Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
με το παπαδοπουλου 2 τι εγινε κ δεν εχει πλεον τρανς χερει καποιος να μου πει..  :helpplea:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μάλλον και άλλη μούφα!!
Ακου για λίγες μέρες Αθήνα, προλάβετε το τσίρκο φευγει!!!
Ουέ ειμήν!! :jerking: :jerking:

:headbang: :headbang:
μακριάάάάάά !!! να φύγει και νωρίτερα αν γίνεται !! όπως μπήκα από την πόρτα έκανα μεταβολή και βγήκα !!!
Λέτε να είδε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω πούστης και να εξαφανίστηκε σβύνοντας το προφίλ?
Η τον πήραν χαμπάρι στο dating και τον μπανάρισαν?  ;)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σίγουρα θα ξαναεμφανιστεί με νέο προφίλ!!! Το νού σας καβλιάρηδες.  :(
Πως τις κόβω ρε, μύτη που την έχω!!!  :bounce-glasses: :happy:  :2funny:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
δωσε μας κατι παραπανω ρε φιλε... :-
ότι και να δώσω λίγο θα είναι....απλά να σημειώσω, και με βάση όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, ότι οποιαδήποτε βουλγάρα τρανς της καβάλας (!) θα ήταν θεά μπροστά στην silvi69, δεν είαν ιτυχαίο που οι φώτος της δεν δείχνουν απο΄λυτα καθαρά το πρόσωπό της....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ότι και να δώσω λίγο θα είναι....απλά να σημειώσω, και με βάση όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, ότι οποιαδήποτε βουλγάρα τρανς της καβάλας (!) θα ήταν θεά μπροστά στην silvi69, δεν είαν ιτυχαίο που οι φώτος της δεν δείχνουν απο΄λυτα καθαρά το πρόσωπό της....
Δηλαδή πως είναι η φατσα της? Κάντο πιο λιανο.  :dancing:
Εγώ για μαϊμού την κόβω!!  :2funny:

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
kalispera
kanena kalo traveli pros notia proastia pezi? :fuck1:

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κοιτάξτε ένα κουκλάκι!!!αν η ανάλυση δεν είναι καλή συγγνώμη κ στείλτε πμ γιά το πως βελτιώνω τις εικόνες που θέλω να ανεβάσω

Συνημμένα

• 8394.jpg
    8394.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 19

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
άντε και άλλη μία κοπελίτσα!!!έχουμε καμία εδώ που να της μοιάζει άραγε???έχετε καμιά πρόταση???

Συνημμένα

• 7869.jpg
    7869.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 22

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και μια τελευταία....τελικά δεν χρειάζεται να είσαι χειρουργημένη γιά να δείχνεις ΚΟΥΚΛΑ!!!

Συνημμένα

• 338268.jpg
    338268.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 21

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
άντε και άλλη μία κοπελίτσα!!!έχουμε καμία εδώ που να της μοιάζει άραγε???έχετε καμιά πρόταση???
και μια τελευταία....τελικά δεν χρειάζεται να είσαι χειρουργημένη γιά να δείχνεις ΚΟΥΚΛΑ!!!
Κοπελιτσα έ!!!
:think: Αυτό που εχει μπροστά μήπως είναι joystick?  :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε vlasis23 υπαρχει θρεντ για να βαζεις φωτο απο τρανσεξουαλς www.bourdela.com/forum/index.php?topic=8867.0]εδω [/URL] ;) . εδω ειναι πιο πολυ για να συζηταμε για τρανσ.
ευχαριστώ για την υπόδειξη φίλε μου...αν και...απο οτι ειδα - διότι εχω καποια χρονια εδω μεσα - και αλλοι συναδελφοι εχουν στειλει διαφορες φωτο στο συγκεκριμενο φορουμ διοτι προς στιγμην νομιζα οτι μονο εγω εκανα τετοιο λαθος!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
φιλε vlasis23 υπαρχει θρεντ για να βαζεις φωτο απο τρανσεξουαλς www.bourdela.com/forum/index.php?topic=8867.0]εδω [/URL] ;) . εδω ειναι πιο πολυ για να συζηταμε για τρανσ.
Δεν νομίζω φίλε brad να πειράζει για κανα δύο φωτογραφίες που έβαλε ο αγαπητός vlasis.
Ίσα ίσα που έβαλε ωραία κομμάτια μόνο που αν τις συγκρίνεις με την εδώ πραγματικότητα σε πιάνει απογοήτευση.  :birdman:
ευχαριστώ για την υπόδειξη φίλε μου...αν και...απο οτι ειδα - διότι εχω καποια χρονια εδω μεσα - και αλλοι συναδελφοι εχουν στειλει διαφορες φωτο στο συγκεκριμενο φορουμ διοτι προς στιγμην νομιζα οτι μονο εγω εκανα τετοιο λαθος!!!
Ντοντ γουόρι αγόρι!! :cheesy: ;)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Δεν νομίζω φίλε brad να πειράζει για κανα δύο φωτογραφίες που έβαλε ο αγαπητός vlasis.
Ίσα ίσα που έβαλε ωραία κομμάτια μόνο που αν τις συγκρίνεις με την εδώ πραγματικότητα σε πιάνει απογοήτευση.  :birdman:
080508-154619-518007.jpg
δεν[/URL] του απαγορεψα να βαλει φωτο εδω, απλα του εδειξα οτι υπαρχει και θρεντ για φωτο συγκεκριμενα 
smiley-finger005.gif
 [/URL] :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom