Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
αφηστε την κουβεντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
εδω ινε θρεντ σεξουαλικο.........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
αφηστε την κουβεντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
εδω ινε θρεντ σεξουαλικο.........

Αυτο θεμε κι εμειs......αλλα με λιγο πιο διαφορετικο τροπο
Πιο  ορθοδοξωτικο .....εμειs απο πανω

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα στην γλυκια Συλβουνα, την εφηβη ελαφινα του σαιτ, το πιο μορτικο τυπακι που ξερει τι τρελη αδυναμια του εχω... Απλα ΘΕΑ!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δαναη για να σου απαντησω σε αυτα που με ρωτησες... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δεν εχω καταλαβει τι νομιζεις οτι προσφερεις στο θρεντ πετωντας συνεχως ασχετα βιντεακια με Χαρρυ Κλυν και αλλες μαλακιες. Πνευμα υποτιθεται ειναι αυτο; Χανεις ποντους ετσι ρε κοριτσαρα... Σε θελω πιο ντιβα και οχι και καλα λαλακη της παρεας. Με αγαπη στο λεω...

Μια συμβουλη τωρα στα κοριτσια που δεν εχουν βυζακι. Δεν ειναι ωραιο να φορατε σουτιεν με ενισχυση και να τραβατε τα κρεατα σας και να τα κολλατε με ταινια να φανουν σα βυζακια. Καλυτερα με μαγκια να λετε στα αγορια δεν εχω στηθακι αγαπουλα μου και χεστηκατε τι θα πει το τσολι!  :dancing:

Ενα πολυ γλυκο γλωσσοφιλο σε ολη την παρεα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα βρε φίλη Βαλεντίνα
Γιατί μας χαρακτηρίζεις τσόλια?

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιδευτικα το ειπα το τσολια τρυφερο μου μωρακι.... Καλημερα και σε σενα!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Γλυκια μου Συλβια τι κανεις; Τα εμαθες; Σε λιγες μερες ξεκιναω σωου στις Κουκλες!!! Να ερθεις να με δεις να πιουμε και ποτακι...

Προς το παρον εχει κανονιστει να κανω Ελενα Παπαριζου και Γκρεης Τζοουνς και κατα πασα πιθανοτητα θα τραγουδαω και ζωντανα τωρα που το μαγαζι εχει και ορχηστρα... Και ποπ και λαικο.. Καβλα ειναι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χαιδευτικα το ειπα το τσολια τρυφερο μου μωρακι.... Καλημερα και σε σενα!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Γλυκια μου Συλβια τι κανεις; Τα εμαθες; Σε λιγες μερες ξεκιναω σωου στις Κουκλες!!! Να ερθεις να με δεις να πιουμε και ποτακι...

Προς το παρον εχει κανονιστει να κανω Ελενα Παπαριζου και Γκρεης Τζοουνς και κατα πασα πιθανοτητα θα τραγουδαω και ζωντανα τωρα που το μαγαζι εχει και ορχηστρα... Και ποπ και λαικο.. Καβλα ειναι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλα ειμαι βαλεντινα ειμαι ταξιδακι βορια ελλαδα.αυριο γυριζω αθηνα....καλε συνεχεια εκει ειμαι....καθε μερα απο τεταρτη που δουλευει το μαγαζι μεχρι κυριακη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
εγω ειμαι βλαμενη.........
αλλα κ βαζελη τρελη...........

Συνημμένα

• 15.jpg
    15.jpg
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα ειμαι βαλεντινα ειμαι ταξιδακι βορια ελλαδα.αυριο γυριζω αθηνα....καλε συνεχεια εκει ειμαι....καθε μερα απο τεταρτη που δουλευει το μαγαζι μεχρι κυριακη

Να περνας καλα κουκλαρα μου... Τρελανε τα αγορια εκει πανω και κατεβα κατω για ξεφρενες νυχτες!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories