You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραπεζικά Προϊόντα-Προθεσμιακές Καταθέσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blackbere
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μη το λες, αργοτερα μπορει να ναι πιο αργα... ;) ;)Ειναι λίγο αργα πλέον για αγορα
οποιος πηρε - πήρε
όταν ο Αχαχουχας και εγω (ως εφορας δ/σ) φονάζαμε μερονυχτα εδω μεσα με τα λαμογια και τα παπαγαλάκια, "μην αγοραζεται ακινητα υπερτιμιμενα" αγοραστε λυρίτσες με 240ευρα περιπου ημασταν γαρφικοί και φτωχομπινέδες
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μην σας κάνει εντύπωση αν μεθαύριο δείτε τριάρι 25 ετίας με 15-20 χιλιάρικα και ενοίκιο 150-200 ευρώ
Πρόεδρε τα λέγαμαι αυτά πριν 5χρονια και μας έλεγαν τρελλούς, θυμάσε;;;
Λοιπάμε που ημασταν οι κακοί προφήτες.
Δυστηχώς θα απαξιωθουνε όλα παρα πολύ.
Πολύ αισιόδοξοι είστε.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.514
- Πόντοι
- 456
Πολύ αισιόδοξοι είστε.
Θεωρω οτι δεν απεχουμε και πολυ απο το να δουμε τετοιες τιμες.Μακαρι να πεσω εξω...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΜΑΚΡΥΆ! !!!!!!!!Στο Ταχ Ταμ έχει αμοιβαία κεφάλαια που τρέχουν με 7%
Ξέρει κανεις κάτι;
Έρχεται νέο κούρεμα... Και μάντεψε ποιος θα το πληρώσει.
Συναλλαγμα μόνο αν βρεις και στο χέρι όχι σε λογαριασμό και κατευθείαν σε θυρίδα
λίρες και χρυσό είναι πλέον αργά εκτός κι αν αγοράσεις σε τιμές αγοράς τράπεζας της ελλάδος και όχι πώλησης
τι σχεση εχει το κουρεμα με τισ καταθεσεις?????τι ακουω πρωι πρωι...ΜΑΚΡΥΆ! !!!!!!!!
Έρχεται νέο κούρεμα... Και μάντεψε ποιος θα το πληρώσει.
Συναλλαγμα μόνο αν βρεις και στο χέρι όχι σε λογαριασμό και κατευθείαν σε θυρίδα
λίρες και χρυσό είναι πλέον αργά εκτός κι αν αγοράσεις σε τιμές αγοράς τράπεζας της ελλάδος και όχι πώλησης
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
τι σχεση εχει το κουρεμα με τισ καταθεσεις?????τι ακουω πρωι πρωι...
Όταν θα 'ρθει η ώρα να ακούσεις το καλό, το μεγάλο νέο, θα είναι βράδυ-βράδυ.
Και μάλιστα Παρασκευής.
Κράτα στο μυαλό σου αυτό που λέω.
συμφωνω σε αυτο!!! αλλο το κουρεμα κ αλλο το μπαμ ομως...Όταν θα 'ρθει η ώρα να ακούσεις το καλό, το μεγάλο νέο, θα είναι βράδυ-βράδυ.
Και μάλιστα Παρασκευής.
Κράτα στο μυαλό σου αυτό που λέω.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.514
- Πόντοι
- 456
τι σχεση εχει το κουρεμα με τισ καταθεσεις?????τι ακουω πρωι πρωι...
Διαβασε προσεχτικα τι εγραψε ο αχαχουχας σε αυτο που ρωτησε πριν ο φιλος και ελπιζω αυτη τη φορα να καταλαβεις ;)
επιμενω , αλλο το κουρεμα κ αλλο το μπαμ...Διαβασε προσεχτικα τι εγραψε ο αχαχουχας σε αυτο που ρωτησε πριν ο φιλος και ελπιζω αυτη τη φορα να καταλαβεις ;)
επιμενω , αλλο το κουρεμα κ αλλο το μπαμ...
Εχεις την καλοσύνη να μας πεις τις διαφορές.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.514
- Πόντοι
- 456
επιμενω , αλλο το κουρεμα κ αλλο το μπαμ...
Σωστα αλλα για τραβα πες σε αυτους που πριν λιγο καιρο ειδα τα χρηματα μιας ζωης να μειωνονται στο ελαχιστο μεσα σε μια νυχτα << ενταξει τουλαχιστον δεν τα χασατε και ολα >>
αν μου πεις τι εννοεις κουρεμα ευχαριστως...θα σου πουν πχ, εχεισ 15000 σου παιρνω τις 5000???Εχεις την καλοσύνη να μας πεις τις διαφορές.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Με τις καταθεσεις δεν εχει σιγουρα αμεση θα εχει εμμεση....τι σχεση εχει το κουρεμα με τισ καταθεσεις?????τι ακουω πρωι πρωι...
Με τους τιτλους και τις ισοτιμιες θα εχει αμεση θα επηρεασει τα παντα σαν ντομινο.
Επισης θα εχει σχεση και με το ηδη χαμηλο επιπεδο διαβιωσης, οταν θα κουρευονται εκ νεου μισθοι και συνταξεις
Βαλε στην ακρη του μυαλου σου και το αλλο.....
Οτι το ολο σκηνικο μοιαζει με τα κατοχικα μαρκα που στο τελος εμειναν ολοι με ασχρηστα χαρτακια να παιζουν.....
Αααααααααα δες και το αλλο νεο......
Το επομενο ειναι μια μαγικη λεξουλα φανταζομαι.....
φιλε μου εκει ηταν αλλο το παιχνιδι..αν μου επιτρεπεις η γνωμη μου ειναι οτι το ομολογο ειναι ενας ειδος τζογου. μην παρεξηγηθω ενα σε ενα ποσοστο 20% εννοειτε πως εγινε κλοπη...Σωστα αλλα για τραβα πες σε αυτους που πριν λιγο καιρο ειδα τα χρηματα μιας ζωης να μειωνονται στο ελαχιστο μεσα σε μια νυχτα << ενταξει τουλαχιστον δεν τα χασατε και ολα >>
αν μου πεις τι εννοεις κουρεμα ευχαριστως...θα σου πουν πχ, εχεισ 15000 σου παιρνω τις 5000???
Και αν σου πουν (με το δικαιο του ισχυροτέρου πάντα) οτι ειχες 15000 και πάρε 5000 ή 2000 ή τα αρχίδ@α σου.
ή περνα το 2042 να παρεις τα μισά
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;
ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ;;;;;;;;
φιλε μου συγνωμη, διαβαζεις τι λεει το καθε σαιτ κ το παραθετεις??? δυο χρονια μας τα πουλανε αυτα κ παραμυθιαζουν τον κοσμο...η κατασταση δεν αφορα μονο την ελλαδα κα κανεις δεν ξερει ακριβως τι θα γινει..θα ζησουμε τραγικες καταστασεις αλλα ΑΓΝΩΣΤΕΣ!!!Με τις καταθεσεις δεν εχει σιγουρα αμεση θα εχει εμμεση....
Με τους τιτλους και τις ισοτιμιες θα εχει αμεση θα επηρεασει τα παντα σαν ντομινο.
Επισης θα εχει σχεση και με το ηδη χαμηλο επιπεδο διαβιωσης, οταν θα κουρευονται εκ νεου μισθοι και συνταξεις
Βαλε στην ακρη του μυαλου σου και το αλλο.....
Οτι το ολο σκηνικο μοιαζει με τα κατοχικα μαρκα που στο τελος εμειναν ολοι με ασχρηστα χαρτακια να παιζουν.....
Αααααααααα δες και το αλλο νεο......
Το επομενο ειναι μια μαγικη λεξουλα φανταζομαι.....
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.514
- Πόντοι
- 456
φιλε μου εκει ηταν αλλο το παιχνιδι..αν μου επιτρεπεις η γνωμη μου ειναι οτι το ομολογο ειναι ενας ειδος τζογου. μην παρεξηγηθω ενα σε ενα ποσοστο 20% εννοειτε πως εγινε κλοπη...
Για αυτο ειπα πριν να διαβασεις την απαντηση γιατι αναφεροταν σε ερωτηση φιλου περι αμοιβαιων και μονο.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εμενα προσωπικα η απαισιοδοξια πηγαζει απο το γεγονος του οτι εκτος απο το οτι δεν εχω πλεον δουλεια δεν πληρωνομαι και για τα λαχεια που τους παω και εγω ειμαι υποχρεωμενος να τα αγοραζωΠολύ αισιόδοξοι είστε.
Επιπλεον κλεινουν μαγαζια, πελατες δεν πληρωνουν, ουτε τηλεφωνα σηκωνουν, και αλλο γεγονος ενδεικτικο της καταστασης ειναι οτι ο κουλουρας που εχω κοντα μου, καθε μερα πεταει κολλα κουλουρια που πριν δεν πετουσε !!!!!!!
Ενω πριν λιγες μερες λογοφερε και με τον προμηθευτη του για τις ποσοτητες....
Και αν σου πουν (με το δικαιο του ισχυροτέρου πάντα) οτι ειχες 15000 και πάρε 5000 ή 2000 ή τα αρχίδ@α σου.
ή περνα το 2042 να παρεις τα μισά
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;
ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ;;;;;;;;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K