tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αν δεν δείχνει πρόσωπο μη πηγαίνεις σε καμία. ;)
paidia pira aythn edw xthes kai mou pe 60e full kai an thelw mazi me ton gomeno ths san trio. yparxei kapoia empeiria??
Κινειται στην περιοχη πισω απο τον Hondo στην Ομονοια αργα το βραδυ και η τελευταια κοστολογηση των υπηρεσιων της ανερχεται στα 30 ευρω. Οι επιδοσεις της κυμαινονται στο μετριο.
υπάρχει καμία άποψη;
Ξανάληξε!Επειδή έληξε το link παίδες, για αυτήν λέω εγώ.. υπάρχει καμιά πληροφορία;
Επειδή έληξε το link παίδες, για αυτήν λέω εγώ.. υπάρχει καμιά πληροφορία;
Ξαναβάλτο πάλι!Ξανάληξε!
Κινειται στην περιοχη πισω απο τον Hondo στην Ομονοια αργα το βραδυ και η τελευταια κοστολογηση των υπηρεσιων της ανερχεται στα 30 ευρω. Οι επιδοσεις της κυμαινονται στο μετριο.
Και αν της στείλεις ραβασάκι θα ζητάει ένα πούτσο!30 ευρω στην πιάτσα και αν πάρεις τηλέφωνο θα ζητάει 80-100
Παιδιά δεν την βρίσκω ξανά την αγγελία, δείτε την εδώ στο FB της. Όταν την πήρα τηλ μου είπε 60ε φουλ και αν θέλω τριο μαζί με τον γκόμενο της στα ίδια λεφτά...Ξαναβάλτο πάλι!
ειναι η ιδια με αυτην φιλος που την επισκεφθηκε μου ειπε πως ειναι ξεπετα και απο εμφανιση κατω του μετριου
Την "δασκάλεψε" η Αγάπη!
Καλως σας βρ΄κα είμαι καινούργιος στην παρέα θέλω την βοήθεια σας θέλω να αποκτησω εμπειρία με τρανσ και εχω ξεχωρίσει την kaiti-trans που κάνει και παρτούζες είναι η πρώτη φορά ποθ το έχω αποφασίσει και θέλω να τα δοκιμάσω όλα όποιος εχει να προτείνει κάτι απο εμπειρία του περιμένω