με την ηθική στην αρχαία ελλάδα ή στην ταϊλάνδη πχ.
Άρα ; Άρα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο καθένας ψάχνει την δική του, την πολύ προσωπική του αποκωδικοποίηση της καύλας. Δατς ολλ φοκς.
Πάντως μια τρανς μου είχε πει κάποτε κάτι απίθανο. Αφού είχαμε ρίξει το πήδημα της χρονιάς, πολύ ευτυχισμένη και πολύ ικανοποιημένη δήλωσε ότι κάνει το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου, αφού ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (και μάλιστα καλά !) ΚΑΙ ΤΡΏΕΙ ΌΣΑ ΠΕΗ ΘΕΛΕΙ !!!
Go figure, όπως λένε και στο χωριό μου (μετάφραση : άντε να καταλάβεις).
λοιπόν : τί είναι νορμάλ ???
εγώ που πηδάω και κορίτσια και τρανσάκια, είμαι <<νορμάλ>> ??? Όχι σύμφωνα με την κυρίαρχη νεοελληνική ηθική. Ναι σύμφωνα με την ηθική στην αρχαία ελλάδα ή στην ταϊλάνδη πχ.
Άρα ; Άρα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο καθένας ψάχνει την δική του, την πολύ προσωπική του αποκωδικοποίηση της καύλας. Δατς ολλ φοκς.
Πάντως μια τρανς μου είχε πει κάποτε κάτι απίθανο. Αφού είχαμε ρίξει το πήδημα της χρονιάς, πολύ ευτυχισμένη και πολύ ικανοποιημένη δήλωσε ότι κάνει το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου, αφού ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (και μάλιστα καλά !) ΚΑΙ ΤΡΏΕΙ ΌΣΑ ΠΕΗ ΘΕΛΕΙ !!!
Go figure, όπως λένε και στο χωριό μου (μετάφραση : άντε να καταλάβεις).
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει να τα καταλαβεις ολα αυτα... ενας μονος τροπος υπαρχει... να δοκιμασεις... αντε καλη τυχηΣυναγωνιστές, για βοηθήστε...
Soft πέος;
Να τον δίνει;
Να τον παίρνει;
Τέλος,
EasyRider2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 23
- Πόντοι
- 381
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
αυτη η φωτο και η αλλη που ειναι σκυμμενη στο μπαλκονι ΤΑ ΣΠΑΝΕ
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
βάλτη καθαρή, γιατί δεν έχω το 5 euro premium, ευχαριστώ
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
την εχει ποσταρει η ιδια στο ποστ του μακινενβάλτη καθαρή, γιατί δεν έχω το 5 euro premium, ευχαριστώ
petros3005
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μακρια φίλε...αν και ειναι πανεμορφη, ειναι τελειως ξεπετα και ουτε 'προσοντα' εχει που ειναι το topic του θρεντ εδω.
Θα σου πει 19-20 στο τηλεφωνο ενω ειναι καπου στα 14-15cm και αδυνατο.
Παντως αν θες να δωσεις 100 ευρω για 5-10 λεπτα φαση πηγαινε...
Εγω ακομα τα κλαιω τα λεφτα
ap_tolakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, είχα ρωτήσει ξανά για την συγκεκριμένη απλώς επανέρχομαι γιατί είχε χαθεί για ένα διάστημα η συγκεκριμένη κοπέλα και τώρα επέστρεψε. Οπότε αν έχει κανεις εμπειρία ας μας ενημερώσει:
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.316
- Πόντοι
- 606
sigrou mprwsta apo ena venzinadiko sti mesi peripou tis diadromhs me asimi aytokinito markas den thimame kai allazei shnexia peroukes......nomizw oti einai h idia trava rije mia matia egw tin petixa arketes fores eky
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K