Da Korax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
γεια σας παιδεια ...ξερει κανεις κανενα μπουρδελο ή studio με τραβεστι...δοστε διευθυνση αν μπορειται
γεια σας παιδεια ...ξερει κανεις κανενα μπουρδελο ή studio με τραβεστι...δοστε διευθυνση αν μπορειται
έχετε περίοδο;σεβάσου τις δύσκολες εποχές για όλες μας
Πιθανώς να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο η για πρώτες ξαδελφούλες?εγώ δεν την ξέρω αλλα είστε συνονόματη
Καθυστερημένη ενημέρωση..
Περασμένη Παρασκευή , μεσημεράκι,μετά τη φόλα που είδα στη Μυλλέρου (τρανς με βράκα μεγαλύτερη της γιαγιάς μου και η τσατσα ατραξιον μπίχλας) ανέβηκα Δεληγιώργη προς το έτερον τρανσο-σπιτο..
Εκεί μάλλον πρέπει να γύρισαν το "ιστορίες απο την κρύπτη"...
Το παραβαν από πλαστικό, το κουδούνι που γράφει "studio" και οι γλάστρες με τα λουλούδια συνέθεταν ένα παρανοϊκό σκηνικό...
Το αποκορύφωμα όταν χτύπησα το κουδούνι και από το παραθυράκι της σιδερένιας πόρτας ξεπρόβαλε το πιο άσχημο τραβέλι που έχω δει στη ζωή μου (ολόιδιος ο Πεφάνης ο κατσερ με ξανθό extension) και να μου λέει με μπάσα φωνή, καθώς ευχαριστούσα και έφευγα... "μα έλα πέρνα ..κάνουμε και ανωμαλίτσες..."
μα και εσυ βρε παιδι μου πολυ δυσκολος μας βγηκες... βλεπεις κανουν οτι μπορουν εσυ ανενδοτος... ποσο θα τραβηξη αυτο...Καθυστερημένη ενημέρωση..
Περασμένη Παρασκευή , μεσημεράκι,μετά τη φόλα που είδα στη Μυλλέρου (τρανς με βράκα μεγαλύτερη της γιαγιάς μου και η τσατσα ατραξιον μπίχλας) ανέβηκα Δεληγιώργη προς το έτερον τρανσο-σπιτο..
Εκεί μάλλον πρέπει να γύρισαν το "ιστορίες απο την κρύπτη"...
Το παραβαν από πλαστικό, το κουδούνι που γράφει "studio" και οι γλάστρες με τα λουλούδια συνέθεταν ένα παρανοϊκό σκηνικό...
Το αποκορύφωμα όταν χτύπησα το κουδούνι και από το παραθυράκι της σιδερένιας πόρτας ξεπρόβαλε το πιο άσχημο τραβέλι που έχω δει στη ζωή μου (ολόιδιος ο Πεφάνης ο κατσερ με ξανθό extension) και να μου λέει με μπάσα φωνή, καθώς ευχαριστούσα και έφευγα... "μα έλα πέρνα ..κάνουμε και ανωμαλίτσες..."
Για την Αλεσσάντρα Καρβαλιο, ξέρει κανείς συναγωνιστής ;; Δε βγήκε σωστά η ιστοσελίδα που βρήκα πριν οπότε απλά λέω ότι τη βρήκα στο ΥΕΑ.com η δική της ιστοσελίδα www.sandracarvalho.net]www.sandracarvalho.net[/url] δε δουλεύει.