Νέα

Τραπεζικά Προϊόντα-Προθεσμιακές Καταθέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackbere
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εμενα προσωπικα η απαισιοδοξια πηγαζει απο το γεγονος του οτι εκτος απο το οτι δεν εχω πλεον δουλεια δεν πληρωνομαι και για τα λαχεια που τους παω και εγω ειμαι υποχρεωμενος να τα αγοραζω
Επιπλεον κλεινουν μαγαζια, πελατες δεν πληρωνουν, ουτε τηλεφωνα σηκωνουν, και αλλο γεγονος ενδεικτικο της καταστασης ειναι οτι ο κουλουρας που εχω κοντα μου, καθε μερα πεταει κολλα κουλουρια που πριν δεν πετουσε !!!!!!!
Ενω πριν λιγες μερες λογοφερε και με τον προμηθευτη του για τις ποσοτητες....

Αστους ανθρωπους να ειναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ δεν στοιχίζει τιποτα λιγη αισιοδοξία.

Ας τους να ζουν στην κοσμάρα τους :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Κολλητος μου, ανωτατος εν υπηρεσια αξιωματικος, εχει καταθέσεις 80000ευρώ (κοπους μιας ζωής-δεν τακλεψε) και μου καμαρωνεται οτι πέρνει υψηλό επιτοκιο.

Τι να του πω;;;;;;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε μου συγνωμη, διαβαζεις τι λεει το καθε σαιτ κ το παραθετεις??? δυο χρονια μας τα πουλανε αυτα κ παραμυθιαζουν τον κοσμο...η κατασταση δεν αφορα μονο την ελλαδα κα κανεις δεν ξερει ακριβως τι θα γινει..θα ζησουμε τραγικες καταστασεις αλλα ΑΓΝΩΣΤΕΣ!!!
Μια ερωτηση και αν θες απαντησε μου απλα και ξαστερα .....

Οταν βγαινει δημοσια ο Υπουργος οικονομικων Κος Στουρναρας  και λεει "τα νουμερα δεν βγαινουν" που παει το μυαλο σου ?

Αορατε σχετικα με την αισιοδοξια που ειπες......
Οταν σου λενε κοψιμο δωρων σε μισθους και συνταξεις που παει το μυαλο σου ?
Εχε υποψιν σου οτι αυτα ειναι χρηματα που κινουν την αγορα εστω και ελαχιστα....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Κολλητος μου, ανωτατος εν υπηρεσια αξιωματικος, εχει καταθέσεις 80000ευρώ (κοπους μιας ζωής-δεν τακλεψε) και μου καμαρωνεται οτι πέρνει υψηλό επιτοκιο.

Τι να του πω;;;;;;
Τα μαντηλακια να ειναι σοφτεξ η ντιανα και ελληνικα ωστε να στηριχθει η ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny:

george_11

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση και αν θες απαντησε μου απλα και ξαστερα .....

Οταν βγαινει δημοσια ο Υπουργος οικονομικων Κος Στουρναρας  και λεει "τα νουμερα δεν βγαινουν" που παει το μυαλο σου ?

Αορατε σχετικα με την αισιοδοξια που ειπες......
Οταν σου λενε κοψιμο δωρων σε μισθους και συνταξεις που παει το μυαλο σου ?
Εχε υποψιν σου οτι αυτα ειναι χρηματα που κινουν την αγορα εστω και ελαχιστα....
δε χρειαζεται να μου το πει ο στουρναρας η ο μπενυ η οποιοσδηποτε...το βλεπω κ το ζω. το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...παγκοσμια κριση, ολοι οι λαοι στην τσιτα κ εσεις μιλατε για στουρναρα κ κρισεις..ιστορικα ξερεις που οδηγουν αυτα νομιζω..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Τι να του πω;;;;;;

Αναφερόμουν στις τιμές των ακινήτων , δεν πιστεύω να πέσουν όσο λέτε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αναφερόμουν στις τιμές των ακινήτων , δεν πιστεύω να πέσουν όσο λέτε.

Δικαιομα σου φυσικά να πιστευεις οτι θέλεις.

Αν υπάρχουν όμως ουσιαστικη-ρεαλιστικοί όροι στηριξεις της αισιοδοξης θέσης σου.

Θα σε παρακαλέσω, αν θελεις, να μας τους πεις

σε κανα τρελο πολεμο ολιγων ημερων...

Μπα δεν το βλέπω, εχουν πολλά δικά τους προβλήματα οι συμμαχοι (λογο ΝΑΤΟ) γειτωνές μας.

Οι ξένοι φιλοι-εταίροι- καταχτητες μας, μας κανουν ερωτικη ατμοσφαιρα για κανα εμφυλιο.
Δεν θα τους στοιχίσει και τιποτα, κανα φραγκο στην ΧΑ για προβοάτσιες και ολα ειναι ετοιμα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:thumbsup: Μεσα κι αυτο αφου προηγηθουν τα υπολοιπα  ;)

Βρε Πρόεδρε, τι λες να επενδυσουμε στη ΜΟΥΝΑ ΜΠΑΝΓΚ και μετα σε κανα καλο σουβλακι;

Αυτα μένουν σιγουρα.

ειδες οτι συμφωνουμε??? τη σειρα δεν την ξερει κανεις...σε λιγο θα ειναι ανεξελεγκτη η κατασταση...

