batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
Μέσα στη καυλα .εχει κάνεις μυστηριος τύπος πληροφορίες προσπάθησα να μάθω στο άλλο νήμα αλλά έπεσε πολύ σπαμ
τ αντεχεις τ κασκαντεριλικι μουτρο????
Μέσα στη καυλα .εχει κάνεις μυστηριος τύπος πληροφορίες προσπάθησα να μάθω στο άλλο νήμα αλλά έπεσε πολύ σπαμ
Δεν είμαι Αθήνα αλλιώς μετά από κάνα ουίσκι ναιτ αντεχεις τ κασκαντεριλικι μουτρο????
Κάτι μ θυμίζει ήταν αυτή που έκανε μόνο πιπες? Είδες μόνο με πιπες μπορείς να βάλεις βυζια τη σήμερον ημεραειχε αγγελια στο τσ για πολυ καιρο χωρις στηθος και χωρις τοσο φουσκωμενα χειλη.απο οτι καταλαβα εινια πολυ σποσφατη η επεμβαη της και στα χειλη και στο στηθος.πριν κανα 6μηνο σιγουρα ηταν αυτη που λεω ανεβαζε αγγελιες πολυ συχνα και δηλωνε μονο παθητικη.επισης ειχαν γραψει διαφορα μελη αλλα τοσες σελιδες δυσκολα να βρεις πληροφοριες.
σωστος.μονοπιπες ειναι ιδιο προσωπο αν προσεξες,επεισηςο βατραχομουρης ειχε γραψει πως την εχει ξεσκισει κτλπ και τωρα λεει νεο αιμα...εμπιστη πηγη.....Κάτι μ θυμίζει ήταν αυτή που έκανε μόνο πιπες? Είδες μόνο με πιπες μπορείς να βάλεις βυζια τη σήμερον ημερα
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!θα συμπληρωσω οτι εκανε και ορμονες.ειχε αγγελια στο τσ για πολυ καιρο χωρις στηθος και χωρις τοσο φουσκωμενα χειλη.απο οτι καταλαβα εινια πολυ σποσφατη η επεμβαη της και στα χειλη και στο στηθος.πριν κανα 6μηνο σιγουρα ηταν αυτη που λεω ανεβαζε αγγελιες πολυ συχνα και δηλωνε μονο παθητικη.επισης ειχαν γραψει διαφορα μελη αλλα τοσες σελιδες δυσκολα να βρεις πληροφοριες.
κατι μου θυμιζε η τσιμπουκοφατσα. αφου αυτη δεν γαμιοταν πριν βαλει βυζια, θυμαμαι ηταν καθετη σε αυτο το θεμα...σωστος.μονοπιπες ειναι ιδιο προσωπο αν προσεξες,επεισηςο βατραχομουρης ειχε γραψει πως την εχει ξεσκισει κτλπ και τωρα λεει νεο αιμα...εμπιστη πηγη.....
τρελο conspiracy. θα το τιμησω το μωρο λογικα μολις γυρισω απο την εξορια.Μια χαρα γαμιοταν με αυτους που της αρεσαν ασχετα αν ελεγε μονοο ππιπες
σωστος.μονοπιπες ειναι ιδιο προσωπο αν προσεξες,επεισηςο βατραχομουρης ειχε γραψει πως την εχει ξεσκισει κτλπ και τωρα λεει νεο αιμα...εμπιστη πηγη.....
μουτρο για πες μου παραπανω λεπτομεριες γιατι εγω μονο αυτη την βδομαδα εχω παρει δυο κροσακια φαντασου γενηκα
για ανευασε τ λεγομενα μου για ν μπορεσω ν θυμηθώ και γω σορυ αλλα εχω παει πλεων με πολλες απο τις ομωρφες υπαρξεις ....
[/quoteσοπα ρε εχεις παει και δεν τις αναγνωριζεις στις φοτο μετα απο επεμβαση στηθους και λιγο χειλη?μας επεισες εγω να πω λεπτομεριες?εσυ εγραφες για αυτην πριν καιρο και τωρα δεν την αναγνωριζεις και εγω που δεν εχω βρεθει μαζι της μια χαρα καταλαβα ποια ειναι.ποσα ψεματα που εχεις γραψει εδω μεσαο πλεον ουτε εσυ θυμασαι τι εγραφες..εισαι μεγαλος παθητικος και το παιζεις γαμιας κτλπ.αυτη ειναι η αποψη μου απο οσο γραφεις τοοοοοοοοοοοοοσο καιρο.μουτρο για πες μου παραπανω λεπτομεριες γιατι εγω μονο αυτη την βδομαδα εχω παρει δυο κροσακια φαντασου γενηκα
για ανευασε τ λεγομενα μου για ν μπορεσω ν θυμηθώ και γω σορυ αλλα εχω παει πλεων με πολλες απο τις ομωρφες υπαρξεις ....
ψαξε στα μηνηματα που εχεις στηλει και θα το βρεις σιγα μην καθομαι να ψαχνω τις που εγραφες εδω
καλως των εσενα περίμενα μουτρο ελα πμΚαλησπέρα παλικάρια. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ειδικότερα του βάτραχου αν το δει. Θέλω μια εμπειρία με trans σαν ενεργητικός και μόνο (το πολύ να την γλείψω) αλλά δεν γουστάρω ξεπέτα. Έχετε να προτείνετε δυο τρεις που να αξίζουν τα λεφτά τους? Και ταυτόχρονα ποιες να αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Βάτραχε ακούς?
Ολα τα λεφτα μακραν τωρα Θεσσαλονικη