giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ρε μονο πισινο διαφορικο οχι μπροστινο,μπροστινο εχουμε δεν θελουμεM αρεσει που το θεs και με ...προσοντα μπροστινα ............χαχαχαχαχαχα
Ρε μονο πισινο διαφορικο οχι μπροστινο,μπροστινο εχουμε δεν θελουμεM αρεσει που το θεs και με ...προσοντα μπροστινα ............χαχαχαχαχαχα
Τραβάει καλύτερα στην ανηφόρα χαχαχαχαχαχαχα.
Ρε μονο πισινο διαφορικο οχι μπροστινο,μπροστινο εχουμε δεν θελουμε
Σεξοκωλιαρα εσυαφηστε την κουβεντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
εδω ινε θρεντ σεξουαλικο.........
αφηστε την κουβεντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Να ξερουμε τι μας γινεται και τα νωτα καλυμεναΑυτο θεμε κι εμειs......αλλα με λιγο πιο διαφορετικο τροπο
Πιο ορθοδοξωτικο .....εμειs απο πανω
καλημερα σε ολους...απο νωρις μωρη τρελη βλεπω οτι επιασες δουλεια ε????????αφηστε την κουβεντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
ελα ντε το γραφει και απο μονη της οτι ειναι βλαμενη...αν θελει θα μας πει μονη της... καλημερα βαλεντιναMα γιατί είναι τρελή?
καλα ειμαι βαλεντινα ειμαι ταξιδακι βορια ελλαδα.αυριο γυριζω αθηνα....καλε συνεχεια εκει ειμαι....καθε μερα απο τεταρτη που δουλευει το μαγαζι μεχρι κυριακηΧαιδευτικα το ειπα το τσολια τρυφερο μου μωρακι.... Καλημερα και σε σενα!!
Γλυκια μου Συλβια τι κανεις; Τα εμαθες; Σε λιγες μερες ξεκιναω σωου στις Κουκλες!!! Να ερθεις να με δεις να πιουμε και ποτακι...
Προς το παρον εχει κανονιστει να κανω Ελενα Παπαριζου και Γκρεης Τζοουνς και κατα πασα πιθανοτητα θα τραγουδαω και ζωντανα τωρα που το μαγαζι εχει και ορχηστρα... Και ποπ και λαικο.. Καβλα ειναι!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
αυτο ειναι το μονο συγουρο πρεπει να κανεις λιγο διαιτα φιλεναδα στη φωτο βγενεις αφρατουλαεγω ειμαι βλαμενη.........
αλλα κ βαζελη τρελη...........
καλα ειμαι βαλεντινα ειμαι ταξιδακι βορια ελλαδα.αυριο γυριζω αθηνα....καλε συνεχεια εκει ειμαι....καθε μερα απο τεταρτη που δουλευει το μαγαζι μεχρι κυριακη
οκ βρε θα τα πουμε απο αυριο το βραδυ στις κουκλεςΝα περνας καλα κουκλαρα μου... Τρελανε τα αγορια εκει πανω και κατεβα κατω για ξεφρενες νυχτες!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
οκ βρε θα τα πουμε απο αυριο το βραδυ στις κουκλες
δεχεστε και απροσκλητους??οκ βρε θα τα πουμε απο αυριο το βραδυ στις κουκλες