Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
ειχε αγγελια στο τσ για πολυ καιρο χωρις στηθος και χωρις τοσο φουσκωμενα χειλη.απο οτι καταλαβα εινια πολυ σποσφατη η επεμβαη της και στα χειλη και στο στηθος.πριν κανα 6μηνο σιγουρα ηταν αυτη που λεω ανεβαζε αγγελιες πολυ συχνα και δηλωνε μονο παθητικη.επισης ειχαν γραψει διαφορα μελη αλλα τοσες σελιδες δυσκολα να βρεις πληροφοριες.

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
ειχε αγγελια στο τσ για πολυ καιρο χωρις στηθος και χωρις τοσο φουσκωμενα χειλη.απο οτι καταλαβα εινια πολυ σποσφατη η επεμβαη της και στα χειλη και στο στηθος.πριν κανα 6μηνο σιγουρα ηταν αυτη που λεω ανεβαζε αγγελιες πολυ συχνα και δηλωνε μονο παθητικη.επισης ειχαν γραψει διαφορα μελη αλλα τοσες σελιδες δυσκολα να βρεις πληροφοριες.
Κάτι μ θυμίζει ήταν αυτή που έκανε μόνο πιπες? Είδες μόνο με πιπες μπορείς να βάλεις βυζια τη σήμερον ημερα

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
Κάτι μ θυμίζει ήταν αυτή που έκανε μόνο πιπες? Είδες μόνο με πιπες μπορείς να βάλεις βυζια τη σήμερον ημερα
σωστος.μονοπιπες ειναι ιδιο προσωπο αν προσεξες,επεισηςο  βατραχομουρης ειχε γραψει πως την εχει ξεσκισει κτλπ και τωρα λεει νεο αιμα...εμπιστη πηγη.....

Saturn86

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!θα συμπληρωσω οτι εκανε και ορμονες.

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
σωστος.μονοπιπες ειναι ιδιο προσωπο αν προσεξες,επεισηςο  βατραχομουρης ειχε γραψει πως την εχει ξεσκισει κτλπ και τωρα λεει νεο αιμα...εμπιστη πηγη.....
κατι μου θυμιζε η τσιμπουκοφατσα. αφου αυτη δεν γαμιοταν πριν βαλει βυζια, θυμαμαι ηταν καθετη σε αυτο το θεμα...

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
Μια χαρα γαμιοταν με αυτους που της αρεσαν ασχετα αν ελεγε μονοο  ππιπες

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Μια χαρα γαμιοταν με αυτους που της αρεσαν ασχετα αν ελεγε μονοο  ππιπες
τρελο conspiracy. θα το τιμησω το μωρο λογικα μολις γυρισω απο την εξορια.
και τωρα κανει επιλεγμενα ραντεβου η ειναι στη πιατσα ενεργητικα και για να μεινει?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606

μουτρο για πες μου παραπανω λεπτομεριες γιατι εγω μονο αυτη την βδομαδα εχω παρει δυο κροσακια φαντασου γενηκα
για ανευασε τ λεγομενα μου για ν μπορεσω ν θυμηθώ και γω σορυ αλλα εχω παει πλεων με πολλες απο τις ομωρφες υπαρξεις ....

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
μουτρο για πες μου παραπανω λεπτομεριες γιατι εγω μονο αυτη την βδομαδα εχω παρει δυο κροσακια φαντασου γενηκα
για ανευασε τ λεγομενα μου για ν μπορεσω ν θυμηθώ και γω σορυ αλλα εχω παει πλεων με πολλες απο τις ομωρφες υπαρξεις ....
[/quote
σοπα ρε εχεις παει και δεν τις αναγνωριζεις στις φοτο μετα απο επεμβαση στηθους και λιγο χειλη?μας επεισες εγω να πω λεπτομεριες?εσυ εγραφες για αυτην πριν καιρο και τωρα δεν την αναγνωριζεις και εγω  που δεν εχω βρεθει μαζι της μια χαρα καταλαβα ποια ειναι.ποσα ψεματα που εχεις γραψει εδω μεσαο πλεον ουτε εσυ θυμασαι τι εγραφες..εισαι μεγαλος παθητικος και το παιζεις γαμιας κτλπ.αυτη ειναι η αποψη μου απο οσο γραφεις τοοοοοοοοοοοοοσο καιρο.

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
ψαξε στα μηνηματα που εχεις στηλει και θα το βρεις σιγα μην καθομαι να ψαχνω τις  :jerking: :jerking: :jerking: που εγραφες εδω

sexyboy76

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλικάρια. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ειδικότερα του βάτραχου αν το δει. Θέλω μια εμπειρία με trans σαν ενεργητικός και μόνο (το πολύ να την γλείψω) αλλά δεν γουστάρω ξεπέτα. Έχετε να προτείνετε δυο τρεις που να αξίζουν τα λεφτά τους? Και ταυτόχρονα ποιες να αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Βάτραχε ακούς?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
ψαξε στα μηνηματα που εχεις στηλει και θα το βρεις σιγα μην καθομαι να ψαχνω τις  :jerking: :jerking: :jerking: που εγραφες εδω

ειμαι ενεργο μελος απο το 12 και εχω εμπειρειες σχεδων 20 χρονια εδω κ 5 χρονια που γραφω εδω δεν εχω αναζητήσει ποτε αυτο που λες νομιζω οτυ καπου δεν εχεις καταλαβει καλα ..δεν μ νιαζει κ ολας ποια ειναι η αποψη σου ....εντυπωσεις κανεις μωνο αν εχεις εμπειρειες η σαν ενεγητικος η σαν παθητικος ελπιζω ν μας βωηθισεις μουτρο στον αγωνα μας ..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Καλησπέρα παλικάρια. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ειδικότερα του βάτραχου αν το δει. Θέλω μια εμπειρία με trans σαν ενεργητικός και μόνο (το πολύ να την γλείψω) αλλά δεν γουστάρω ξεπέτα. Έχετε να προτείνετε δυο τρεις που να αξίζουν τα λεφτά τους? Και ταυτόχρονα ποιες να αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Βάτραχε ακούς?
καλως των εσενα περίμενα μουτρο ελα πμ :grin: :grin: :grin:

kouin

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
0

kouin

Μέλος
Εγγρ.