Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Να πώ ότι μου ' λειψες ψέματα θα πω!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Νομίζω το θέμα με τα απούλητα το έχουμε εξαντήσει, οι εργολάβοι δεν ρίχνουν τις τιμές αλλά και να τις έριχναν πάλι στο νοίκι θα έμενες και ακόμη και να στο χάριζαν, δεν θα το δεχόσυν για να μη χάσεις την επιδότηση ενοικίου...

Όποτε Ι rest my case...

Κάτσε εδώ γιατί το θέμα έχει ψωμί...

Να σου πω την αλήθεια εμένα μου λειψες, αλήθεια σου λέω.

Με διασκεδάζεις, με κάνεις να γελάω. Ξέρεις τι ακριβό είναι το γέλιο σήμερα;;;;;;;;;;;

Ελα μπλίζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ελά να με κάνεις να γελάω.

άλλωστε οι κάρτες δεν με απασχολούνε, πότες δεν είχα και ούτε θέλω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
16.75%  πληρωσα αυτο τον μηνα ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ!!!!
3. Ξερω το συστημα καλυτερα απο τους τραπεζιτες και ετσι ειναι αδυνατον να με γαμησουν

Αυτά τα δύο δεν αντιφάσκουν μεταξύ τους;
Αν πράγματι ήξερες το σύστημα μάλλον δεν θα πλήρωνες τέτοιο επιτόκιο...

4. Εχω στην κατοχη μου 6 πιστωτικες καρτες οποτε εχω καλο Credit 5

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Η πιστοληπτική ικανότητα δεν καθορίζεται από τον αριθμό πιστωτικών καρτών!
Ξέρεις πόσους κακομοίρηδες ξέρω που έχουν καμια δεκαριά κάρτες και μεταφέρουν το χρέος από τη μία στην άλλη;

5. Ακομα και στον Τειρεσια να μπεις βγαινεις με λαδωμα

Πολλοί το επιχείρησαν...
Ελάχιστοι το πέτυχαν...
Και φυσικά όχι τσίπηδες που χρωστούσαν σε πιστωτικές...

Παλιά υπήρχε δυνατότητα να μην μπεις στον τειρεσία, λαδώνοντας τον διευθυντή του καταστήματος της τράπεζας για να μην σου αναγγείλει τις επιταγές...

Τώρα αυτά πάνε...
Αν βγει διαταγή πληρωμής εις βάρος σου και επιδοθεί δύο φορές, την έχεις πουτσίσει για 20 χρόνια, αν δεν πληρώσεις...

.Ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ του χειριστου βαθμου, τους χρεισιμοποιω γαιτι εχω την αναγκη τους και οταν θα σταματησω να την εχω δεν θα εχω κανενα προβλημα να τουσ φερθω οπως αυτοι φερονται σε χιλιαδες συνανθρωπους μου!!!!!!!!

Πρώτη φορά ακούω κάποιον να εκδικείται τις τράπεζες φορτώνοντας την πιστωτική του...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
16.75%  πληρωσα αυτο τον μηνα ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ!!!!και καποιοι απο τους προηγουμενους συναθλητες εδω βγαινουν και αντι να κατακρινουν την απαραδεκτη συμπεριφορα των ΤΡΑΠΕΖΩΝ των οποιων την δραση ακομα και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κατηγορουν σαν να νομιμοποιουν τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ των οποιων οι οροι ειναι παρανομοι και καταχρηστικοι και κρυβονται πισω απο τα ψιλα γραμματα και την αγνοια των καταναλωτων.
φιλαρακο φασκεις και αντιφασκεις.καλα καταλαβα οτι εισαι θυμα,και οτι σε εχουνε γαμησι η τραπεζες. λες στους αλλους να μην πληρωνουν τις καρτες αλλες τις πουτσα που τρως με το 16,75 βλεπω την πληρωνεις κανονικα,ασχετα με τις παπαριες που λες.

Για να απαντησω και επι προσωπικου του arcans R  1. δεν με ξερεις για να μιλας ετσι 2. Δεν εφαγα κανενα γαμησι απο καμμια τραπεζα 3. Ξερω το συστημα καλυτερα απο τους τραπεζιτες και ετσι ειναι αδυνατον να με γαμησουν 4. Εχω στην κατοχη μου 6 πιστωτικες καρτες οποτε εχω καλο Credit 5. Ακομα και στον Τειρεσια να μπεις βγαινεις με λαδωμα 6.Εσυ τι εισαι δικηγορος και υπερμαχος του τραπεζικου δικαιου 7.Ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ του χειριστου βαθμου, τους χρεισιμοποιω γαιτι εχω την αναγκη τους και οταν θα σταματησω να την εχω δεν θα εχω κανενα προβλημα να τουσ φερθω οπως αυτοι φερονται σε χιλιαδες συνανθρωπους μου!!!!!!!!
αυτο νομιζω οτι τα λεει ολα σε τι κατασταση εισαι.εισαι ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ.εχεις 6 καρτες και πληρωνεις 16,75 το ποιος εκμεταλευτε ποιον ας το κρινουν οι αλλοι.σου υπενθυμιζω φιλε οτι εχεις μπει στο χωρο και οι τραπεζες σε χορευουν τσαμικο να ξερεις.
οταν θα μπεις στον τειρεσια ελα να μας πεις πως λαδωνεις για να βγεις,αυτα τα λενε κατι υπερχρεωμενοι για να παρηγορουν τα χαλια του εαυτου τους.
οταν θα φυγεις απο αυτο το φαυλο κυκλο τον 6 καρτων(πραγμα λιγο αδυνατον)το καλυτερο που θα εχεις να κανεις ειναι να αναψεις μια λαμπαδα στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ(eyrobank,alpha bank,πειραιως,κυπρου,εμπορικη)και να κανεις και τον σταυρο σου.
οσο για την εκδικηση που θελεις να παρεις απο τις τραπεζες,το μονο που μπορεις να τους κανεις,ειναι να τους κλασεις τα αρχιδια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να σου πω την αλήθεια εμένα μου λειψες, αλήθεια σου λέω.

Με διασκεδάζεις, με κάνεις να γελάω. Ξέρεις τι ακριβό είναι το γέλιο σήμερα;;;;;;;;;;;

Ελα μπλίζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ελά να με κάνεις να γελάω.

Προσωπικά δεν σε βρίσκω τόσο αστείο- τα γραπτά σου μου βγάζουν μια θλίψη και μια μιζέρια αλλά χαίρομαι που κάνω έστω άθελά μου ένα άτομο με τις δικές σου ιδιαίτερότητες να γελάει! Λες να πάρω κανα βρβείο για τη φιλανθρωπική ( ; ) μου δράση;

άλλωστε οι κάρτες δεν με απασχολούνε, πότες δεν είχα και ούτε θέλω

Σκέφτηκες ποτέ να νοικιάσεις καμία;

:2funny:  :2funny:  :2funny:

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα δύο δεν αντιφάσκουν μεταξύ τους;
Αν πράγματι ήξερες το σύστημα μάλλον δεν θα πλήρωνες τέτοιο επιτόκιο...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Η πιστοληπτική ικανότητα δεν καθορίζεται από τον αριθμό πιστωτικών καρτών!
Ξέρεις πόσους κακομοίρηδες ξέρω που έχουν καμια δεκαριά κάρτες και μεταφέρουν το χρέος από τη μία στην άλλη;

Πολλοί το επιχείρησαν...
Ελάχιστοι το πέτυχαν...
Και φυσικά όχι τσίπηδες που χρωστούσαν σε πιστωτικές...

Παλιά υπήρχε δυνατότητα να μην μπεις στον τειρεσία, λαδώνοντας τον διευθυντή του καταστήματος της τράπεζας για να μην σου αναγγείλει τις επιταγές...

Τώρα αυτά πάνε...
Αν βγει διαταγή πληρωμής εις βάρος σου και επιδοθεί δύο φορές, την έχεις πουτσίσει για 20 χρόνια, αν δεν πληρώσεις...

Πρώτη φορά ακούω κάποιον να εκδικείται τις τράπεζες φορτώνοντας την πιστωτική του...
Καλα τι παθατε με τις Τραπεζες σημερα τοσοι πολλοι συνηγοροι Τραπεζων μαζεμενοι οταν ολοκληρη η Ελληνικη κοινωνια τους εχει στην πυρα πραγματικα ειστε αξιοθαυμαστοι!!!!!! Πληρωνω αυτο το επιτοκιο γιατι εχω πολλη μεγαλα υπολοιπα και δεν εχω δυνατοτητα αποπληρωμης  αλλα και να την ειχα δεν θα το εκανα!!!!! Δεν εχω κανει μεταφορα υπολοιπου και ουτε προκειται να κανω. Θεωρουμε δε για τις Τραπεζες φιλετο και δεχομαι συνεχως περρισοτερη πιστοληπτικη ικανοτητα και περρισοτερα τραπεζικα προιοντα σε προσφορες... Γι αυτο θα τους πιω το αιμα οπως κανουν και αυτοι!!!!!!!Οσον αναφορα για τον Τειρεσια στην Αμερικη διαγραφεσαι στα 8 χρονια και στις προηγμενες Ευρωπαικες χωρες ειναι απο 7-11 χρονια και ουχι 20 που ειναι εδω!!!! Ο νομοσ αυτος θα αλλαξει συντομα και αγαπητε φιλε ακομα και με διαταγη πληρωμης πιστεψε με με το καταλληλο ανταλλαγμα το ονομα σου διαγραφεται απο τον Τειρεσια !!!!!!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα τι παθατε με τις Τραπεζες σημερα τοσοι πολλοι συνηγοροι Τραπεζων μαζεμενοι οταν ολοκληρη η Ελληνικη κοινωνια τους εχει στην πυρα πραγματικα ειστε αξιοθαυμαστοι!!!!!! Πληρωνω αυτο το επιτοκιο γιατι εχω πολλη μεγαλα υπολοιπα και δεν εχω δυνατοτητα αποπληρωμης  αλλα και να την ειχα δεν θα το εκανα!!!!! Δεν εχω κανει μεταφορα υπολοιπου και ουτε προκειται να κανω. Θεωρουμε δε για τις Τραπεζες φιλετο και δεχομαι συνεχως περρισοτερη πιστοληπτικη ικανοτητα και περρισοτερα τραπεζικα προιοντα σε προσφορες... Γι αυτο θα τους πιω το αιμα οπως κανουν και αυτοι!!!!!!!Οσον αναφορα για τον Τειρεσια στην Αμερικη διαγραφεσαι στα 8 χρονια και στις προηγμενες Ευρωπαικες χωρες ειναι απο 7-11 χρονια και ουχι 20 που ειναι εδω!!!! Ο νομοσ αυτος θα αλλαξει συντομα και αγαπητε φιλε ακομα και με διαταγη πληρωμης πιστεψε με με το καταλληλο ανταλλαγμα το ονομα σου διαγραφεται απο τον Τειρεσια !!!!!!
ρε φιλε εισαι ενα θυμα των τραπεζων.πρεπει να το καταλαβεις.εμεις δεν υποστηριζουμε τις τραπεζες,απλα προσπαθουμε να σου δωσουμε να καταλαβεις το χαλι σου.το οτι εισα αφραγκος με κανει να καταλαβαινω οτι κανεις μια ζωη που δεν στο επιτρεπει ο μισθος που περνεις να κανεις,και γιαυτο το λγο εχεις ξεπεσει στις καρτες.παρτο αποφαση οτι εισαι στο αερα εντελος και θα σε πνιξουν τα χρεη φιλε μου να ξερεις.λες οτι και να ειχα λεφτα δεν θα ξεπληρωνα τις τραπεζες.μα οι τραπεζες θελουν μαλακες σαν και εσενα,να τους πληρωνουν μια ζωη με 16,75.οσο για το τειρεσια φιλαρακο που λες μου φαινετε ειναι μια ψευδαισθηση που εχεις για να παρηγοριεσε.και να γινει κατι με το τειρεσια τετοιο θα πιασει τους μεγαλους.τα μπατιρακια σαν εσενα μια ζωη θα πληρωνουν και θα ειναι και ευχαριστημενα.οσο για την διαταγη πληρωμης για να αναιρεθει σε καποιον δεν ειναι μονο θεμα τειρεσια,πρεπει να υπαρχουν και αλλες προυποθεσεις.αυτο που σε δασκαλεψε στα εχει πει λαθος φιλαρακο.κανονισε να ξεχρεωθεις καποτε να βγεις απο την λουμπα που εισαι γιατι δεν σε βλεπω καλα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Προτού λαδώσεις τον Τειρεσία, μάθε πρώτα πώς λειτουργεί...

- οι προθεσμίες διαγραφής είναι ακόμη μικρότερες με την προϋπόθεση ότι το χρέος έχει εξοφληθεί ολοσχερώς...
Αντιγράφω από το παραπάνω λινκ: * Οι πληροφορίες διαγράφονται από το ΣΑΥ εφόσον έχει εξοφληθεί η οφειλή στο συνολό της (ήτοι έχουν εξοφληθεί όλα τα δεδομένα που υφίστανται καταχωρημένα στο ΣΑΥ) και έχει παρέλθει το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας (π.χ ακάλυπτες επιταγές) στην οποία εντάσσονται οι πληροφορίες που διαγράφονται.

** Οι πληροφορίες διαγράφονται από το ΣΑΥ εφόσον έχει εξοφληθεί η οφειλή στο σύνολό της (ήτοι έχουν εξοφληθεί όλα τα δεδομένα που υφίστανται καταχωρημένα στο ΣΑΥ) και έχει παρέλθει το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για το σύνολο των καταχωρημένων δεδομένων. Σημειώνεται οτι αν στο ΣΑΥ είναι καταχωρημένη και τροπή προσημείωσης σε υποθήκη δεν εφαρμόζεται ο παρών κανόνας.

Επομένως αν δεν ξοφλήσεις, θα είσαι εκεί για είκοσι τουλάχιστον χρόνια (χρόνος που παραγράφονται οι αξιώσεις με τον ΑΚ και θα θέλεις και δικαστική απόφαση να βεβαίωνει την παραγραφή)...

Και όχι, δεν είμαστε εμείς συνήγοροι των τραπεζών, εσύ είσαι κακός καταναλωτής...
Και όχι, δεν τους πίνεις το αίμα...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Θεωρείσαι “φιλέτο” (=χωμένος_μέχρι_το_λαιμό_χωρίς_εναλλακτικές = θύμα) μόνον εφόσον είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου προς την τράπεζα ή έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομα σου τα οποία ενδιαφέρουν την τράπεζα.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συμβάντα όπως το δικό σου είναι, κατά το ήμισυ, η αιτία για την οποία το άνοιγμα μεταξύ των επιτοκίων καταθέσεων/χορηγήσεων για όλους εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ που καταναλώνουμε με βάση τις πραγματικές μας οικονομικές δυνατότητες βρίσκεται στα επίπεδα που βρίσκεται (το άλλο μισό οφείλεται στην ληστρική διάθεση των τραπεζών).

Αντιστάθμιση κινδύνου λόγω αυξημένων επισφαλειών λέγεται αυτό, και περιπτώσεις όπως η δική σου δικαιώνουν απόλυτα την επιχειρηματολογία των Τραπεζιτών περί ιδιαιτεροτήτων της ελληνικής αγοράς …

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Ο μόνος τρόπος να μη πληρώσεις χωρίς συνέπειες για τις αγορές σου με κάρτες
είναι να χρησιμοποιείς πλαστές και κλεμμένες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Όπως λέει και η παροιμία: "Άν χρωστάς 100.000 ευρώ στην τράπεζα τότε έχεις πρόβλημα ... Άν όμως χρωστάς 100.000.000 ευρώ στην Τράπεζα, τότε η τράπεζα έχει το πρόβλημα."

Άν δεν ανήκεις στην 2η περίπτωση, ο μόνος τρόπος για να "βάλεις μέσα" την Τράπεζα χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική σου υπόσταση είναι να χρησιμοποιείς τα λεφτά της χωρίς να την πληρώνεις γι αυτό (πχ ισόβια δωρεάν κάρτα, με πάγια εντολή εξόφλησης του συνόλου του υπολοίπου από συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό στο τέλος της περιόδου χάριτος).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και επιεδη εισαι και βλακας σου λεω οτι ειμαι Οικονομολογος με μεταπτυχιακο και εχω δουλεψει σε τραπεζες και στη Νεα- Υορκη και στο Λονδινο και κατι περρισοτερο ξερω!!!!!

Το κουβάρι των αιτίων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης άρχισε να ξεδιαλύνεται...
Ήσουν finacial analyst στη Νόρθεν Ροκ και στη Λήμαν Μπράδερς;

:2funny:  :2funny:  :2funny:

"-είπες βλακεία
-ρε ξερεις ποιος είμαι εγω???"

Α, θα σε μαλώσω κυρά κλώνε....
Αν οι στελεχάρες δεν πουλήσουν και λίγη μούρη, τί στελαχάρες θα ήταν;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο μόνος τρόπος να μη πληρώσεις χωρίς συνέπειες για τις αγορές σου με κάρτες
είναι να χρησιμοποιείς πλαστές και κλεμμένες.

Δύο λέξεις: Κακουργηματική απάτη...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
μην τον παρεξηγησης τον φιλο μας.εχει πολλους τετοιους στην ελλαδα που απο τα πολλα κυνηγια απο τα χρεη που τρωνε,την εχουν δει οικονομολογοι,τραπεζιτες,δικηγοροι.αλλα η πουτσα που εχουν στο κολο τους διαρκως μεγαλωνει και ποναει.
θα μπορούσες να λες την γνώμη σου χωρίς να κάνεις χαρακτηρισμούς και να μιλάς με ύφος απαξιωτικό για αυτό στην είπα και εγώ πριν , τεσπα και ο ΚωΛΟΣ με Ω η μοναδική λέξη που έχει και εικόνα :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η πιστωτικη καρτα ειναι ενα νομιμο τοκογλυφικο προιον τον τραπεζων,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν πρεπει να το χρησιμοποιει κανεις.η καρτες αυτες βγηκανε για να εξυπηρετουνε να  μην κουβαλαει καποιος μετρητα πολλα μαζι του,αλλα καταντησαν να χρησιμοποιουντε απο ολους οσους δεν εχουν μετρητα καμια φορα και ουτε προκειτε να εχουν ποτε,,ε το αζημιωτο παντα για τις τραπεζες.γνωμη μου ειναι αν καποιος δεν εχει μετρητα,να παρει καλυτερα ενα καταναλωτικο δανειο παρα να μπλεξει με καρτες και αλλες τετοιες ιστοριες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθώ σε ανταποδοτικά προγράμματα ανταμοιβών (πχ AlphaBank Bonus), προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις (Diners Club) και πολλά άλλα.

Α τώρα προσοχή με το Bonus της Alpha Bank.
Μαζεύω και εγώ πόντους και τους κρατάω για κανένα μεγάλο δώρο (τρίχες βασικά, αλλά τέλος πάντων) και κοιτάω να μην τους εξαργυρώνω για κανένα μπουκάλι κρασί στο Βασιλόπουλο.

Κάποια ωραία ημέρα παρατηρώ σε απόδειξη ότι αντί να προσθέτονται πόντοι αφαιρούνται. Βρε τι είναι ετούτο λέω και πέρνω τηλέφωνο. Αααα, μου λένε, κύριε οι πόντοι σας λήγουν μετά από 2 χρόνια.
Τιιιιιιιιιιιι, λέω εγώ. Και που το λέει η μεταξύ μας σύμβαση και πως με ειδποιήσατε και τι είναι αυτά. Τελικά όντως κάπου το λέει με πολύ ψιλά γράμματα και όντως σε κάποιο statement επίσης λέει ότι πρόκειται να λήξουν τόσοι πόντοι στο επόμενο τρίμηνο. Πλην όμως το θεωρώ κοροϊδία και ιδίως όταν δεν έχουν ένα site που μπορείς να δεις τους πόντους σου, πότε λήγουν και τα συναφή. Και ουσιαστικά για να μπορείς να πάρεις κανένα σημαντικό δώρο θα πρέπει να κάνεις λογαριασμούς 2-3 χιλιάδων το μήνα.

Σε αυτή την περίπτωση όμως γιατί να μην χρησιμοποιήσω μία κάρτα με επιστροφή 3% και να πάρω πίσω κάποια χρήματα;

Οπότε θα κοιτάξω να εξαργυρώσω τους πόντους όπως μπορώ και μετά με χάσανε από πελάτη.
Θα κρατήσω μόνο το Miles & More από loyalty cards για εκείνο το εισιτήριο around the world.

Τέλος: αν οι δαπάνες για κάρτες γίνουν τεκμήριο προβλέπω ότι πολλοί θα ελαττώσουν την χρήση τους.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Δύο λέξεις: Κακουργηματική απάτη...
… Αφήνεις περιθώρια ερμηνείας για το ποιος διαπράττει την απάτη;

Αν και είναι γνωστό πως οι αυστηρότερες ποινές επιβάλλονται σε φουκαριάρηδες για εγκλήματα κατά της περιουσίας των εκμεταλλευτών τους.

Πάντως δεν θα χρησιμοποιήσω κλεμμένη κάρτα  για να παίρνω (μ)πόνους με τη δική μου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η πιστωτικη καρτα ειναι ενα νομιμο τοκογλυφικο προιον τον τραπεζων,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν πρεπει να το χρησιμοποιει κανεις.η καρτες αυτες βγηκανε για να εξυπηρετουνε να  μην κουβαλαει καποιος μετρητα πολλα μαζι του,αλλα καταντησαν να χρησιμοποιουντε απο ολους οσους δεν εχουν μετρητα καμια φορα και ουτε προκειτε να εχουν ποτε,,ε το αζημιωτο παντα για τις τραπεζες.γνωμη μου ειναι αν καποιος δεν εχει μετρητα,να παρει καλυτερα ενα καταναλωτικο δανειο παρα να μπλεξει με καρτες και αλλες τετοιες ιστοριες.
συμφωνω και επαυξανω.....
ξερω μια φιλη της μανας μου η οποια δεν ξερει τι εχει απο φραγκα και η τυπισα οταν κανει ταξιδια αστραπες καμια Γερμανια κλπ εχει την καρτα μαζι της για αγορες + ελαχιστα μετρητα για κανα ψιλικατζιδικο και κανα πακετο τσιγαρα-καφε.....παει κανει την βολτα της και παιρνει ενα δερματινο 5.000 ευρω......τις προαλες πηρε ρολόι 15.000 ευρω.....τοσο χρημα δεν μπορεις να το κουβαλας πανω σου σε καμια περιπτωση......αυτοι ειναι ελαχιστες περιπτωσεις ανθωπων οπου οι τραπεζες τους εχουν στα ωπα ωπα........
το οτι καταντησαν καποιοι (γιατι καταντια ειναι) με μισθο των 1.000 ευρω maximum να εχουν 1-2 καρτες και να πληρωνουν το ελαχιστο ποσο καθε μηνα για μενα ειναι ξεφτυλα.....χωρια οτι καποιοι τις εχουν στο πορτοφολι και τις καμαρωνουν......το παιζουν κιολας.....
εχω ενα θειο που τον εχουν γαμησει οι καρτες......εφτασε σε σημειο να χει πανω απο 10!!!! μεχρι που ο γιος του πηγε και του τις εκοψε με το ψαλιδι και ηρθαν στα χερια.....το αποτελεσμα...??? ε μετα απο καποια χρονια και αφου τα χρεη γιναν τεραστια να τον απειλουν οτι θα του παρουν το σπιτι......! απλα.....για αυτο λενε οτι βαζεις το χερι σου μεχρι εκει που φτανει η τσεπη σου....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω πιστωτικη χωρις εκκαθαριστικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom