tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οχι cm !!!
Οχι cm !!!
ευτυχως που μας ειρωνευεται και καποιος επειδη δεν ξερουμε απο πουστάκια..Από πνεύμα καλά παμε, απο πληροφορίες ομως.... άστα να πάνε....
Μέσα στην πλάκα, υπάρχουν και οι πληροφορίες - απλά περιμένεις να μπουν στο site αυτοί που ξέρουν και αν έχουν όρεξη δίνουν feedback. Ο χαβαλές είναι καθημερινότητα εδώ - τόσο απλά. Φιλικά πάντα.Από πνεύμα καλά παμε, απο πληροφορίες ομως.... άστα να πάνε....
ευτυχως που μας ειρωνευεται και καποιος επειδη δεν ξερουμε απο πουστάκια..
εσυ για ποιά ενδιαφερεσαι ??Πουστακια ή πουστ-ρ-ακια ειναι το σωστο?
μπαρμπα βλεπω εφαγες και εσυ την πρασιναδα σου!!!!εσυ για ποιά ενδιαφερεσαι ??
το πουστάκι ο πλεζουρας φταιει..μπαρμπα βλεπω εφαγες και εσυ την πρασιναδα σου!!!!
αν δεν σε ενδιαφέρει τοτε γιατι αχολείσαι?ευτυχως που μας ειρωνευεται και καποιος επειδη δεν ξερουμε απο πουστάκια..
θελεις απαντηση ή αποσυρεις την ερωτηση ?αν δεν σε ενδιαφέρει τοτε γιατι αχολείσαι?
εχω ρεπό. εστειλα τον άνθιμο..Πάτερ την καλήμερα μου,δεν έχει τίποτα στα νεκροταφεία σήμερα βλέπω για να είσαι κι εδω,νέκρα ε?
Τον γνωστό του παπάφειου φαντάζομαιεχω ρεπό. εστειλα τον άνθιμο..
νο κοπρένδο νάδα..Τον γνωστό του παπάφειου φαντάζομαι
θέλω. έχεις καμιά καλή να μου δώσεις ή θα διαβάσω καμιά μαλακία πάλι?θελεις απαντηση ή αποσυρεις την ερωτηση ?
αν δεν σε ενδιαφέρει τοτε γιατι αχολείσαι?
θελεις απαντηση ή αποσυρεις την ερωτηση ?
θέλω. έχεις καμιά καλή να μου δώσεις ή θα διαβάσω καμιά μαλακία πάλι?
Τραβα στο εναλακτικο studio της Παπαδοπουλου και θα βρεις την Ρανια την Πουλου με 40 φιλε !!