Δηλ υπάρχουν άτομα που παίρνουν χαμπάρι μόνο όταν κατεβάζεις κυλότα?Παιδια ειναι παρα πολυ ωραιο οταν ξεκινας να κανης σεξ με καποιον και δεν εχει καταλαβη κατι και ξαφνικα το ανακαλυπτη... να δειτε το βλεμμα του... και παραλληλα ειναι και καυλωμενος.... δεν ξερει τι να κανη...
Εκει φαινετε η καλη μαστορισα παντως.... πως θα τον παιξη... ;) και τι θα του πει και τι θα κανη για να πεση το οχυρο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καυλιαραααα δασκααααλαΠαιδια ειναι παρα πολυ ωραιο οταν ξεκινας να κανης σεξ με καποιον και δεν εχει καταλαβη κατι και ξαφνικα το ανακαλυπτη... να δειτε το βλεμμα του... και παραλληλα ειναι και καυλωμενος.... δεν ξερει τι να κανη...
Εκει φαινετε η καλη μαστορισα παντως.... πως θα τον παιξη... ;) και τι θα του πει και τι θα κανη για να πεση το οχυρο....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.991
- Πόντοι
- 22.785
Δηλ υπάρχουν άτομα που παίρνουν χαμπάρι μόνο όταν κατεβάζεις κυλότα?
Ντροπή .................
και εγω απ τ αυτια....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αμε... δεν ειναι ολοι του αθληματος... εχει και ανηποψιαστους.... να με δεις μετα να λεω.... δεν πειραζη βρε... αλλη φορα μην ανχωνεσε... σιγα.... αντρες ΝΑΑΑ... τον βλεπεις και λεει απο μεσα του... με βλεπει κανενας??? ΟΧΙ... ωραιο κωλαρακη εχει... βυζακι εχει.. κορμακη ατριχο για γλυψημο εχει... εχω κατση και στον αλλο καναπε εγω... τον απομονωνω... ανεμελη ... και τσουπ μπαινη ο Διαολος μεσα του.....Δηλ υπάρχουν άτομα που παίρνουν χαμπάρι μόνο όταν κατεβάζεις κυλότα?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καμμια φορα ξεχναω και να φορεσω Αμτζικακη μου.... βαζω μονο σαντιγη στο σημειο και ζωγραφιζω ενα Ταγκα... ετοιμο για γλυψιμο...Ντροπή .................
εχω κατση και στον αλλο καναπε εγω... τον απομονωνω... ανεμελη ... και τσουπ μπαινη ο Διαολος μεσα του.....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
καμμια φορα ξεχναω και να φορεσω Αμτζικακη μου.... βαζω μονο σαντιγη στο σημειο και ζωγραφιζω ενα Ταγκα... ετοιμο για γλυψιμο...
Σε ποιο σημειο η σαντιγη μπροστα η πισω να ξερουμε ;;
αν ειναι πισω καλώς αν ειναι απο μπροστα δεν θελουμε εχουμε καααλα προσοντα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
σε μερικους το φτιαχνω πισω... στην τρυπουλα μου βαζω αρκετη ποσοτητα για να ασχολειτε..... ειναι πολυ ωραιο το ταγκα με σαντιγη.. φαινετε σαν κανονικο βρακακη ....
Σε ποιο σημειο η σαντιγη μπροστα η πισω να ξερουμε ;;
αν ειναι πισω καλώς αν ειναι απο μπροστα δεν θελουμε εχουμε καααλα προσοντα
στο δικο σου θα βαλω σοκολατα επανω για να δεση το γλυκο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
να στην κανω τουρσι τοτε... να την εχω συνεχεια... ξερεις εσυ...Υποπτη η σοκολατα και ακομη χειροτερη η μερεντα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ξερω ξερωνα στην κανω τουρσι τοτε... να την εχω συνεχεια... ξερεις εσυ...
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο διαολος μπαινη ??? η τηποτα αλλο περα απτη πλακα δεν φοβασε μην στης κανενας????... και τσουπ μπαινη ο Διαολος μεσα του.....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εγω ξερω οτι για να στις βρεξει καποιος πρεπει να του εχεις κανη κατι... εκτος και αν ειναι απο το Δαφνη... παντως πιστευω οτι θα ειχε καλυτερα πραγματα να κανη απο να μου τις βρεξη... ε και λιγο να μου τις βρεξει θα του κατσω καλυτερα... ;) ολα μεσα στο προγραμμα ειναι... καλα να παθω... Τρανς δεν ηθελα να ειμαι???ο διαολος μπαινη ??? η τηποτα αλλο περα απτη πλακα δεν φοβασε μην στης κανενας????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ε μπαινη και ο διαολος οσο νανε.... το αλλο ερχετε μετα...ο διαολος μπαινη ??? η τηποτα αλλο περα απτη πλακα δεν φοβασε μην στης κανενας????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τι ερωτηση ειναι αυτη?? δεν ντρεπεσε???Δαναη απο προσοντα πως παμε?
καμμια φορα ξεχναω και να φορεσω Αμτζικακη μου.... βαζω μονο σαντιγη στο σημειο και ζωγραφιζω ενα Ταγκα... ετοιμο για γλυψιμο...
Σωστά σε ρωτάει και εγώ απορώ πως τα κρύβεις τα χαϊμαλιά με την σαντιγύ?Δαναη απο προσοντα πως παμε?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Απο ανεση ρε δαναητι ερωτηση ειναι αυτη?? δεν ντρεπεσε???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εχω ακριβως το μεγεθος που πρεπει.... σε καλυψα???? ;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις