τωρα εδεσε το γιαουρτι....εδω δεν βγενεις μερα εσυ θα πας και στις κουκλες? εσενα σε περιμενει σκουπα πισω απο την πορτα αν αργησεις λιγο να γυρισεις απιτιδεχεστε και απροσκλητους??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεχεστε και απροσκλητους??
Φιλαρακι εισαι και μαλιστα απο τα πολυ καλα! Σε περιμενουμε!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Χαιδευτικα το ειπα το τσολια τρυφερο μου μωρακι.... Καλημερα και σε σενα!!
Γλυκια μου Συλβια τι κανεις; Τα εμαθες; Σε λιγες μερες ξεκιναω σωου στις Κουκλες!!! Να ερθεις να με δεις να πιουμε και ποτακι...
Προς το παρον εχει κανονιστει να κανω Ελενα Παπαριζου και Γκρεης Τζοουνς και κατα πασα πιθανοτητα θα τραγουδαω και ζωντανα τωρα που το μαγαζι εχει και ορχηστρα... Και ποπ και λαικο.. Καβλα ειναι!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μακια-Μακια!
Τώρα που τρώς φασόλια, κλάνεις η βγάζεις πορδές?
Πές γιατι η απάντηση παίζει σημαντικό ρόλο για τη μελλοντική σου καλλιτεχνική πορεία!!
παλι αρχισες?Μακια-Μακια!
Τώρα που τρώς φασόλια, κλάνεις η βγάζεις πορδές?
Πές γιατι η απάντηση παίζει σημαντικό ρόλο για τη μελλοντική σου καλλιτεχνική πορεία!!
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
μπα μπα? και που το ξερεις μαζι ειμαστε???? το πρωι με ενοχλει ο ηλιος. προσεχω την επιδερμιδα μουτωρα εδεσε το γιαουρτι....εδω δεν βγενεις μερα εσυ θα πας και στις κουκλες? εσενα σε περιμενει σκουπα πισω απο την πορτα αν αργησεις λιγο να γυρισεις απιτι
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ασε τον καθενα να λεει οτι θελει Συλβια μου... Ολοι εδω μεσα κρινομαστε απο τα γραπτα μας.. Δεν θα πεσω εγω στο επιπεδο της καθε τελειωμενης λουγκρας που αυνανιζεται μπροστα απο τον υπολογιστη βλεποντας πουτσες και μισει ολους τους ανθρωπους που ζουν το ονειρο τους...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
μπα μπα? και που το ξερεις μαζι ειμαστε???? το πρωι με ενοχλει ο ηλιος. προσεχω την επιδερμιδα μου
Ασε τον καθενα να λεει οτι θελει Συλβια μου... Ολοι εδω μεσα κρινομαστε απο τα γραπτα μας.. Δεν θα πεσω εγω στο επιπεδο της καθε τελειωμενης λουγκρας που αυνανιζεται μπροστα απο τον υπολογιστη βλεποντας πουτσες και μισει ολους τους ανθρωπους που ζουν το ονειρο τους...
Έλα τώρα βρε καλό μου, μη θυμώνεις και γίνεσαι κακό!
Να βοηθήσω θέλω την καλιτεχνική σου φύση.
Για απόδειξη σου δίνω αυτό το τσουμπόξ , να διαλέξεις ήχους να προσφέρεις στο κοινό σου!!
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Φιλαρακι εισαι και μαλιστα απο τα πολυ καλα! Σε περιμενουμε!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
εσυ θες πολυ
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ειλικρινα σε περιμενα να δω τι θα απανταγεςεσυ θες πολυ
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έλα τώρα βρε καλό μου, μη θυμώνεις και γίνεσαι κακό!
Να βοηθήσω θέλω την καλιτεχνική σου φύση.
Για απόδειξη σου δίνω αυτό το τσουμπόξ , να διαλέξεις ήχους να προσφέρεις στο κοινό σου!!
Πιστευω πως αν δεχομουν να σου παραχωρησω το χωρο μου για να ντυνεσαι γυναικα δεν θα ησουν τοσο πικραμενη... Συγνωμη αλλα ακομη κι εγω τοση ασχημια δεν μπορω να την αντεξω...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
μ αρεσηςςςςςςςςςςςςςςςςςς ξυλο θελω κ πολι μαλιστα...εσυ θες πολυ
αντε καλο μεσημερι σε ολους .....μ αρεσηςςςςςςςςςςςςςςςςςς ξυλο θελω κ πολι μαλιστα...
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
εεεεεε που πας???αντε καλο μεσημερι σε ολους .....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
τζαμε ολοι αιντε γιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααεεεεεε που πας???
να κανω κατι καλητερο παρα να ασχολουμε με σενα τον αργοσχολο τζαμε amjikkkkkkkkkkkkkkεεεεεε που πας???
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
πεινασαμε????να κανω κατι καλητερο παρα να ασχολουμε με σενα τον αργοσχολο τζαμε amjikkkkkkkkkkkkkk
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 120K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά