Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ragnar22

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά εγώ είχα εμπειρία με μια  καλά προσόντα από Δράμα ήταν είχε δικό της σπίτι και πολύ ανώμαλη άλλα δεν έχω ποια τα στοιχεια της

foufoutos123

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές μεταξύ μιχαελας- Άντας και Νάντια έχει κάποιος να μου προτείνει τι να διαλέξω; Ευχαριστώ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
θα πρεπει ν αναθεωρήσω γ τ συγκεκριμένο μωρο γιατι μ εχει φερθει πολυ καλα ....σε παλιοτερη δηλωση μου νομιζω δεν ειχα πει τ καλητερα για θεμα εμφανισεις τ γουστα αλαζουν ομως και ειναι παντα σχετικά..αυτο που εχω να πω οτι περασα μια γεματη 1 30 λεπτα περιπου πολυ ωραια ...τ μωρο ηταν παθητικο και πεντακαθαρο ....χωρος ακαταστατος και ο γατος να κανει βολτες  ...ειναι η δευτερη φωρα που την δοκιμαζω και γενηκα ολα καλα

curious100

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
52
Πόντοι
0
θα πρεπει ν αναθεωρήσω γ τ συγκεκριμένο μωρο γιατι μ εχει φερθει πολυ καλα ....σε παλιοτερη δηλωση μου νομιζω δεν ειχα πει τ καλητερα για θεμα εμφανισεις τ γουστα αλαζουν ομως και ειναι παντα σχετικά..αυτο που εχω να πω οτι περασα μια γεματη 1 30 λεπτα περιπου πολυ ωραια ...τ μωρο ηταν παθητικο και πεντακαθαρο ....χωρος ακαταστατος και ο γατος να κανει βολτες  ...ειναι η δευτερη φωρα που την δοκιμαζω και γενηκα ολα καλα

που είναι ο χώρος της;;; κόστος;;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
θα πρεπει ν αναθεωρήσω γ τ συγκεκριμένο μωρο γιατι μ εχει φερθει πολυ καλα ....σε παλιοτερη δηλωση μου νομιζω δεν ειχα πει τ καλητερα για θεμα εμφανισεις τ γουστα αλαζουν ομως και ειναι παντα σχετικά..αυτο που εχω να πω οτι περασα μια γεματη 1 30 λεπτα περιπου πολυ ωραια ...τ μωρο ηταν παθητικο και πεντακαθαρο ....χωρος ακαταστατος και ο γατος να κανει βολτες  ...ειναι η δευτερη φωρα που την δοκιμαζω και γενηκα ολα καλα

Το γνωστο ΟΦΑ

m_kazanova

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
57
Πόντοι
0

Stories