You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μάλλον και άλλη μούφα!!
Ακου για λίγες μέρες Αθήνα, προλάβετε το τσίρκο φευγει!!!
Ουέ ειμήν!!
Λέτε να είδε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω πούστης και να εξαφανίστηκε σβύνοντας το προφίλ?μακριάάάάάά !!! να φύγει και νωρίτερα αν γίνεται !! όπως μπήκα από την πόρτα έκανα μεταβολή και βγήκα !!!
Η τον πήραν χαμπάρι στο dating και τον μπανάρισαν? ;)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σίγουρα θα ξαναεμφανιστεί με νέο προφίλ!!! Το νού σας καβλιάρηδες.
Πως τις κόβω ρε, μύτη που την έχω!!!
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 103
- Πόντοι
- 6
ότι και να δώσω λίγο θα είναι....απλά να σημειώσω, και με βάση όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, ότι οποιαδήποτε βουλγάρα τρανς της καβάλας (!) θα ήταν θεά μπροστά στην silvi69, δεν είαν ιτυχαίο που οι φώτος της δεν δείχνουν απο΄λυτα καθαρά το πρόσωπό της....δωσε μας κατι παραπανω ρε φιλε... :-
Δηλαδή πως είναι η φατσα της? Κάντο πιο λιανο.ότι και να δώσω λίγο θα είναι....απλά να σημειώσω, και με βάση όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, ότι οποιαδήποτε βουλγάρα τρανς της καβάλας (!) θα ήταν θεά μπροστά στην silvi69, δεν είαν ιτυχαίο που οι φώτος της δεν δείχνουν απο΄λυτα καθαρά το πρόσωπό της....
Εγώ για μαϊμού την κόβω!!
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Νομίζω σε τρώει ο κώλος σου!
Τυχαίο?
Πώς σου φαίνεται?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 103
- Πόντοι
- 6
Δηλαδή πως είναι η φατσα της? Κάντο πιο λιανο.
Εγώ για μαϊμού την κόβω!!
προσβάλεις τις μαιμούδες τώρα...
άντε και άλλη μία κοπελίτσα!!!έχουμε καμία εδώ που να της μοιάζει άραγε???έχετε καμιά πρόταση???
Κοπελιτσα έ!!!και μια τελευταία....τελικά δεν χρειάζεται να είσαι χειρουργημένη γιά να δείχνεις ΚΟΥΚΛΑ!!!
Αυτό που εχει μπροστά μήπως είναι joystick?
καλημέρα σας κ ας μη θελετε τετοια κοριτσακια με joystick!!!
Συνημμένα
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
φιλε vlasis23 υπαρχει θρεντ για να βαζεις φωτο απο τρανσεξουαλς www.bourdela.com/forum/index.php?topic=8867.0]εδω [/URL] ;) . εδω ειναι πιο πολυ για να συζηταμε για τρανσ.καλημέρα σας κ ας μη θελετε τετοια κοριτσακια με joystick!!!
ευχαριστώ για την υπόδειξη φίλε μου...αν και...απο οτι ειδα - διότι εχω καποια χρονια εδω μεσα - και αλλοι συναδελφοι εχουν στειλει διαφορες φωτο στο συγκεκριμενο φορουμ διοτι προς στιγμην νομιζα οτι μονο εγω εκανα τετοιο λαθος!!!φιλε vlasis23 υπαρχει θρεντ για να βαζεις φωτο απο τρανσεξουαλς www.bourdela.com/forum/index.php?topic=8867.0]εδω [/URL] ;) . εδω ειναι πιο πολυ για να συζηταμε για τρανσ.
Δεν νομίζω φίλε brad να πειράζει για κανα δύο φωτογραφίες που έβαλε ο αγαπητός vlasis.φιλε vlasis23 υπαρχει θρεντ για να βαζεις φωτο απο τρανσεξουαλς www.bourdela.com/forum/index.php?topic=8867.0]εδω [/URL] ;) . εδω ειναι πιο πολυ για να συζηταμε για τρανσ.
Ίσα ίσα που έβαλε ωραία κομμάτια μόνο που αν τις συγκρίνεις με την εδώ πραγματικότητα σε πιάνει απογοήτευση.
Ντοντ γουόρι αγόρι!! ;)ευχαριστώ για την υπόδειξη φίλε μου...αν και...απο οτι ειδα - διότι εχω καποια χρονια εδω μεσα - και αλλοι συναδελφοι εχουν στειλει διαφορες φωτο στο συγκεκριμενο φορουμ διοτι προς στιγμην νομιζα οτι μονο εγω εκανα τετοιο λαθος!!!
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δεν νομίζω φίλε brad να πειράζει για κανα δύο φωτογραφίες που έβαλε ο αγαπητός vlasis.
Ίσα ίσα που έβαλε ωραία κομμάτια μόνο που αν τις συγκρίνεις με την εδώ πραγματικότητα σε πιάνει απογοήτευση.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K