Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
γεια σου Δαναη, με εχεις καυλ/σει αποψε. πολυ θα ηθελα να περασω απο εκει τωρα και να μου τον τσ/μπουκωσεις :-*

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.018
Πόντοι
606
εγω πιστευω οτι κανετε μπανιο σε ερημικες παραλιες

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.018
Πόντοι
606
καλησπερα στο σαιτ.Θεωρώ ότι μετά απο τοσες βρισιες που το χαλάσανε κάποια στιγμή, το σαιτ επανήλθε στη σωστη βάση.Κουβεντούλες και όμορφες παρέες.
κατσε να επιστρεψει η βαλεντινα και θα δεις τι εχει να γινει... :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αποφεύγεις να καυλώσεις?! και πως παρακαλώ το κάνεις αυτό?!!! γιατί σε μένα δεν πιάνει ποτέ!

Ξερω να ελεγχω το μυαλο μου. Εξαλλου ξερης ποσους ωραιους αντρες βλεπω καθε μερα?? Ολα ειναι στον εγκεφαλο. Εγω κανω κουμαντο εκει.

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ενα καλησπερα βρε παιδια, δεν κοστιζει!!!τελος πάντων.Καλησπέρα στην όμορφη Σύλβια και στη Δανάη που ομολογώ πως δεν γνωρίζω αλλά έχω ακούσει τόσα καλά για αυτή [διαβασει]!!!

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Φροντιζω να πηγαινω σε μερη που δεν υπαρχη προβλημα. Σιγα το δυσκολο. Μου αρεση να μαυριζω παντου
εκτός του ότι θέλω να σε σκίσω λόγω καύλας εμφάνισης, κούκλα μου όσο πάει σε συμπαθώ όλο και περισσότερο με αυτά που λες!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
δε ξερω τι ρόλο παίζει η βαλεντίνα αλλά καλό ειναι να την απομονώσουμε όλοι εδώ στο σάιτ, εάν βρίζει είναι κρίμα για όλους μας!!Μη ξεχνάτε ότι τυχαινει πολλές φορές να γνωριζόμαστε και έξω μετά τις επαφές στο σαιτ!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω πιστευω οτι κανετε μπανιο σε ερημικες παραλιες

Κοιτα να σου πω κατι.  Στη παραλια δεν παω για να πηδηχτω. Οπως οταν βγαινω για διασκεδαση το βραδυ δεν βγαινω για να πηδηχτω για να διασκεδασω βγαινω.  Οποτε γιατι να κανω σε ερημικες παραλιες??  Δεν χρειαζετε να κρυβομε βρε. Μια χαρα τραβεστι ειμαι. Εδω μου κανουν καμακι και οι λεσβιες το ξερης??

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κοιτα να σου πω κατι.  Στη παραλια δεν παω για να πηδηχτω. Οπως οταν βγαινω για διασκεδαση το βραδυ δεν βγαινω για να πηδηχτω για να διασκεδασω βγαινω.  Οποτε γιατι να κανω σε ερημικες παραλιες??  Δεν χρειαζετε να κρυβομε βρε. Μια χαρα τραβεστι ειμαι. Εδω μου κανουν καμακι και οι λεσβιες το ξερης??
Αν δουν τα υδραυλικα ομως ισως φανε φρικη και αρχισουν και τρεχουν,
εκτος αν πετυχεις καμια σαδομαζο λεσβια

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αχ αυτά τα υδραυλικά!!!βλέπω νοιαζόμαστε γι αυτο τα μελετάμε συχνά!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δε ξερω τι ρόλο παίζει η βαλεντίνα αλλά καλό ειναι να την απομονώσουμε όλοι εδώ στο σάιτ, εάν βρίζει είναι κρίμα για όλους μας!!Μη ξεχνάτε ότι τυχαινει πολλές φορές να γνωριζόμαστε και έξω μετά τις επαφές στο σαιτ!!

Οχι, την Βαλεντινα την αγαπαμε ολοι ασχετα με το τι λεει. Και εμεις λεμε διαφορα για να την φουντωνουμε και να μας τα χωνη. Και την θελαμε στην παρεα μας σημερα να μας βριση.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Σημερα κανω παρεα στα φιλαρακια μου εδω σορρυ.
απλα λεω οτι με εχεις φτιαξει πολυ και εχω καιρο να περασω να τα πουμε. Πρεπει μια απο τις επομενες μερες κα κανονισουμε να τα πουμε και παλυ  :knockinb:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα δανάη, τελικά είσαι τοσο φανταστική που όλοι λένε?Ας πούμε ποιό είναι το μεγαλύτερο σου προσόν?εάν επιτρέπεται βέβαια!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
αυτο που νομιζω εγω οτι ειναι το προσον της ειναι οτι οταν εισαι μαζι της αισθανεσε το ομορφα και ανετα που η κατασταση περναει σε αλλο επιπεδο. ειναι σαν να εισαι με την "κοπελα" σου.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν δουν τα υδραυλικα ομως ισως φανε φρικη και αρχισουν και τρεχουν,
εκτος αν πετυχεις καμια σαδομαζο λεσβια

Εγω πηγαινω και σε λεσβιομαγαζα πολλες φορες. Μου αρεσουν τα κοριτσακια που μοιαζουν με αγορακια κοντο μαλακι κομπολογακι μαγκια. Μια χαρα. Μπορω να σου πω οτι με καυλωνουν κιολας εχω χορεψη τσιφτετελια με αυτες.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom