Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η δαναη ειναι ολα τα λεφτα εδω μεσα !!!!!
οι αλλοι οι μπετατζηδες απλα ψαχνουν να συμπληρωσουν ενσημα!!!!!

δαναη μου ελειψε η πιπα σου μωρο μου!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αυτο που νομιζω εγω οτι ειναι το προσον της ειναι οτι οταν εισαι μαζι της αισθανεσε το ομορφα και ανετα που η κατασταση περναει σε αλλο επιπεδο. ειναι σαν να εισαι με την "κοπελα" σου.
μη με ειρωνέυεσαι, είναι αλήθεια ότι πολλές φορές πάμε τα ακουμπάμε και τρώμε φόλα, τα ξέρεις!!!

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Εγω πηγαινω και σε λεσβιομαγαζα πολλες φορες. Μου αρεσουν τα κοριτσακια που μοιαζουν με αγορακια κοντο μαλακι κομπολογακι μαγκια. Μια χαρα. Μπορω να σου πω οτι με καυλωνουν κιολας εχω χορεψη τσιφτετελια με αυτες.
στο κρεββατι εχεις παει ποτε με καμια?

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αυτο που νομιζω εγω οτι ειναι το προσον της ειναι οτι οταν εισαι μαζι της αισθανεσε το ομορφα και ανετα που η κατασταση περναει σε αλλο επιπεδο. ειναι σαν να εισαι με την "κοπελα" σου.
τρώμε φόλα και το ξέρεις αυτό , μη με ειρωνευεσαι!!!πληρώνουμε και πολλές φορές δεν αξίζει τον κόπο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εισαι ο Εθνικος μας Σταρ. Εισαι ο Εθνικος μας Σταρ.Εισαι ο Εθνικος μας Σταρ.Εισαι ο Εθνικος μας Σταρ.Εισαι ο Εθνικος μας Σταρ

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
φίλε συγνώμη έκανα λάθος την παράθεση [αλεξαν 33]

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
τρώμε φόλα και το ξέρεις αυτό , μη με ειρωνευεσαι!!!πληρώνουμε και πολλές φορές δεν αξίζει τον κόπο
οπως σου ειπα και πριν το μηνυμα μου δεν ειχε ιχνος ειρωνιας.
δεν εχεις ομως παρα να κανονισεις να βρεθεις μια φορα μαζι της και θα καταλαβεις και μονος σου τι εννοω

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
την προκάλεσα να μου μιλήσει αλλά δεν ανταποκρίθηκε, ίσως δεν είναι στη μέρα της.Θέλω κάποια στιγμή να την γνωρίσω την Δανάη!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
στο κρεββατι εχεις παει ποτε με καμια?

Ναι εχω παει. Και ηταν πολυ ωραια. Ηταν αντρακι και στο χαρακτηρα και στη συμπεριφορα. Και φιλαγε καυλα. Απλα δεν θελω να μοιαζη με γυναικα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.020
Πόντοι
606

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
βλέπω λείπει απο την παρέα μας η σύλβια!!η είναι εδώ?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ναι εχω παει. Και ηταν πολυ ωραια. Ηταν αντρακι και στο χαρακτηρα και στη συμπεριφορα. Και φιλαγε καυλα. Απλα δεν θελω να μοιαζη με γυναικα.
Tην πηδηξες?Σε ρωταω γιατι οι λεσβιες ψιλοδυσκολα δεχονται να τον φανε,περισσοτερο με δονητες και γλειψιματα την βρισκουν

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
καλησπέρα δανάη, τελικά είσαι τοσο φανταστική που όλοι λένε?Ας πούμε ποιό είναι το μεγαλύτερο σου προσόν?εάν επιτρέπεται βέβαια!!

Σίγουρα ο τηλεσκοπικός δονητής! [move][/move]΄΄τύπου τιραμόλα΄΄

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπέρα δανάη, τελικά είσαι τοσο φανταστική που όλοι λένε?Ας πούμε ποιό είναι το μεγαλύτερο σου προσόν?εάν επιτρέπεται βέβαια!!
Καλησπερα και απο μενα. Δεν μου αρεση να μιλαω για μενα. Εδω με ξερουν πολλα παιδια. Και δεν θελω να νομισης οτι θελω να σε πεισω για κατι. Οκ??

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και εγω που δεν σε ξερω αλλα με εχεις εντυπωσιασει;

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα. Δεν μου αρεση να μιλαω για μενα. Εδω με ξερουν πολλα παιδια. Και δεν θελω να νομισης οτι θελω να σε πεισω για κατι. Οκ??
Ωραία απάντηση!Εξυπνη, σα να λές δοκίμασε μόνος σου και θα δείς!Εξυπνα και σωστά

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Tην πηδηξες?Σε ρωταω γιατι οι λεσβιες ψιλοδυσκολα δεχονται να τον φανε,περισσοτερο με δονητες και γλειψιματα την βρισκουν

Γλυφομασταν πολυ ωρα. Υπαρχη πιο ωραιο πραγμα απο το γλυψημο?? Αν ξερης να δουλευης τη γλωσσα. Με γουσταρε πολυ. Δεν πηδηχτηκαμε απλα ειχαμε γεμιση σαλια η μια την αλλη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

εσυ παντως τον παιρνεις ανετα με η χωρις δονητη!!!
ακομη και με σκουποξηλο,αλλα και βρωμοξυλο!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom