tsimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μπουρδελα με τρανς γνωριζετε?
είχα πάρει αυτή..αλλα τώρα δε πρέπει να χει καμια.....
μπουρδελα με τρανς γνωριζετε?
ρε παιδιά γιατί το έχετε γα.... το topic εδώ υποτίθεται ότι μιλάμε και αναφέρουμε για εμπειρίες μας με τραβεστί με προσόντα, ξέρετε πόσο καιρό έχω να δω εδώ μέσα μήνυμα της προκοπής (με ελάχιστες εξαιρέσεις), μήπως να σοβαρευτούμε λίγο!!. μπορείτε αν θέλετε να ανοίξετε ένα νέο topic για κουβέντες σαν αυτές.
Από βυζά και μούρη τι λέει?πατριωτες, χθες βραδυ γνωρισα οντως μια trans με προσοντα. επεσα τυχαια πανω στο website της ()και πηγα. πραγματικα εντυπωσιακη παρουσια πολυ ψηλη ωραιο σωμα και προσωπο θυληκια αλλα το σημαντικοτερο αυτο που εκριβε κατω απο τη φουστα.οντωσ 20 cm!!κυριως ενεργητικη με πρωτοβουλιες και προστυχο λεξιλογιο.τη συνιστω ανεπιφυλακτα!
Από βυζά και μούρη τι λέει?
απο τιμες τι παιζει?πατριωτες, χθες βραδυ γνωρισα οντως μια trans με προσοντα. επεσα τυχαια πανω στο website της ()και πηγα. πραγματικα εντυπωσιακη παρουσια πολυ ψηλη ωραιο σωμα και προσωπο θυληκια αλλα το σημαντικοτερο αυτο που εκριβε κατω απο τη φουστα.οντωσ 20 cm!!κυριως ενεργητικη με πρωτοβουλιες και προστυχο λεξιλογιο.τη συνιστω ανεπιφυλακτα!
πατριωτες, χθες βραδυ γνωρισα οντως μια trans με προσοντα. επεσα τυχαια πανω στο website της ()και πηγα. πραγματικα εντυπωσιακη παρουσια πολυ ψηλη ωραιο σωμα και προσωπο θυληκια αλλα το σημαντικοτερο αυτο που εκριβε κατω απο τη φουστα.οντωσ 20 cm!!κυριως ενεργητικη με πρωτοβουλιες και προστυχο λεξιλογιο.τη συνιστω ανεπιφυλακτα!
στις σερρες ουτε πουτανες εχει φιλε.Παιδια γνωριζει κανενας κατι για Σερρες;
Ευχαριστω.
απο τιμες τι παιζει?
Σε ενδιαφέρει κλωνόπουστα!Σου κανε το πατο κοσκινο?
τα σπανε οι περιγραφες της κοπελας!
Προγράμματα
7) Πρίγκιπας Στοματικό Express ( ανοίγω την πόρτα μπαίνεις πέφτεις στα γόνατα και τον γλύφεις (20εκ. πούτσο χονδρό) καθώς κρέμεται κάτω απο την μίνι φούστα μου, χωρίς ένα γεια !!),
8) Κλειώ Στοματικό Express ( ανοίγω την πόρτα μπαίνεις σε βάζω στον τοιχο και στον ρουφάω χωρίς ένα γεια !! ),
14) Πόσο πάει κούκλα; ( εγώ πουτάνα σου και σύ ο γαμίας μου ),
20) Κλειώ Αφέντρα BDSM / Πρίγκιπας ο Μαζοχιστής ( Εγώ Σαδίστρια εσύ Μαζοχιστής. Τι είναι Μαζοχιστής; Μαζοχιστής είναι ο Άνδρας (+18 ετών) που διεγείρεται,καυλώνει δηλαδή με λίγα λόγια "φτιάχνεται" ή ικανοποιείται σεξουαλικά με το να λαμβάνει ΠΟΝΟ. Τι κάνω / προσφέρω; Τράβηγμα Βυζιά/Ρώγες, Μανταλάκια κλπ, λιώσιμο κεριών, Χαστούκια, Κλοτσιές, Τράβηγμα Πέος/Όρχεις, Πόνος, Ξύλο στα Οπίσθια (Με χέρι/Κουπί κλπ), Μαστίγια χρήση δερμάτινων και διαφόρων βοηθημάτων - δονητές κτλ ) ,
23) Πρίγκιπας ο Ουρολάγνεις ( μουσκεύεσε με τη χρυσή βροχή μου )
25) Πρίγκιπας το Πόνι ( ξέρεις τι σημαίνει δεν χρειάζετε να εξηγήσω ) ,
28) Κλειώ Παιχνίδι Βιασμού ( μπαίνεις και σε βιάζω ),
Προχωρημένα Προγράμματα
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :-