Μακράν η κορυφαία τρανς και βρίσκεται μόνο στη Θεσαλονίκη,κουφάλες αθηναίοι
>Αντε σε πιστευουμε.
Το καλη, κακη, κορυφαία, πάτος κλπ δε λέει. :-
Πές τιμές , υπηρεσίες, λεπτομέρειες συνευρεσης να καταλάβουμε και νασε πιστεψουμε όλοι. ;)
Μακράν η κορυφαία τρανς και βρίσκεται μόνο στη Θεσαλονίκη,κουφάλες αθηναίοι
>Αντε σε πιστευουμε.
Πές τιμές , υπηρεσίες, λεπτομέρειες συνευρεσης να καταλάβουμε και νασε πιστεψουμε όλοι. ;)
H τιμή είναι για μένα υψηλή 200 ευρώ,σαν μειονέκτημα βρίσκω τα μέτρια αγγλικά(συννενόηση όχι καλή) σαν εμφάνιση>Αντε σε πιστευουμε.
Στη γυναικεία πυγμαχία παίρνει χρυσό-θα είναι ολυμπιακό άθλημα το 2012!!νέο (?) μωρό στην ιντερνετική πιάτσα κανείς συναγωνιστής που να ξέρει λεπτομέρειες??!!
Στη γυναικεία πυγμαχία παίρνει χρυσό-θα είναι ολυμπιακό άθλημα το 2012!!
καλησπερα σε ολουσ!!θα ηθελα μια βοηθεια,αν μπορει καποιος να μου πει μπουρδελα που εχουν τραβεστι τιμεσ και τετοιεσ πληροφοριεσ,θα κατεβω μεσα στις μερες,η με π.μ η απο εδω,σασ ευχαριστω πολυ!!
Το καλλίτερο απ όλα βρίσκεται σε ένα μεγάλο κτίριο στην πλατεία συντάγματος.καλησπερα σε ολουσ!!θα ηθελα μια βοηθεια,αν μπορει καποιος να μου πει μπουρδελα που εχουν τραβεστι τιμεσ και τετοιεσ πληροφοριεσ,θα κατεβω μεσα στις μερες,η με π.μ η απο εδω,σασ ευχαριστω πολυ!!
H kορυφαία τρανς Michkelly ()στη Θεσσαλονίκη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα ειδικά για
παθητικούς. Καμιά σχέση με άλλες αλλοδαπές που έχουν έρθει κατά καιρούς!!
ρε σεις καποια tsgillian υπαρχει ακομα? ψαχνω το site της αλλα δεν μπορω να το βρω. Αν υπαρχει καποιο link εστω και απο συζητηση εδω μεσα...γιατι η αναζητηση δεν μου εβγαλε κατι
ευχαριστω αλλα εισαι σιγουρος οτι προκειται για την gillian?
καλα εντάξη...καμια σχεση
καμια σχεση