Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
ρε παιδιά γιατί το έχετε γα.... το topic εδώ υποτίθεται ότι μιλάμε και αναφέρουμε για εμπειρίες μας με τραβεστί με προσόντα, ξέρετε πόσο καιρό έχω να δω εδώ μέσα μήνυμα της προκοπής (με ελάχιστες εξαιρέσεις), μήπως να σοβαρευτούμε λίγο!!. μπορείτε αν θέλετε να ανοίξετε ένα νέο topic για κουβέντες σαν αυτές.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε παιδιά γιατί το έχετε γα.... το topic εδώ υποτίθεται ότι μιλάμε και αναφέρουμε για εμπειρίες μας με τραβεστί με προσόντα, ξέρετε πόσο καιρό έχω να δω εδώ μέσα μήνυμα της προκοπής (με ελάχιστες εξαιρέσεις), μήπως να σοβαρευτούμε λίγο!!. μπορείτε αν θέλετε να ανοίξετε ένα νέο topic για κουβέντες σαν αυτές.
:thumbsup:
Αααααααααααααααχ τζίνι!
Αααααααααααααααχ κούλα!

alpap71

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πατριωτες, χθες βραδυ γνωρισα οντως μια trans με προσοντα. επεσα τυχαια πανω στο website της ()και πηγα. πραγματικα εντυπωσιακη παρουσια πολυ ψηλη ωραιο σωμα και προσωπο θυληκια αλλα το σημαντικοτερο αυτο που εκριβε κατω απο τη φουστα.οντωσ 20 cm!!κυριως ενεργητικη με πρωτοβουλιες και προστυχο λεξιλογιο.τη συνιστω ανεπιφυλακτα!

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές, διαβάζω αρκετά συχνά το φόρουμ αλλά δεν γράφω πολύ. Επειδή έχω μόνο μια εμπειρία με μη εγχειρισμένη τρανς σε **ντελο, θέλω να μου πείτε αν έχετε εμπειρίες για αυτές τις δύο κοπέλες μιας και φαίνονται αρκετά εμφανήσιμες..

(έλενα)
(ντέζη)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κοπελες τροπος του λεγειν !!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πατριωτες, χθες βραδυ γνωρισα οντως μια trans με προσοντα. επεσα τυχαια πανω στο website της ()και πηγα. πραγματικα εντυπωσιακη παρουσια πολυ ψηλη ωραιο σωμα και προσωπο θυληκια αλλα το σημαντικοτερο αυτο που εκριβε κατω απο τη φουστα.οντωσ 20 cm!!κυριως ενεργητικη με πρωτοβουλιες και προστυχο λεξιλογιο.τη συνιστω ανεπιφυλακτα!
:think: Από βυζά και μούρη τι λέει?

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
απο τιμες τι παιζει?

Htc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γνωριζει κανενας κατι για Σερρες;

Ευχαριστω.

Επισκέπτης

Σου κανε το πατο κοσκινο?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Παιδια γνωριζει κανενας κατι για Σερρες;

Ευχαριστω.
στις σερρες ουτε πουτανες εχει φιλε.
τωρα για τραβελια,και αλλες τετοιες ειδικες κατηγοριες,αστο δεν υπαρχει.
πανε καμια θεσσαλονικη,ετσι και αλλιως 1 ωρα δουλεια.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σου κανε το πατο κοσκινο?
Σε ενδιαφέρει κλωνόπουστα!
Να στον κάνω εγώ κόσκινο μωρή  ψωλοκουμπαρού, χατήρια δε χαλάμε!!!
Δείξε μόνο μια φωτογραφία της κωλότρυπάς σου να σου πώ.
Αν είναι θα σε στείλω για λέυκανση και λίπανση με ειδικό διαλυτικό!! :zfuck: :fuck1: :fuck2:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
τα σπανε οι περιγραφες της κοπελας! :2funny:

Προγράμματα

7) Πρίγκιπας Στοματικό Express ( ανοίγω την πόρτα μπαίνεις πέφτεις στα γόνατα και τον γλύφεις (20εκ. πούτσο χονδρό) καθώς κρέμεται κάτω απο την μίνι φούστα μου, χωρίς ένα γεια !!),

8) Κλειώ Στοματικό Express ( ανοίγω την πόρτα μπαίνεις σε βάζω στον τοιχο και στον ρουφάω χωρίς ένα γεια !! ),

14) Πόσο πάει κούκλα; ( εγώ πουτάνα σου και σύ ο γαμίας μου ),

20) Κλειώ Αφέντρα BDSM / Πρίγκιπας ο Μαζοχιστής ( Εγώ Σαδίστρια εσύ Μαζοχιστής. Τι είναι Μαζοχιστής; Μαζοχιστής είναι ο Άνδρας (+18 ετών) που διεγείρεται,καυλώνει δηλαδή με λίγα λόγια "φτιάχνεται" ή ικανοποιείται σεξουαλικά με το να λαμβάνει ΠΟΝΟ. Τι κάνω / προσφέρω; Τράβηγμα Βυζιά/Ρώγες, Μανταλάκια κλπ, λιώσιμο κεριών, Χαστούκια, Κλοτσιές, Τράβηγμα Πέος/Όρχεις, Πόνος, Ξύλο στα Οπίσθια (Με χέρι/Κουπί κλπ), Μαστίγια χρήση δερμάτινων και διαφόρων βοηθημάτων - δονητές κτλ ) ,

23) Πρίγκιπας ο Ουρολάγνεις ( μουσκεύεσε με τη χρυσή βροχή μου )

25) Πρίγκιπας το Πόνι ( ξέρεις τι σημαίνει δεν χρειάζετε να εξηγήσω ) ,

28) Κλειώ Παιχνίδι Βιασμού ( μπαίνεις και σε βιάζω ),

Προχωρημένα Προγράμματα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τα σπανε οι περιγραφες της κοπελας! :2funny:

Προγράμματα

7) Πρίγκιπας Στοματικό Express ( ανοίγω την πόρτα μπαίνεις πέφτεις στα γόνατα και τον γλύφεις (20εκ. πούτσο χονδρό) καθώς κρέμεται κάτω απο την μίνι φούστα μου, χωρίς ένα γεια !!),

8) Κλειώ Στοματικό Express ( ανοίγω την πόρτα μπαίνεις σε βάζω στον τοιχο και στον ρουφάω χωρίς ένα γεια !! ),

14) Πόσο πάει κούκλα; ( εγώ πουτάνα σου και σύ ο γαμίας μου ),

20) Κλειώ Αφέντρα BDSM / Πρίγκιπας ο Μαζοχιστής ( Εγώ Σαδίστρια εσύ Μαζοχιστής. Τι είναι Μαζοχιστής; Μαζοχιστής είναι ο Άνδρας (+18 ετών) που διεγείρεται,καυλώνει δηλαδή με λίγα λόγια "φτιάχνεται" ή ικανοποιείται σεξουαλικά με το να λαμβάνει ΠΟΝΟ. Τι κάνω / προσφέρω; Τράβηγμα Βυζιά/Ρώγες, Μανταλάκια κλπ, λιώσιμο κεριών, Χαστούκια, Κλοτσιές, Τράβηγμα Πέος/Όρχεις, Πόνος, Ξύλο στα Οπίσθια (Με χέρι/Κουπί κλπ), Μαστίγια χρήση δερμάτινων και διαφόρων βοηθημάτων - δονητές κτλ ) ,

23) Πρίγκιπας ο Ουρολάγνεις ( μουσκεύεσε με τη χρυσή βροχή μου )

25) Πρίγκιπας το Πόνι ( ξέρεις τι σημαίνει δεν χρειάζετε να εξηγήσω ) ,

28) Κλειώ Παιχνίδι Βιασμού ( μπαίνεις και σε βιάζω ),

Προχωρημένα Προγράμματα

Πρίγκιπας Στοματικό Express
Γλυφεις το Express του μεσονυχτίου !!!!

Πρίγκιπας ο Ουρολάγνεις
Κατούρα να φύγουμε!!!!

Πρίγκιπας το Πόνι
Σε κάνει φοράδα!!!!

Ανοιγοκλειόμενος ο Κλειός ε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

acerman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπουρδελα και στουντιο με τρανς γνωριζουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom