Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο ελληνας ειναι ο ποιο μαλακας καταναλωτης του κοσμου.οι τραπεζες κανουν την δουλεια τους.εχω πει και αλλη φορα οτι δεν φταει ο εμπορος,το πρεζονι θελει να παρη τη δοση του.ποιος ο λογος ενας που περνει 700-1000 ευρω να εχει πιστωτικη καρτα?κανενας.φτωχομπινες ειναι ετσι και αλλιως,και το μονο που θελει ειναι να ζησει καποιες στιγμες ανετης ζωης.δεν τους λυπαμαι εγω αυτους διοτι οι περισσοτεροι απο αυτους εκτος απο πιστωτικες εχουν,και καταναλωτικα στο κολο τους,και δανεια για αυτοκινητο,και δωσεις για ηλεκτρικα.καλα να παθουνε.ψοφος.οταν πουλας μουρη πρεπει να την πληρωνεις κιολας,ε λοιπον ηρθε και η ωρα τις πληρωμης.φιλη μου ειναι αισθητικος,ολα τα πουτανακια πανε,εκει και με την πιστωτικη καρτα του γκομενου ξυριζουν τις μουνοτριχες τους,και κανουν τα νυχια τους,αυτοι ειναι οι κυριοι λογοι τις χρησης πιστωτικης καρτας,δηλαδη μαλακιες γενικα.καλα να παθουνε ολοι αυτοι.ενας που βγαζει λεφτα ουτε τον ενδιαφερει η καρτα,παει αγοραζει και τελος.ο λιγουρης που αντι να κανει καμια δουλεια παραπανω,παει και βγαζει καρτα,αλλα ξεχναει οτι βγαζει και 30ευρω την ημερα και ειναι για τον πουτσο εντελος.οσο για τις τραπεζες μια χαρα κανουν,αυτοι ειναι οι δουλεια τους ετσι και αλλιως.
Τα περισσοτερα που γραφεις ειναι εκτος χρονου και τοπου οι καρτες το 2009 ειναι αναγκαιες ειδικα αν ταξιδευεις και κανεις συναλλαγες μεσω Ιντερνετ!!!!και μακαρι αν μπορουσαν να βγαζανε ολοι καρτες και μετα να γαμαγανε τους τραπεζιτες που μας πινουν το αιμα ειδικα εδω στην Ελλαδα με τοκογλυφικους ορους χωρις καμια κυβερνηση μεχρι τωρα να μπορει να κανει ΤΙΠΟΤΑ!!! Συμπερασμα αν δεν εχετε προσωπικη Περιουσια βγαλτε καρτες και γαμηστε τους Τραπεζιτες που μας πινουν το αιμα εγω δυστυχως δεν μπορω να το κανω γιατι εχω πραγματα στο ονομα μου!!! Θα σας γραψουν στον Τειρεσια και τι εγινε!!!!! θα το εχετε χαρει ομως!!!!!!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν δεν εχετε προσωπικη Περιουσια βγαλτε καρτες και γαμηστε τους Τραπεζιτες που μας πινουν το αιμα εγω δυστυχως δεν μπορω να το κανω γιατι εχω πραγματα στο ονομα μου!!! Θα σας γραψουν στον Τειρεσια και τι εγινε!!!!! θα το εχετε χαρει ομως!!!!!!!

Δεν είναι τόσο απλά! Εκτός των προβλημάτων από την μαύρη Λίστα... + τους Δικαστικούς Επιμελητές που θα σου κατάσχουν ότι αγόρασες, θα σε κυνηγάνε ΝΥΧΘΗΜΕΡΩΝ από τις εισπραχτικές εταιρείες κι όχι μόνον... πίστεψέ με, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ !!!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο ελληνας ειναι ο ποιο μαλακας καταναλωτης του κοσμου.οι τραπεζες κανουν την δουλεια τους.εχω πει και αλλη φορα οτι δεν φταει ο εμπορος,το πρεζονι θελει να παρη τη δοση του.ποιος ο λογος ενας που περνει 700-1000 ευρω να εχει πιστωτικη καρτα?κανενας.φτωχομπινες ειναι ετσι και αλλιως,και το μονο που θελει ειναι να ζησει καποιες στιγμες ανετης ζωης.δεν τους λυπαμαι εγω αυτους διοτι οι περισσοτεροι απο αυτους εκτος απο πιστωτικες εχουν,και καταναλωτικα στο κολο τους,και δανεια για αυτοκινητο,και δωσεις για ηλεκτρικα.καλα να παθουνε.ψοφος.οταν πουλας μουρη πρεπει να την πληρωνεις κιολας,ε λοιπον ηρθε και η ωρα τις πληρωμης.φιλη μου ειναι αισθητικος,ολα τα πουτανακια πανε,εκει και με την πιστωτικη καρτα του γκομενου ξυριζουν τις μουνοτριχες τους,και κανουν τα νυχια τους,αυτοι ειναι οι κυριοι λογοι τις χρησης πιστωτικης καρτας,δηλαδη μαλακιες γενικα.καλα να παθουνε ολοι αυτοι.ενας που βγαζει λεφτα ουτε τον ενδιαφερει η καρτα,παει αγοραζει και τελος.ο λιγουρης που αντι να κανει καμια δουλεια παραπανω,παει και βγαζει καρτα,αλλα ξεχναει οτι βγαζει και 30ευρω την ημερα και ειναι για τον πουτσο εντελος.οσο για τις τραπεζες μια χαρα κανουν,αυτοι ειναι οι δουλεια τους ετσι και αλλιως.
 Αφηστε λοιπον τους Τραπεζιτες και τα Golden-boys να πουλανε μουρη με τα κλεμμενα!!!! Μαθετε καλα τους ΝΟΜΟΥΣ και γαμηστε τους!!!!!!!!!!!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι τόσο απλά! Εκτός των προβλημάτων από την μαύρη Λίστα... + τους Δικαστικούς Επιμελητές που θα σου κατάσχουν ότι αγόρασες, θα σε κυνηγάνε ΝΥΧΘΗΜΕΡΩΝ από τις εισπραχτικές εταιρείες κι όχι μόνον... πίστεψέ με, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ !!!
Κανεις δεν μπορει να αποδειξη τι αγορασες αν πληρωνεις μετρητα μπορει να ειναι της μανα σου της γυναικας σου της γκομενασ σου!!!!κανεις δεν μπορει να σου παρει τιποτα κανεις δεν μπορει να μπει στο σπιτι σου χωρις δικαστικη αποδειξη!!!οι νομοι εχουν αλλαξει!!! απλα χρειαζεται γερο στομαχι για ενα 6 μηνο!!!κινδυνευεις ΜΟΝΟ εαν εχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!!!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κανεις δεν μπορει να αποδειξη τι αγορασες αν πληρωνεις μετρητα μπορει να ειναι της μανα σου της γυναικας σου της γκομενας σου!!!! Κανεις δεν μπορει να σου παρει τιποτα κανεις δεν μπορει να μπει στο σπιτι σου χωρις δικαστικη αποδειξη!!! Οι νομοι εχουν αλλαξει!!! Απλα χρειαζεται γερο στομαχι για ενα 6 μηνο!!! Κινδυνευεις ΜΟΝΟ εαν εχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!!!!

Ειλικρινά, σου εύχομαι να μην μπλέξεις έτσι... γιατί θα μετανιώσεις την ώρα κ την στιγμή!

Κι επειδή το Forum το διαβάζουν μερικές χιλιάδες κόσμος κ είναι κρίμα να παρασυρθούν κάποιοι... ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ !!!

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
 Αφηστε λοιπον τους Τραπεζιτες και τα Golden-boys να πουλανε μουρη με τα κλεμμενα!!!! Μαθετε καλα τους ΝΟΜΟΥΣ και γαμηστε τους!!!!!!!!!!!
Αν σε βαλουν τειρεσια δεν μπορεις μετα να παρεις δανειο, ουτε καρνε επιταγων σου βγαζουν οι τραπεζες. Τουλαχιστον ετσι νομιζω

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απολυτα σωστο και αληθινο.Αλλα το καταλαβαινουν τα θυματα? Μετα οταν οι τραπεζες τους κυνηγανε κλαινε.Παντως και οι τραπεζες εχουν πολλους καταχρηστικους ορους (αδικια αυτο) τους οποιους υπογραφεις

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειλικρινά, σου εύχομαι να μην μπλέξεις έτσι... γιατί θα μετανιώσεις την ώρα κ την στιγμή!

Κι επειδή το Forum το διαβάζουν μερικές χιλιάδες κόσμος κ είναι κρίμα να παρασυρθούν κάποιοι... ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ !!!
Mαλλον φιλε δεν με εχεις καταλαβει!!!! Αυτο που λεω ειναι οτι εκτος Τειρεσια και κατασχεσης δεν εχουν αλλα οπλα που ειχαν στο παρελθον οπως προσωπικη κρατηση και δημοσια διαμποπευση στο χωρο της εργασιας σου η στο σπιτι σου με μπραβους δικηγορους!!! Σιγουρα θα σε κυνηγησουν αλλα με τα ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ και ΟΧΙ οπως στο παρελθον!!!!Με αλλα λογια οπως λεγανε και οι παληοι ΟΥΚ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ!!!!!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Mαλλον φιλε δεν με εχεις καταλαβει!!!

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... αλλά ΔΥΣΤΗΧΩΣ η καθημερινή "πρακτική" είναι διαφορετική! Εχουμε κάνει κ παλιότερα μια σχετική κουβέντα... αλλά κ άλλοι συναγωνιστές που έχουν άμεση σχέση με το θέμα, θα μπορέσουν να σε πληροφορήσουν σχετικά... ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ώπα ρε φραγκάτε, χαλάρωσε...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Αν και το θέμα έχει πρακτικά εξαντληθεί, ας πω και εγώ την γνώμη μου χάριν της ιστορίας :

Οι κάρτες είναι σαφώς εργαλείο και με σωστή χρήση ο χρήστης τους έχει πραγματικά οφέλη όπως τα παρακάτω :

Ευκολία στις συναλλαγές, και ασφάλεια μιας και δεν κουβαλάς μετρητά.

Οφέλος από το ότι πρακτικά πληρώνεις μετά από (στο μέσο όρο, 0-40) 20 μέρες, άρα έχεις όφελος τους όποιους τόκους στο μεσοδιάστημα.

Όφελος από τα προγράμματα-κίνητρα των τραπεζών. Εγώ έχω κάρτα Eurobank Visa με το πρόγραμμα επιστροφή και πέρνω πίσω το 2% της χρήσης κάθε μήνα. Δηλαδή έχω πρακτικά πραγματική έκπτωση 2% σε σχέση με το να πλήρωνα σε μετρητά! Πρακτικά όπου είναι να πληρώσω πάνω από 60-70Ε και είναι για κάτι που δεν υπάρχει άλλη έκπτωση για μετρητά πάντα πληρώνω με την κάρτα.

Απαραίτητη στα ταξίδια (σε φυσιολογικές/δυτικόστροφες χώρες όμως)...

Φυσικά ισχύουν οι παρακάτω υποχρεωτικοί κανόνες (για να υπάρχει το όφελος):
- Πάντα εξόφληση του πλήρες ποσού.
- Ποτέ ανάλυψη μετρητών με την κάρτα.
- Δεν αγοράζεις κάτι που δεν χρειάζεσαι (ή δεν είχες σκοπό να αγοράσεις αν δεν είχες την ευκολία της κάρτας).

Παρά το γεγονός ότι έξυπνοι πελάτες σαν και αυτούς με την παραπάνω συμπεριφορά δεν συμφέρουν άμεσα τις τράπεζες, οι τρέπεζες τους θέλουν για πελάτες γιατί αυτοί συνήθως είναι οι εύποροι (affluent τους λένε) και οι τράπεζες έτσι και αλλοιώς κερδίζουν γιατί τους πουλάνε άλλα επικερδή προιόντα (πχ επενδύσεις κλπ)

Ο στατιστικός κανόνας πάντως είναι ότι ούτε 10% από τους κατόχους καρτών δεν έχουν την παραπάνω συμπεριφορά (η απληστία γαρ) οπότε οι τράπεζες είναι στατιστικά πάντα υπερ-κερδισμένες.

ΥΓ> πολύ χρήσιμη είναι να υπάρχει πάντα και μια pre-paid κάρτα visa, με σταθερό υπόλοιπο περί τα 200-500Ε, για ανώνυμες αγορές και χρήση εκεί που υπάρχει ρίσκο.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα περισσοτερα που γραφεις ειναι εκτος χρονου και τοπου οι καρτες το 2009 ειναι αναγκαιες ειδικα αν ταξιδευεις και κανεις συναλλαγες μεσω Ιντερνετ!!!!και μακαρι αν μπορουσαν να βγαζανε ολοι καρτες και μετα να γαμαγανε τους τραπεζιτες που μας πινουν το αιμα ειδικα εδω στην Ελλαδα με τοκογλυφικους ορους χωρις καμια κυβερνηση μεχρι τωρα να μπορει να κανει ΤΙΠΟΤΑ!!! Συμπερασμα αν δεν εχετε προσωπικη Περιουσια βγαλτε καρτες και γαμηστε τους Τραπεζιτες που μας πινουν το αιμα εγω δυστυχως δεν μπορω να το κανω γιατι εχω πραγματα στο ονομα μου!!! Θα σας γραψουν στον Τειρεσια και τι εγινε!!!!! θα το εχετε χαρει ομως!!!!!!!
μεγαλυτερη μαλακια δεν θα μπορουσες να πεις.μαλλον φιλε κανενας κατεστραμενος εισαι αποκαρτες και δανεια.ωραια συμβουλη τους εδωσες να μπουνε τειρεσια.μπραβο. ευγε.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις δεν μπορει να αποδειξη τι αγορασες αν πληρωνεις μετρητα μπορει να ειναι της μανα σου της γυναικας σου της γκομενασ σου!!!!κανεις δεν μπορει να σου παρει τιποτα κανεις δεν μπορει να μπει στο σπιτι σου χωρις δικαστικη αποδειξη!!!οι νομοι εχουν αλλαξει!!! απλα χρειαζεται γερο στομαχι για ενα 6 μηνο!!!κινδυνευεις ΜΟΝΟ εαν εχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!!!!
φιλαραλκο δεν τα ξερεις καλα τα γραμματα.εισαι λαθος εντελος να ξερεις.μαλλον εφαγες τα γαμησια σου εσυ απο τις τραπεζες και ξερεις καλυτερα απο ολους.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν σε βαλουν τειρεσια δεν μπορεις μετα να παρεις δανειο, ουτε καρνε επιταγων σου βγαζουν οι τραπεζες. Τουλαχιστον ετσι νομιζω
ουτε νερο σου δινουν οι τραπεζες να μπεις τειρεσια φιλε μου.και πιστεψε ειναι πολυ κακο αυτο,ετσι οπως κινιτε η αγορα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Απο περιεργεια, τι επιτοκια χρεωνουν οι τραπεξες αυτες τις μερες για πιστωτικη καρτα?

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απο περιεργεια, τι επιτοκια χρεωνουν οι τραπεξες αυτες τις μερες για πιστωτικη καρτα?
16.75%  πληρωσα αυτο τον μηνα ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ!!!!και καποιοι απο τους προηγουμενους συναθλητες εδω βγαινουν και αντι να κατακρινουν την απαραδεκτη συμπεριφορα των ΤΡΑΠΕΖΩΝ των οποιων την δραση ακομα και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κατηγορουν σαν να νομιμοποιουν τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ των οποιων οι οροι ειναι παρανομοι και καταχρηστικοι και κρυβονται πισω απο τα ψιλα γραμματα και την αγνοια των καταναλωτων. Για να απαντησω και επι προσωπικου του arcans R  1. δεν με ξερεις για να μιλας ετσι 2. Δεν εφαγα κανενα γαμησι απο καμμια τραπεζα 3. Ξερω το συστημα καλυτερα απο τους τραπεζιτες και ετσι ειναι αδυνατον να με γαμησουν 4. Εχω στην κατοχη μου 6 πιστωτικες καρτες οποτε εχω καλο Credit 5. Ακομα και στον Τειρεσια να μπεις βγαινεις με λαδωμα 6.Εσυ τι εισαι δικηγορος και υπερμαχος του τραπεζικου δικαιου 7.Ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ του χειριστου βαθμου, τους χρεισιμοποιω γαιτι εχω την αναγκη τους και οταν θα σταματησω να την εχω δεν θα εχω κανενα προβλημα να τουσ φερθω οπως αυτοι φερονται σε χιλιαδες συνανθρωπους μου!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Mαλλον φιλε δεν με εχεις καταλαβει!!!! Αυτο που λεω ειναι οτι εκτος Τειρεσια και κατασχεσης δεν εχουν αλλα οπλα που ειχαν στο παρελθον οπως προσωπικη κρατηση και δημοσια διαμποπευση στο χωρο της εργασιας σου η στο σπιτι σου με μπραβους δικηγορους!!! Σιγουρα θα σε κυνηγησουν αλλα με τα ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ και ΟΧΙ οπως στο παρελθον!!!!Με αλλα λογια οπως λεγανε και οι παληοι ΟΥΚ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ!!!!!!

A. Ο νόμος μπορεί να σε προστατεύσει από παράνομες χρεώσεις ή παράνομες πρακτικές είπραξης, όχι όμως και να σβήσει τα χρέη σου.
Β. Ακόμη και αν αποφασίσεις να κυνηγήσεις κάποια πράγματικά δικαστικά, αυτό έχει έξοδα και τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα...Μπορείτο δικαστήριο να πει ότι δεν χρωστάς 10.000, χρωστάς 7000 αλλά και πάλι χρωστάς και θα έχεις δώσει και κανά χιλιάρικο στα "παράσιτα" που λένε και κάτιο ψυχές...
Γ. Αν ήμουν 70 χρονών θα τα έγραφα όλα στα παιδιά μου, θα τους έλεγα μόλις ψοφήσω να αποποιηθούν την κληρονομιά μου και πράγματι θα τα έκανα πουτάνα με τις πιστωτικές...
Ωστόσο, οι περισσότεροι που χρωστάνε είναι στις πιο δυναμικές ηλικίες και μπορεί να μην έχουν τίποτα στο όνομά τους, κάποια στιγμή όμως θα θελήσουν να αποκτήσουν, είτε σπίτι, είτε επιχείρηση- δεν είναι δυνατόν να ζεις 40 χρόνια μέσω αχυρανθρώπων ή καμιας γκόμενας- θύμα, κυνηγημένος...Ένας φίλος τραπεζίτης μίλησε για χαμένη γενιά λόγω τειρεσία και των μαλακιών που έκαναν πριν κλείσουν τα 30-35 με κάρτες και καταναλωτικά...Δεν είχε άδικο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ είσαι χασοδίκη και σε ψάνχω, άντε έλα στο παζάρι να τα πούμε.

άντε κουνήσου :dancing: :dancing: :dancing: :s&m_2:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εδώ είσαι χασοδίκη και σε ψάνχω, άντε έλα στο παζάρι να τα πούμε.

άντε κουνήσου :dancing: :dancing: :dancing: :s&m_2:

Να πώ ότι μου ' λειψες ψέματα θα πω!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Νομίζω το θέμα με τα απούλητα το έχουμε εξαντήσει, οι εργολάβοι δεν ρίχνουν τις τιμές αλλά και να τις έριχναν πάλι στο νοίκι θα έμενες και ακόμη και να στο χάριζαν, δεν θα το δεχόσυν για να μη χάσεις την επιδότηση ενοικίου...

Όποτε Ι rest my case...

Κάτσε εδώ γιατί το θέμα έχει ψωμί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom