backloveash
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες. Μήπως έχει κανένας σας το τηλέφωνο της Βάνας της μελαχροινής από Καβάλας να μου το στείλει
Στρατηγέ αμ-τζιτζίκο μολόγα και βοήθησε το φίλο που καίγεται!!!Καλησπέρα παίδες. Μήπως έχει κανένας σας το τηλέφωνο της Βάνας της μελαχροινής από Καβάλας να μου το στείλει
,Αρχηγέ μου δέν τό έχω ...........όταν τήν θέλω πάω στό πόστο !!!!!!!!!!Στρατηγέ αμ-τζιτζίκο μολόγα και βοήθησε το φίλο που καίγεται!!!
Ποίο πούστο λες που πάς ρε συ?,Αρχηγέ μου δέν τό έχω ...........όταν τήν θέλω πάω στό πόστο !!!!!!!!!!
Ωχαχαχαχα!!!!
Ωχαχαχαχα!!!!
Ρώτα το brad που την εχει γνωρίσει.δεν μας λες κ μασ το αστειο να γελασουμε.....
Ρώτα το brad που την εχει γνωρίσει.
Μάλλον μέγα νούμερο και ευρψφονιάς ο βουλγαροπούσταρος!!!! ;)
Σε όποια φωτό δεν βλέπεις πρόσωπο ή προσπαθείς να το διακρίνεις κάντην με ελαφρά πηδηματάκια...
Σε όποια φωτό δεν βλέπεις πρόσωπο ή προσπαθείς να το διακρίνεις κάντην με ελαφρά πηδηματάκια...
Υπάρχει ολόκληρο νήμα για την εν λόγω Βουλγάρα, αν ενδιαφέρεσαι ψάξε πριν ρωτήσεις
Υπάρχει ολόκληρο νήμα για την εν λόγω Βουλγάρα, αν ενδιαφέρεσαι ψάξε πριν ρωτήσεις
ελα τσακαλακο... σου δωσαμε το φαγητο,το μασησαμε για σενα,τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το καταπιεις... διαβασε!που να ψαξω ρε φιλε?
:o Eξαιρετικο!!! Υπάρχειτετοιο στην Σαλονικη????????Μόνο αποτυχημένες καρικατούρες έχουμε γαμώτο..
που να ψαξω ρε φιλε?
Που θα δουμε φωτο με τα προσοντα ρε παιδια?Υπάρχει ολόκληρο νήμα για την εν λόγω Βουλγάρα, αν ενδιαφέρεσαι ψάξε πριν ρωτήσεις