Κανεται ΛΑΘΟΣ

τι σειρά την ξερουν αυτοί που γαι χρονια σχεδίαζαν την καταστροφη και καταχτησή μας.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ να σφαχτουμε μεταξύ μας (το ξερουν οτι ειμαστε καλοι σε ααυτο)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δικαιομα σου φυσικά να πιστευεις οτι θέλεις.

Αν υπάρχουν όμως ουσιαστικη-ρεαλιστικοί όροι στηριξεις της αισιοδοξης θέσης σου.

Θα σε παρακαλέσω, αν θελεις, να μας τους πεις

Εγώ θα ήθελα να πέσουν οι τιμές των ακινήτων σαν αγοραστής. Αλλά αυτά που αναφέρετε (π.χ. 3άρι 25 ετίας στα 15.000 €) είναι πολύ αισιόδοξα. Δλδ οι γκαρσονιέρες πόσο θα πάνε;  :think:

Σίγουρα θα πέσουν λίγο οι τιμές (εγώ δεν το έχω δει ακόμα  :dunno:) αλλά πιστεύω όχι τόσο πολύ. Ο κάτοχος στην τελική γιατί να χαρίσει την περιουσία του για ένα κομμάτι ψωμί;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βρε Πρόεδρε, τι λες να επενδυσουμε στη ΜΟΥΝΑ ΜΠΑΝΓΚ και μετα σε κανα καλο σουβλακι;

Αυτα μένουν σιγουρα.

Αυτη κι αν ειναι αεριτζιδικη και ειδικα τετοια εποχη ....  :badair: :badair: :badair: :badair:

καλυτερα σουβλακια και πιτσες !!!!!!! :cool2:

Κανεται ΛΑΘΟΣ

τι σειρά την ξερουν αυτοί που γαι χρονια σχεδίαζαν την καταστροφη και καταχτησή μας.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ να σφαχτουμε μεταξύ μας (το ξερουν οτι ειμαστε καλοι σε ααυτο)
η σειρα ειναι λεπτομεριες...
στα υπολοιπα εχεις δικιο !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ θα ήθελα να πέσουν οι τιμές των ακινήτων σαν αγοραστής. Αλλά αυτά που αναφέρετε (π.χ. 3άρι 25 ετίας στα 15.000 €) είναι πολύ αισιόδοξα. Δλδ οι γκαρσονιέρες πόσο θα πάνε;  :think: 5.000 προ δυο εβδομαδες πετυχα γκαρσονιερα 35ετιας με 7.500 ευρω υμιπογεια στα 32τμ

Σίγουρα θα πέσουν λίγο οι τιμές (εγώ δεν το έχω δει ακόμα  :dunno:) αλλά πιστεύω όχι τόσο πολύ. Ο κάτοχος στην τελική γιατί να χαρίσει την περιουσία του για ένα κομμάτι ψωμί;
Γιατι αυτη θα ειναι η αξια της !!!!!!!!!

Και δεν θα ειναι ενα κομματι ψωμι γιατι εκτιμω οτι σε 2 ετη το πολυ θα πεσουν οι τιμες σε παρα πολλα πραγματα για να γινει βιωσιμη η κατασταση εδω
Στην βουλγαρια ρουμανια και στην αλβανια πως ζουν με τους μισθους εκει ?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456

Ειναι η τραπεζα με την μεγαλυτερη αποδοση αν κανεις καλη επιλογη αλλα και με το μεγαλυτερο ρισκο :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ θα ήθελα να πέσουν οι τιμές των ακινήτων σαν αγοραστής. Αλλά αυτά που αναφέρετε (π.χ. 3άρι 25 ετίας στα 15.000 €) είναι πολύ αισιόδοξα. Δλδ οι γκαρσονιέρες πόσο θα πάνε;  :think:

Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω ακίνητο, οποτε δεν με κοφτει αν πέσουν ή ανεβουνε

Γιατί οι ξένοι φιλοι-εταιροι-καταχτητές δια μέσου της θηγατρικής τους εταιρείας, που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ θα τους τα παρει σταδιακά.
Δεν θα συμφερει να εχεις ουτε πρωτη κατοικία

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Γιατι αυτη θα ειναι η αξια της !!!!!!!!!

Και δεν θα ειναι ενα κομματι ψωμι γιατι εκτιμω οτι σε 2 ετη το πολυ θα πεσουν οι τιμες σε παρα πολλα πραγματα για να γινει βιωσιμη η κατασταση εδω
Στην βουλγαρια ρουμανια και στην αλβανια πως ζουν με τους μισθους εκει ?

Μιλαγα με βουλγαρα που εχω στην δουλεεια και εκτος των χαμηλων τιμων σε πολλα που ξερετε πληρωναν κατι λογαριασμουσ δεη 5-10 ευρω αλλα φυσικα και οι μισθοι ειναι της πεινας.Εκει οδευουμε και μεις αργα η γρηγορα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ασε που στο ταμειο της Τραπεζα Ελλαδος σου εδιδαν αμεσως το ποσο που δικαιούσουνα και δεν πληρωνες καμια σοβαρη προμήθεία. Δεν ύπηρχε ηλεκτρονικο φακέλομα της συναλλαγης ;) ;) ;)

ηλεκτρονικό φακέλωμα φαντάζομαι υπάρχει πλέον σε κάθε τραπεζική συναλλαγή...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom