alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
γεια σου Δαναη, με εχεις καυλ/σει αποψε. πολυ θα ηθελα να περασω απο εκει τωρα και να μου τον τσ/μπουκωσεις :-*
κατσε να επιστρεψει η βαλεντινα και θα δεις τι εχει να γινει...καλησπερα στο σαιτ.Θεωρώ ότι μετά απο τοσες βρισιες που το χαλάσανε κάποια στιγμή, το σαιτ επανήλθε στη σωστη βάση.Κουβεντούλες και όμορφες παρέες.
αποφεύγεις να καυλώσεις?! και πως παρακαλώ το κάνεις αυτό?!!! γιατί σε μένα δεν πιάνει ποτέ!
εκτός του ότι θέλω να σε σκίσω λόγω καύλας εμφάνισης, κούκλα μου όσο πάει σε συμπαθώ όλο και περισσότερο με αυτά που λες!Φροντιζω να πηγαινω σε μερη που δεν υπαρχη προβλημα. Σιγα το δυσκολο. Μου αρεση να μαυριζω παντου
κατσε να επιστρεψει η βαλεντινα και θα δεις τι εχει να γινει...
εγω πιστευω οτι κανετε μπανιο σε ερημικες παραλιες
γεια σου Δαναη, με εχεις καυλ/σει αποψε. πολυ θα ηθελα να περασω απο εκει τωρα και να μου τον τσ/μπουκωσεις :-*
Αν δουν τα υδραυλικα ομως ισως φανε φρικη και αρχισουν και τρεχουν,Κοιτα να σου πω κατι. Στη παραλια δεν παω για να πηδηχτω. Οπως οταν βγαινω για διασκεδαση το βραδυ δεν βγαινω για να πηδηχτω για να διασκεδασω βγαινω. Οποτε γιατι να κανω σε ερημικες παραλιες?? Δεν χρειαζετε να κρυβομε βρε. Μια χαρα τραβεστι ειμαι. Εδω μου κανουν καμακι και οι λεσβιες το ξερης??
δε ξερω τι ρόλο παίζει η βαλεντίνα αλλά καλό ειναι να την απομονώσουμε όλοι εδώ στο σάιτ, εάν βρίζει είναι κρίμα για όλους μας!!Μη ξεχνάτε ότι τυχαινει πολλές φορές να γνωριζόμαστε και έξω μετά τις επαφές στο σαιτ!!
απλα λεω οτι με εχεις φτιαξει πολυ και εχω καιρο να περασω να τα πουμε. Πρεπει μια απο τις επομενες μερες κα κανονισουμε να τα πουμε και παλυΣημερα κανω παρεα στα φιλαρακια μου εδω σορρυ.
παιζει καλο ταβλιΑς πούμε ποιό είναι το μεγαλύτερο σου προσόν?εάν επιτρέπεται βέβαια!!
Αν δουν τα υδραυλικα ομως ισως φανε φρικη και αρχισουν και τρεχουν,
εκτος αν πετυχεις καμια σαδομαζο λεσβια