Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεχεστε και απροσκλητους??
τωρα εδεσε το γιαουρτι....εδω δεν βγενεις μερα εσυ θα πας και στις κουκλες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εσενα σε περιμενει σκουπα πισω απο την πορτα αν αργησεις λιγο να γυρισεις απιτι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Χαιδευτικα το ειπα το τσολια τρυφερο μου μωρακι.... Καλημερα και σε σενα!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Γλυκια μου Συλβια τι κανεις; Τα εμαθες; Σε λιγες μερες ξεκιναω σωου στις Κουκλες!!! Να ερθεις να με δεις να πιουμε και ποτακι...

Προς το παρον εχει κανονιστει να κανω Ελενα Παπαριζου και Γκρεης Τζοουνς και κατα πασα πιθανοτητα θα τραγουδαω και ζωντανα τωρα που το μαγαζι εχει και ορχηστρα... Και ποπ και λαικο.. Καβλα ειναι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Μακια-Μακια!
Τώρα που τρώς φασόλια, κλάνεις η βγάζεις πορδές?
Πές γιατι η απάντηση παίζει σημαντικό ρόλο για τη μελλοντική σου καλλιτεχνική πορεία!!  :smitten:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
τωρα εδεσε το γιαουρτι....εδω δεν βγενεις μερα εσυ θα πας και στις κουκλες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εσενα σε περιμενει σκουπα πισω απο την πορτα αν αργησεις λιγο να γυρισεις απιτι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μπα μπα? και που το ξερεις μαζι ειμαστε???? το πρωι με ενοχλει ο ηλιος. προσεχω την επιδερμιδα μου :2funny: :2funny:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ασε τον καθενα να λεει οτι θελει Συλβια μου... Ολοι εδω μεσα κρινομαστε απο τα γραπτα μας.. Δεν θα πεσω εγω στο επιπεδο της καθε τελειωμενης λουγκρας που αυνανιζεται μπροστα απο τον υπολογιστη βλεποντας πουτσες και μισει ολους τους ανθρωπους που ζουν το ονειρο τους...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ασε τον καθενα να λεει οτι θελει Συλβια μου... Ολοι εδω μεσα κρινομαστε απο τα γραπτα μας.. Δεν θα πεσω εγω στο επιπεδο της καθε τελειωμενης λουγκρας που αυνανιζεται μπροστα απο τον υπολογιστη βλεποντας πουτσες και μισει ολους τους ανθρωπους που ζουν το ονειρο τους...

Έλα τώρα βρε καλό μου, μη θυμώνεις και γίνεσαι κακό!
Να βοηθήσω θέλω την καλιτεχνική σου φύση.
Για απόδειξη σου δίνω αυτό το τσουμπόξ , να διαλέξεις ήχους να προσφέρεις στο κοινό σου!!  :smitten: :smitten: :smitten:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Έλα τώρα βρε καλό μου, μη θυμώνεις και γίνεσαι κακό!
Να βοηθήσω θέλω την καλιτεχνική σου φύση.
Για απόδειξη σου δίνω αυτό το τσουμπόξ , να διαλέξεις ήχους να προσφέρεις στο κοινό σου!!  :smitten: :smitten: :smitten:

Πιστευω πως αν δεχομουν να σου παραχωρησω το χωρο μου για να ντυνεσαι γυναικα δεν θα ησουν τοσο πικραμενη... Συγνωμη αλλα ακομη κι εγω τοση ασχημια δεν μπορω να την αντεξω...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Aντε τζάστε γιατι αρχίσατε την καλιαρντοσύνη! :rockon: :rockon:

Stories