Νέα

Τραπεζικά Προϊόντα-Προθεσμιακές Καταθέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackbere
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Την εχεις βγαλει; Τι οριο εχει;
εχω κανει 4 φορες αιτηση..

2 φορες σε καταστημα.. και 2 φορες online

δεν την βγαζουν με καμια παναγια ...δεν το επιτρεπουν οι συγκηριες λενε..και η τραπεζα η συγκεκριμενη αγοραζει συνεχεια μικροτραπεζες.. και δεν μπορουν να εκδοσουν μια πιστωτικη με οριο 800 ευρω  :jerking: :jerking: :jerking:

αν θες λιγο ποιο σιγουρα τραβα στην πρωην μαρφιν cpb τωρα

γενικα οποτε εχω παει και σε αλλες eurobank, κυπρου,και σε αλλες και τους ζηταω να κανω καποια αιτηση με βλεπουν σαν εξωγιηνο και μου κανουν ηλιθιες ερωτησεις.. οποτε μην εχεις πολλες ελπιδες..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Την εχεις βγαλει; Τι οριο εχει;
Ωχ, άστο καλύτερα!
Για να σε αποτρέψω, έχει ετήσια συνδρομή! :o
Εννοω μια καρτα που να μην χρειαζεται οπωσδηποτε να χεις εισοδημα και να μπορεις να αγοραζεις με δοσεις

Afroditih

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εχω κανει 4 φορες αιτηση..

2 φορες σε καταστημα.. και 2 φορες online

δεν την βγαζουν με καμια παναγια ...δεν το επιτρεπουν οι συγκηριες λενε..και η τραπεζα η συγκεκριμενη αγοραζει συνεχεια μικροτραπεζες.. και δεν μπορουν να εκδοσουν μια πιστωτικη με οριο 800 ευρω  :jerking: :jerking: :jerking:

αν θες λιγο ποιο σιγουρα τραβα στην πρωην μαρφιν cpb τωρα

Μπηκα στο site της cpb που λες, αλλα εχει ανακοινωση οτι την αγορασε η Πειραιως; Εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα.. Δεν ξερω..
Μα καλα αν δεν την βγαζουν αυτη τη university που λες, γιατι την έχουν στο site?? για πλακα;

Σε ποια άλλη τραπεζα θα μου βγαλουν;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μα καλα αν δεν την βγαζουν αυτη τη university που λες, γιατι την έχουν στο site?? για πλακα;

Σε ποια άλλη τραπεζα θα μου βγαλουν;
ελα ντε.. αυτο τους ρωτησα και εγω στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση και μου τα μασαγανε..

πηγαινε κυπρου,cpb ειναι εξαγορασμενη απο την πειραιως αλλα εχει δικες της καρτες.. ξεχωριστη η university visa της cbp και ξεχωριστη της πειραιως..

Afroditih

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ελα ντε.. αυτο τους ρωτησα και εγω στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση και μου τα μασαγανε..

πηγαινε κυπρου,cpb ειναι εξαγορασμενη απο την πειραιως αλλα εχει δικες της καρτες.. ξεχωριστη η university visa της cbp και ξεχωριστη της πειραιως..

Εσυ της cpb εβγαλες; Τι οριο εχει;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και που το ξερεις εσυ; Εσυ θα βγαλεις αποφαση για την τραπεζα;
Άλλο εννοώ.
Δεν κάνεις για χρήστης καρτών.
Η τράπεζα να σε μαδήσει θέλει (οπως τον καθέναν μας) και από ότι καταλαβαίνω θα στο κάνει χωρις καν ζεμάτισμα.
Γι'αυτό σου λέω καλύτερα, "δεν κάνουν" οι κάρτες για εσένα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όπως λέει και ο Τζιμάκος παραφράζοντας το "φτωχολογιά": φτωχομπινεεεε, πας και ψωνίζεις βερεσεεεε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εσυ της cpb εβγαλες; Τι οριο εχει;
ναι.. εγω εχω την μαρφιν το προηγουμενο ονομα της..

ενα 600-700 ευρω.. αλλα γενικα ειναι περιεργοι οροι ... αργεις να πληρωσεις μια δοση στην μπλοκαρουν, ειχα ξεμηνει πριν 2 χρονια ημουν κηφισιας πηγα να τραβηξω ενα 20αρι να γυρησω σπιτη και δεν με αφηνε

εαν θες κατι ποιο σιγουρο τραβα εθνικη.. εχει τον λογαριασμο σπουδαζω..δεν ειναι δανειο ουτε πιστωτικη ειναι κατι σαν υπεραναληψη με οριο 700 ευρω.. δηλαδη οτι τραβας στο βγαζει στην αποδειξη σαν μειον τοσα λεφτα...2.5 χρονια τον εχω αυτον τον λογαριασμο..με εχει εξυπηρετησει πολυ..

Afroditih

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι.. εγω εχω την μαρφιν το προηγουμενο ονομα της..

ενα 600-700 ευρω.. αλλα γενικα ειναι περιεργοι οροι ... αργεις να πληρωσεις μια δοση στην μπλοκαρουν, ειχα ξεμηνει πριν 2 χρονια ημουν κηφισιας πηγα να τραβηξω ενα 20αρι να γυρησω σπιτη και δεν με αφηνε

εαν θες κατι ποιο σιγουρο τραβα εθνικη.. εχει τον λογαριασμο σπουδαζω..δεν ειναι δανειο ουτε πιστωτικη ειναι κατι σαν υπεραναληψη με οριο 700 ευρω.. δηλαδη οτι τραβας στο βγαζει στην αποδειξη σαν μειον τοσα λεφτα...2.5 χρονια τον εχω αυτον τον λογαριασμο..με εχει εξυπηρετησει πολυ..

Εγω πιστωτικη θελω για τις ατοκες που εχει.. Ευχαριστω πολυ παντως για τις πληροφοριες!

Afroditih

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Άλλο εννοώ.
Δεν κάνεις για χρήστης καρτών.
Η τράπεζα να σε μαδήσει θέλει (οπως τον καθέναν μας) και από ότι καταλαβαίνω θα στο κάνει χωρις καν ζεμάτισμα.
Γι'αυτό σου λέω καλύτερα, "δεν κάνουν" οι κάρτες για εσένα...

Δεν θελω μεγαλο οριο. Μεχρι 1000 ευρω το πολυ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom