ο ελληνας ειναι ο ποιο μαλακας καταναλωτης του κοσμου.οι τραπεζες κανουν την δουλεια τους.εχω πει και αλλη φορα οτι δεν φταει ο εμπορος,το πρεζονι θελει να παρη τη δοση του.ποιος ο λογος ενας που περνει 700-1000 ευρω να εχει πιστωτικη καρτα?κανενας.φτωχομπινες ειναι ετσι και αλλιως,και το μονο που θελει ειναι να ζησει καποιες στιγμες ανετης ζωης.δεν τους λυπαμαι εγω αυτους διοτι οι περισσοτεροι απο αυτους εκτος απο πιστωτικες εχουν,και καταναλωτικα στο κολο τους,και δανεια για αυτοκινητο,και δωσεις για ηλεκτρικα.καλα να παθουνε.ψοφος.οταν πουλας μουρη πρεπει να την πληρωνεις κιολας,ε λοιπον ηρθε και η ωρα τις πληρωμης.φιλη μου ειναι αισθητικος,ολα τα πουτανακια πανε,εκει και με την πιστωτικη καρτα του γκομενου ξυριζουν τις μουνοτριχες τους,και κανουν τα νυχια τους,αυτοι ειναι οι κυριοι λογοι τις χρησης πιστωτικης καρτας,δηλαδη μαλακιες γενικα.καλα να παθουνε ολοι αυτοι.ενας που βγαζει λεφτα ουτε τον ενδιαφερει η καρτα,παει αγοραζει και τελος.ο λιγουρης που αντι να κανει καμια δουλεια παραπανω,παει και βγαζει καρτα,αλλα ξεχναει οτι βγαζει και 30ευρω την ημερα και ειναι για τον πουτσο εντελος.οσο για τις τραπεζες μια χαρα κανουν,αυτοι ειναι οι δουλεια τους ετσι και αλλιως.