σπουδαζεις;
Εννοω μια καρτα που να μην χρειαζεται οπωσδηποτε να χεις εισοδημα και να μπορεις να αγοραζεις με δοσεις
σπουδαζεις;
H Πειραιώς έχει την Univercity Visa για φοιτηταί
εχω κανει 4 φορες αιτηση..Την εχεις βγαλει; Τι οριο εχει;
Ωχ, άστο καλύτερα!Την εχεις βγαλει; Τι οριο εχει;
Εννοω μια καρτα που να μην χρειαζεται οπωσδηποτε να χεις εισοδημα και να μπορεις να αγοραζεις με δοσεις
εχω κανει 4 φορες αιτηση..
2 φορες σε καταστημα.. και 2 φορες online
δεν την βγαζουν με καμια παναγια ...δεν το επιτρεπουν οι συγκηριες λενε..και η τραπεζα η συγκεκριμενη αγοραζει συνεχεια μικροτραπεζες.. και δεν μπορουν να εκδοσουν μια πιστωτικη με οριο 800 ευρω
αν θες λιγο ποιο σιγουρα τραβα στην πρωην μαρφιν cpb τωρα
Ωχ, άστο καλύτερα!
Για να σε αποτρέψω, έχει ετήσια συνδρομή! :o
Άστο κουκλίτσα μου, "δεν κάνεις".Τι συνδρομη εχει;
ελα ντε.. αυτο τους ρωτησα και εγω στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση και μου τα μασαγανε..Μα καλα αν δεν την βγαζουν αυτη τη university που λες, γιατι την έχουν στο site?? για πλακα;
Σε ποια άλλη τραπεζα θα μου βγαλουν;
Άστο κουκλίτσα μου, "δεν κάνεις".
ελα ντε.. αυτο τους ρωτησα και εγω στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση και μου τα μασαγανε..
πηγαινε κυπρου,cpb ειναι εξαγορασμενη απο την πειραιως αλλα εχει δικες της καρτες.. ξεχωριστη η university visa της cbp και ξεχωριστη της πειραιως..
Άλλο εννοώ.Και που το ξερεις εσυ; Εσυ θα βγαλεις αποφαση για την τραπεζα;
ναι.. εγω εχω την μαρφιν το προηγουμενο ονομα της..Εσυ της cpb εβγαλες; Τι οριο εχει;
ναι.. εγω εχω την μαρφιν το προηγουμενο ονομα της..
ενα 600-700 ευρω.. αλλα γενικα ειναι περιεργοι οροι ... αργεις να πληρωσεις μια δοση στην μπλοκαρουν, ειχα ξεμηνει πριν 2 χρονια ημουν κηφισιας πηγα να τραβηξω ενα 20αρι να γυρησω σπιτη και δεν με αφηνε
εαν θες κατι ποιο σιγουρο τραβα εθνικη.. εχει τον λογαριασμο σπουδαζω..δεν ειναι δανειο ουτε πιστωτικη ειναι κατι σαν υπεραναληψη με οριο 700 ευρω.. δηλαδη οτι τραβας στο βγαζει στην αποδειξη σαν μειον τοσα λεφτα...2.5 χρονια τον εχω αυτον τον λογαριασμο..με εχει εξυπηρετησει πολυ..
Άλλο εννοώ.
Δεν κάνεις για χρήστης καρτών.
Η τράπεζα να σε μαδήσει θέλει (οπως τον καθέναν μας) και από ότι καταλαβαίνω θα στο κάνει χωρις καν ζεμάτισμα.
Γι'αυτό σου λέω καλύτερα, "δεν κάνουν" οι κάρτες για εσένα...