www.10percent.gr/stiles/neraida/2036-2010-11-29-14-53-18.html]Δες εδώ
[/url]
Καλή μου νεράιδα γεια σου!
Θα ήθελα να με φωτίσεις στο εξής θέμα: ο σύντροφός μου κι εγώ θέλουμε να κάνουμε τρίο μ' έναν γνωστό μας και θα ήθελα να δοκιμάσω το "double anal". Είναι επικίνδυνο? Σε παρακαλώ θέλω τις συμβουλές σου, γτ έχω αγχωθεί αφάνταστα. Σαν φαντασίωση είναι σούπερ HOT, αλλά φοβάμαι μη μου προκαλέσει προβλήματα στην πρωκτική περιοχή. Πρέπει να κάνω κάποια ειδική προετοιμασία από πριν? Τι χρειάζεται να ξέρω πριν κάνω οτιδήποτε?
Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου και σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
--------------------------------------------------------------------------------
Χρυσό μου ταραγμένο,
Το double anal όπως φαντάζεσαι είναι κάτι σαν το fist fucking, αν και το πόσο θα σε πονέσει εξαρτάται από το πόσο "ανοιχτός" είσαι γενικότερα και από τις διαστάσεις του κάθε οργάνου. Δύο λεπτές πούτσες κάνουν περίπου την πούτσα του Χρήστου μου, αλλά δύο Χρήστοι μου μάλλον θα σε αχρηστεύσουν...
Αν οι διαστάσεις των δικών σου είναι λογικές, πάει και έρχεται. Διαφορετικά, δεν θα σου το συνιστούσα. Όπως καταλαβαίνεις η διείσδυση μπορεί να σου προκαλέσει ραγάδα δακτυλίου (σκίσιμο στον πρωκτό), γι αυτό θα πρέπει να γίνει με μέθοδο και πολύ λιπαντικό.
Φοβάμαι ότι το απλό KY Jelly δεν είναι αρκετό. Κοίταξε αν μπορείς να βρεις κάτι πιο πηχτό. Πρέπει πρώτα να μπει ο ένας, να χαλαρώσεις αρκετά, όσο ο ένας είναι μέσα ο δεύτερος να σου βάλει ένα δάχτυλο με πολύ ζελέ, δύο δάχτυλα και μετά να δοκιμάσει να μπει. Αλλά με το πολύ μαλακό. Αν δεις ότι πονάς πολύ, ζήτησέ τους να σταματήσουν αμέσως.
Καλή επιτυχία, αλλά πρόσεχε!
Η προσεκτική Καλή Νεράιδα
--------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητό μου τούνελ,
Υπάρχει μια απλή μέθοδος για να καταλάβεις αν είσαι έτοιμος για νταμπλ έιναλ: στήσου στα τέσσερα με τον κώλο τούρλα, βάλε τον σύντροφό σου να φωνάξει «Χελλόου» προς τη γενική κατεύθυνση του κώλου σου και αν ακουστεί ηχώ (Χελλόου- ελλόου - λόου - ου - ου), το 'χεις!
Εγώ διαφωνώ με την Καλή Νεράιδα. Χωράνε μια χαρά δυο πούτσοι -σε νορμάλ μέγεθος βέβαια, οκέι;- αρκεί να κάνεις πολλή (και εννοώ πολλή) προετοιμασία, με δάχτυλα κτλ, κτλ., ώστε ν' ανοίξεις για τα καλά. Επίσης, πολύ σημαντικό, να πεις στα αγοράκια σου να προχωρήσουν με το μαλακό, δε ορμάνε σε προφιτερόλ για να 'ναι ασυγκράτητοι, σε κώλο πάνε να μπούνε. Λάου λάου.
Πάντως το νταμπλ έιναλ έχει περισσότερη καύλα να το βλέπεις ή να λες ότι θα το κάνεις ή ότι το έχεις κάνει παρά να το κάνεις.
Η Καλύτερη Νεράιδα