You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οταν ειμαι με καποιον χοτ μου ... δεν εχω αναγκη να κρυψω τιποτα... αυτο ελειπε... Δημοσια ομως δεν γουσταρω.. να εχει να δει και κατι απο κοντα ο αλλος... ολα φορα παρτιδα δεν λεει..Σωστά σε ρωτάει και εγώ απορώ πως τα κρύβεις τα χαϊμαλιά με την σαντιγύ?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
η δαναη πρεπει να ειναι και ζαχαροπλαστης καλος.
ουουουουουουου..... μπερικετ...
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
δαναη στο τελος τους δινεις και την σαντυγι στο στομα?
ουουουουουουου..... μπερικετ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αμα εχουν κανει κρατηση απο το πρωι ναι.....δαναη στο τελος τους δινεις και την σαντυγι στο στομα?
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
πως την κανουν την κρατηση δηλαδη?αμα εχουν κανει κρατηση απο το πρωι ναι.....
πως την κανουν την κρατηση δηλαδη?
Ασε τις βλακειες, και τα πολλα <<ερωτηματα>>, θα σου απαντησω εγω σε αυτο που θες να μαθεις..... Ε ΝΑΙ λοιπον την εχει μεγαλυτερη απο σενα
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
οταν σε παρτουζωσαμε με την δαναη τις μετρισες κιολας.Ασε τις βλακειες, και τα πολλα <<ερωτηματα>>, θα σου απαντησω εγω σε αυτο που θες να μαθεις..... Ε ΝΑΙ λοιπον την εχει μεγαλυτερη απο σενα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
παει κατα σειρα προτεραιοτητας... συνηθως το βραδυ γινοντε τα καλα... γιατι αμα αρχισω απο το μεσημερι χαθηκα... σαν να μεταλαβαινουν καθοντε...πως την κανουν την κρατηση δηλαδη?
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
δεν παιζεσε ρε.παει κατα σειρα προτεραιοτητας... συνηθως το βραδυ γινοντε τα καλα... γιατι αμα αρχισω απο το μεσημερι χαθηκα... σαν να μεταλαβαινουν καθοντε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
να εξηγησω φυσικα οτι υπαρχουν και πολλοι που δεν τα γουσταρουν ετσι?? και ειναι αρκετοι... μπορειτε να ελπιζετε...
Γενικα ο περισσοτερος κοσμος που βλεπω ειναι ενεργειτικοι... και πολυ ωραιοι αντρες παιδια... απιστευτοι... αλλα τα παιχνιδια επιτρεποντε ... καποιος που θα παει μαζη μου ξερει τι ειμαι... αυτο δεν σημανη οτι θα μου στηθη κιολας η θα κατση να κανω οτι κανω με αλλους... το κωλαρακη μιας Τρανς οπως ξερετε ειναι καλος μεζες... :-*
Γενικα ο περισσοτερος κοσμος που βλεπω ειναι ενεργειτικοι... και πολυ ωραιοι αντρες παιδια... απιστευτοι... αλλα τα παιχνιδια επιτρεποντε ... καποιος που θα παει μαζη μου ξερει τι ειμαι... αυτο δεν σημανη οτι θα μου στηθη κιολας η θα κατση να κανω οτι κανω με αλλους... το κωλαρακη μιας Τρανς οπως ξερετε ειναι καλος μεζες... :-*
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα τωρα τελευταια οπως μας τα λες,ολοι τον μπροστα μεζε θελουν.να εξηγησω φυσικα οτι υπαρχουν και πολλοι που δεν τα γουσταρουν ετσι?? και ειναι αρκετοι... μπορειτε να ελπιζετε...
γιατι ετσι?
πως το εξηγησεις?
Δαναη καποιος που παει με σενα αναγκαστηκα πρεπει να κανει και παθητικο ρολο ασχετα αν δεν θελει η οχι?
έλα στείλε της πμ...μας τα έπρηξες...το γυροφέρνεις που το γυροφέρνεις... άντε!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ψαρωνετε εδω μεσα παντοςέλα στείλε της πμ...μας τα έπρηξες...το γυροφέρνεις που το γυροφέρνεις... άντε!
Ψαρωνετε εδω μεσα παντος
τώρα πρέπει να γελάσω --->
.. δήθεν ότι "έφαγα" την μλκ που είπες για να ρίξεις στάχτη... -->
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Μην μου κλεβεις το αγαπημενο μου ποστ > >τώρα πρέπει να γελάσω --->
.. δήθεν ότι "έφαγα" την μλκ που είπες για να ρίξεις στάχτη... -->
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Οχι φυσικα... ο καθε ενας την Τρανς την φανταζετε διαφορετικα... παιζη ρολο και ο χαρακτηρας της βεβαια... εγω προσωπικα δεν ειμαι και πολυ φαν στο να πηδαω καποιον... στα υπολοιπα δεν παιζομε ομως.. ειμαι ολα τα λευτα... κουβαλαω πολυ καυλα πανω μου τον τρελενω τον αλλον δεν ξερει απο που να φυγη...Δαναη καποιος που παει με σενα αναγκαστηκα πρεπει να κανει και παθητικο ρολο ασχετα αν δεν θελει η οχι?
Μην μου κλεβεις το αγαπημενο μου ποστ > >
σόρι!! να μου πεις ότι το emoticon " " το βγάλανε μόνο και μόνο επειδή γράφτηκες στο σιτε...
μιλάμε πολύ προχώ οι σχεδιαστές... :-* :-*
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Συζητηση κανουμε παιδια... δεν κολαει κανενας σε κανεναν... ελεος ..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K