Νέα

Τραπεζικά Προϊόντα-Προθεσμιακές Καταθέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackbere
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
μην πεφτεις στην παγιδα των υψηλων επιτοκιων...δεν ειναι καιρος για προθεσμιακες ,καλυτερα χωστα σε καμμια θυριδα,αλλιως σε βλεπω να κανεις ενα ωραιο δωρακι στον γιωργακη η τον αντωνακη....κατα την ταπεινη μου γνωμη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μην πεφτεις στην παγιδα των υψηλων επιτοκιων...δεν ειναι καιρος για προθεσμιακες ,καλυτερα χωστα σε καμμια θυριδα,αλλιως σε βλεπω να κανεις ενα ωραιο δωρακι στον γιωργακη η τον αντωνακη....κατα την ταπεινη μου γνωμη
:thumbsup:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Απο το να τα εχεις σπιτι σου και να φοβασαι μην σε σκοτωσουν για να στα κλεψουν ....
Τωρα φοβασαι και χωρις να εχεις τιποτα πλεον, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
Καλυτερα θυριδα χιλιες φορες.... και σε χρυσο οσο γινεται

Πολεμο με ποιον ?
Αυτο μας ελειπε τωρα να δεσει το γλυκο.....
μητσο σου εχω σιγουρη λυση :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πραγματι το ΤΤ ειναι μια καλη επιλογη αυτη την εποχη μιας και δινει γυρω στο 5.1% μεσοσταθμικο για ποσα ανω των 15000ε.
Και σου δινουν και δωρο παρκερακι και κουμπαρα αμα λαχει :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Και για να κοιμαστε ησυχοι ολοι οι μετοχοι της ΑΛΦΑ αν και πλεον μαλλον απομακρυνθηκε ο  κινδυνος,οταν μαζεψα προσφορες απο μερικες τραπεζες για προθεσμιακο,στην ΑΛΦΑ απο την οποια τραβηξα και τα περισσοτερα μου ειπαν ενα 3.15% :new_shocked: :new_shocked: μιας και λεει δεν εχουν προβλημα ρευστοτητας και δεν εχουν λογο να δωσουν παραπανω

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κάποια χρήματα και σκέφτομαι τα βάλω σε μια προθεσμιακή κατάθεση, οι 2 πιο ελκυστικές τράπεζες που έχω βρεί απο πλευρά επιτοκίου είναι η FBBank και η Ρώσικη KEDR ,έχει κάνει κάποιος κάποια επένδυση στις παραπάνω τράπεζες ;
Θέλω την άποψη σας

ευχαριστώ
tsig.gr

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κάποια χρήματα και σκέφτομαι τα βάλω σε μια προθεσμιακή κατάθεση, οι 2 πιο ελκυστικές τράπεζες που έχω βρεί απο πλευρά επιτοκίου είναι η FBBank και η Ρώσικη KEDR ,έχει κάνει κάποιος κάποια επένδυση στις παραπάνω τράπεζες ;
Θέλω την άποψη σας

ευχαριστώ

Μια διαφορετικά, αποδοτική επένδυση φίλε blackbere είναι η Σίσσυ Γιαννακοπούλου (σχετική φώτο εν ώρα εργασίας:

http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/images/gs92.jpg[/img[/URL]]

Το προιόν της νομίζω δεν είναι ανάλογο της προθεσμιακής κατάθεσης, αλλά για ασφαλείς πληροφορίες καλυτερα στο Ανδρέα Μικρούτσικο.

Παρακαλώ.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
"Όσι λαοί δεν ξέρουν την ιστορία τους, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν".

Το ίδιο ισχύει και για ιδιώτες.

Όσοι ψάχνετε ψηλά επιτόκια, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ τα επιτόκια που έδινε ο γίγαντας της... επενδυτικής επιστήμης Παύλος Ψωμιάδης (Ασπις Bank - είναι μέσα τώρα) και τι έγιναν τα λεφτά αυτών που τον εμπιστεύτηκαν και του τα έδωσαν. Αυτός βέβαια είναι μέσα, αλλά αυτοί, πήραν πίσω τα λεφτά τους? Αρχίδια πήραν.

Όταν η Ελβετία δίνει 0,25%, ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ να δίνουν διάφοροι άλλοι 6 και 7%? (με την ευκαιρία, ο ψωμιάδης έδινε 8% - μή φανταστείτε τίποτα 20ρια).

Ο λόγος είναι ότι Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ. Για χίλιες δυο αιτίες που δε θα αναλύσω εδώ.

Αν κάποιος έχει 2 εκ. στην άκρη, μπορεί να "παίξει" 100.000 και να τις βάλει σε περίεργες προθεσμιακές περίεργων τραπεζών να δει τι θα γίνει. Κι αν τις χάσει, στ' αρχίδια του.
Αν όμως ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΚΑΒΑΤΖΑ είναι 20.000, να πάει να τη ρισκάρει ολόκληρη (γιατί περί ρίσκου πρόκειται) για ποιό λόγο? Για να βγάλει στο τέλος του χρόνου έξη κατοστάρικα?
Κι αν του κάτσει (το κούρεμα)?

Στα συσσίτια της αρχιεπισκοπής μετά....

Επισκέπτης
Όταν η Ελβετία δίνει 0,25%, ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ να δίνουν διάφοροι άλλοι 6 και 7%? (με την ευκαιρία, ο ψωμιάδης έδινε 8% - μή φανταστείτε τίποτα 20ρια).

Ο λόγος είναι ότι Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ. Για χίλιες δυο αιτίες που δε θα αναλύσω εδώ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έδινε 6% για προθεσμιακές ενός έτους αρχές του 2012.
Για οποιοδήποτε ποσό άνω των 10.000€
Και πήγα και έβαλα κάτι ψιλά.

Είναι λες χαμένα ;;;;;;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έδινε 6% για προθεσμιακές ενός έτους αρχές του 2012.
Για οποιοδήποτε ποσό άνω των 10.000€
Και πήγα και έβαλα κάτι ψιλά.

Είναι λες χαμένα ;;;;;;

Κάνε αμέσως ανάληψη

και να τα επενδύσεις

σε πλατινα !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
έλα μαλακίες ...

η γενική λέτε είναι γτπ ;;

Ρε φιλε ,δεν σου εχουν πει για την πλατινα ?

Θα ανεβει πολυ .

Η Γενικη ,οπως και ολες οι γαλλικες τραπεζες ειναι φορτωμενη με ελληνικα ομολογα .

Ετσι με το PSI θα εχει μεγαλες ζημιες .

Επισκέπτης
Ρε φιλε ,δεν σου εχουν πει για την πλατινα ?

Θα ανεβει πολυ .

Η Γενικη ,οπως και ολες οι γαλλικες τραπεζες ειναι φορτωμενη με ελληνικα ομολογα .

Ετσι με το PSI θα εχει μεγαλες ζημιες .

και ;;;;
δεν θα έχει ρευστό να πληρώσει τους νέους καταθέτες του 2012 ;;;;;;;;;;;;
πόσοι να είναι ;;;;;;
20-30 μύρια €€€€ ;;;;;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Είναι λες χαμένα ;;;;;;

Προφανώς και ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ κάτι τέτοιο. Με ποια βεβαιότητα θα το λεγα?
Όλα όσα όμως έχω πει μέχρι εδώ, τα πιστεύω.
Σαν αποτέλεσμα, εγώ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ποσό πάνω από ένα χιλιάρικο.

Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις - και μακάρι να μην πάθεις τίποτα.

Κοίτα, όλες αυτές οι κινήσεις αιτιολογούνται και από ψυχολογία, και από διαφορετική (στον καθένα μας) πληροφόρηση, και σε διαφορετική εκτίμηση των (έστω και ίδιων) πληροφοριών που παίρνουμε, και μεταφράζονται και σε "σοφές παροιμίες" του λαού μας.
Στην περίπτωση νομίζω έχει εφαρμογή το: "Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει".

Σαφώς πάντως τα λεγόμενα του αντιπροέδρου μας και υπουργού μας επί των οικονομικών δεν είναι αυτά που θα με πείσουν να αλλάξω συμπεριφορά.
Από όλους αυτούς, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πει αλήθειες. Λες αυτός το κάνει τώρα για πρώτη φορά έτσι για αλλαγή?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η δουλειά των πολιτικών είναι να λένε ψέμματα.
Από εκεί και ύστερα, η καλύτερη στρατηγική είναι ο κατακερματισμός του χαρτοφυλακίου. Hedging ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ μαν πως και τα ειχες σπιτι ; :headbang:
Της δουλειας μου ηταν τυπε.....

Τωρα ελαβα τα μετρα μου και συνεχιζω ..... ΔΕΝ θα ξαναμπει κανενας στο σπιτι μου πλεον
Και αν μπει και ειμαι μεσα δεν θα βγει αλωβητος  ;)

Μαθημα παθημα που θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερα ..... καθως με επιασε εντελως απροετοιμαστο....

Πιστευω οτι μου βγηκε εν μερει σε καλο ολο αυτο, καθως δραστηριοποιηθηκα στον τομεα της ασφαλειας, εστω και αργα !!!!!!

Δυστυχως το μαθημα ηταν πανακριβο αλλα δεν ειναι και τιποτα που δεν φτιαχνεται, αργα η γρηγορα ολα θα φτιαχτουν και θα αγοραστουν, πολυ καλυτερα αντικειμενα για την παρτη μου !!!!!!!

Ο Μητσαρας και η μητερα μου να ειναι καλα και ολα γινονται  :)

Επισκέπτης
Έχετε να επιλέξετε μεταξύ μικρού επιτοκίου στο εξωτερικό και ήσυχου ύπνου
και μεγάλου εδώ με ανήσυχο ύπνο
Βέβαια υπαρχει και η λύση των γτπ χωρών (Βουλγαρία, κλπ) που μπορείς να βρεις κάνα 7ράκι άνετα, αλλά εκεί μπορείς νάχεις άλλα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom