LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΜΕ............
Θέλω να με δαγκώσεις.Καλά σου λένε μακριά …. Γιατί δαγκώνω εγώ
Ποιος ξέρει τι τράβηξε ο φίλος εδώ?ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΜΕ............
παιδια δεν επαθα απολητος τηποτα γιατι πολλη απλα δεν δοκημασα!!! η εν λογο τρανς ειχε δικο της θεμα και καηκε μονητης σαν της σηνταγες που εβαζε!!!! αν θελετε χαστε λιγο χρονο απτη ζωη σας και διαβαστε για τοτι ακριβος την κατηγορησε σηναγονηστης και πως απαντησε αυτη :S :S :S :S :S www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,73107.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,73107.0[/url]Ας μας ενημερώσει τι έπαθε.
Πολύ μυστήριο γύρω από την υπόθεση, οπότε την αφήνουμε στο αρχείο!!παιδια δεν επαθα απολητος τηποτα γιατι πολλη απλα δεν δοκημασα!!! η εν λογο τρανς ειχε δικο της θεμα και καηκε μονητης σαν της σηνταγες που εβαζε!!!! αν θελετε χαστε λιγο χρονο απτη ζωη σας και διαβαστε για τοτι ακριβος την κατηγορησε σηναγονηστης και πως απαντησε αυτη :S :S :S :S :S www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,73107.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,73107.0[/url]
Πολύ μυστήριο γύρω από την υπόθεση, οπότε την αφήνουμε στο αρχείο!!
Και κατά την γνώμη σου πώς έπρεπε δηλαδή να αντιδράσω και να αποδείξω « γραπτός» πώς όλα αυτά που είπε ο «συναγωνιστείς» οπός λες , ήταν ψέματα ? … και σε όλους τούς άλλους που χωρείς να με ξέρουν προσωπικά άρχισαν τα βρισηίδα και τις βλακείες οπός πολύ συχνά γίνονται εδω μέσα ? …κάποιοι προφανώς το βλέπουνε αστείο και παιχνιδάκι γιατί απλά κρύβονται πίσω από ένα profile ίσως και ψεύτικο …εγώ ώμος που εκτίθεμαι στο νετ και είμαι αληθινό πρόσωπο γιατί δουλεύω και ζω μέσα από αυτό πρέπει κατά καιρούς να αποδείξω σε κάποιους ότι δεν «είμαι ελέφαντας» οπός λέμε , πράγμα που είναι κουραστικό και τρομερά ψυχοφθόρο από την στίχοι (??) που κάποιοι γίνονται άδικη και τρελά παράλογη επειδή απλά τούς βολεύει το νετ για τα παιχνίδια τους … κακός ασχολήθηκα από την αρχή με αυτό γιατί απλά δεν ήξερα τι παίζει σε γενικές γραμμές εδω μέσα και προτίμησα να το φέρω στα άκρα επειδή δεν γινόταν να αποδείξω με συζήτησι τίποτα και δεν υπήρχε και λόγος από την στιγμή που ο καθένας μπορούσε να με βρει προσωπικά και να δει αν είμαι όλα αυτά που ειπώθηκαν ….αυτά από μένα
Για να είμαστε δίκαιοι εδώ εχεις απόλυτο δίκιο.Πραγματι εσύ εκτίθεσαι προσωπικά, ενώ εμεις οι υπόλοιποι πίσω απο ενα ανώνυμο προφίλ.Και κατά την γνώμη σου πώς έπρεπε δηλαδή να αντιδράσω και να αποδείξω « γραπτός» πώς όλα αυτά που είπε ο «συναγωνιστείς» οπός λες , ήταν ψέματα ? … και σε όλους τούς άλλους που χωρείς να με ξέρουν προσωπικά άρχισαν τα βρισηίδα και τις βλακείες οπός πολύ συχνά γίνονται εδω μέσα ? …κάποιοι προφανώς το βλέπουνε αστείο και παιχνιδάκι γιατί απλά κρύβονται πίσω από ένα profile ίσως και ψεύτικο …εγώ ώμος που εκτίθεμαι στο νετ και είμαι αληθινό πρόσωπο γιατί δουλεύω και ζω μέσα από αυτό πρέπει κατά καιρούς να αποδείξω σε κάποιους ότι δεν «είμαι ελέφαντας» οπός λέμε , πράγμα που είναι κουραστικό και τρομερά ψυχοφθόρο από την στίχοι που κάποιοι γίνονται άδικη και τρελά παράλογη επειδή απλά τούς βολεύει το νετ για τα παιχνίδια τους … κακός ασχολήθηκα από την αρχή με αυτό γιατί απλά δεν ήξερα τι παίζει σε γενικές γραμμές εδω μέσα και προτίμησα να το φέρω στα άκρα επειδή δεν γινόταν να αποδείξω με συζήτησι τίποτα και δεν υπήρχε και λόγος από την στιγμή που ο καθένας μπορούσε να με βρει προσωπικά και να δει αν είμαι όλα αυτά που ειπώθηκαν ….αυτά από μένα
Έλα να σε πηδήσω εγώ καλλιγραφικά και στον ορθο-γραφικά!!!στην ορθογραφία έχεις εμφανές πρόβλημα..
Είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, ακούμε για τον ίδιο λόγο 2-3 εκδοχές. Οπότε "την αφήνουμε την υπόθεση στο αρχείο" χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανέναν-καμία. Όλοι έχουν δίκιο κι άδικο μέχρι απόδειξης του εναντίου και συμπληρώνω : οποίος θέλει ξανανοίγει το αρχείο και κάνει προσωπική έρευνα. Πιστεύω ότι το έσωσα.Και κατά την γνώμη σου πώς έπρεπε δηλαδή να αντιδράσω και να αποδείξω « γραπτός» πώς όλα αυτά που είπε ο «συναγωνιστείς» οπός λες , ήταν ψέματα ? … και σε όλους τούς άλλους που χωρείς να με ξέρουν προσωπικά άρχισαν τα βρισηίδα και τις βλακείες οπός πολύ συχνά γίνονται εδω μέσα ? …κάποιοι προφανώς το βλέπουνε αστείο και παιχνιδάκι γιατί απλά κρύβονται πίσω από ένα profile ίσως και ψεύτικο …εγώ ώμος που εκτίθεμαι στο νετ και είμαι αληθινό πρόσωπο γιατί δουλεύω και ζω μέσα από αυτό πρέπει κατά καιρούς να αποδείξω σε κάποιους ότι δεν «είμαι ελέφαντας» οπός λέμε , πράγμα που είναι κουραστικό και τρομερά ψυχοφθόρο από την στίχοι που κάποιοι γίνονται άδικη και τρελά παράλογη επειδή απλά τούς βολεύει το νετ για τα παιχνίδια τους … κακός ασχολήθηκα από την αρχή με αυτό γιατί απλά δεν ήξερα τι παίζει σε γενικές γραμμές εδω μέσα και προτίμησα να το φέρω στα άκρα επειδή δεν γινόταν να αποδείξω με συζήτησι τίποτα και δεν υπήρχε και λόγος από την στιγμή που ο καθένας μπορούσε να με βρει προσωπικά και να δει αν είμαι όλα αυτά που ειπώθηκαν ….αυτά από μένα
εισαι ΛΑΘΟΣ ...επιτιθεσαι χωρις λογο σε μια κοπελα ....γιατι το κανεις..σδεν εσωσσες τιποτα...αν θες σωσε τον εαυτο σου με το να εχεις θετικη σκεψη ....ολη αυτη η αρνητικοτητα μαλλον κακο θα σας κανει ...τι παθατε και πολεματε ενα νικ νειμ ? ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςΕίμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, ακούμε για τον ίδιο λόγο 2-3 εκδοχές. Οπότε "την αφήνουμε την υπόθεση στο αρχείο" χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανέναν-καμία. Όλοι έχουν δίκιο κι άδικο μέχρι απόδειξης του εναντίου και συμπληρώνω : οποίος θέλει ξανανοίγει το αρχείο και κάνει προσωπική έρευνα. Πιστεύω ότι το έσωσα.
Μάλλον παρεξηγήθηκα! Απλά παρέθεσα μια γενική ουδέτερη άποψη. Από ότι φαίνεται το κάνω χειρότερο, οπότε σταματώ εδώ!εισαι ΛΑΘΟΣ ...επιτιθεσαι χωρις λογο σε μια κοπελα ....γιατι το κανεις..σδεν εσωσσες τιποτα...αν θες σωσε τον εαυτο σου με το να εχεις θετικη σκεψη ....ολη αυτη η αρνητικοτητα μαλλον κακο θα σας κανει ...τι παθατε και πολεματε αν νικ νειμ ? ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς
εισαι ΚΑΙ κακοπροαιρετος ΚΑΙ αρνητικος ....