Νέα

Transexuala

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loveck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
η ρια απο το λιγο που την εχω γνωρισει ειναι ατομο με εξαιρετικο πνευμα και χιουμορ και με πολυ σωστη οπτικη πανω στα πραγματα γενικοτερα...και οι απαντησεις τησ εδω μεσα ακριβωσ στα πλαισια αυτου του βιτριολικου χιουμορ εχουν δοθει.. αλιμονο αν δεν αυτοσαρκαζομαστε και δεν διακομωδουμε και λιγο την κατασταση αλλα και τα συμπλεγματα που βγαζει ο καθε ενας πανω μας ειδικα κρυμμενοσ πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η ρια απο το λιγο που την εχω γνωρισει ειναι ατομο με εξαιρετικο πνευμα και χιουμορ και με πολυ σωστη οπτικη πανω στα πραγματα γενικοτερα...και οι απαντησεις τησ εδω μεσα ακριβωσ στα πλαισια αυτου του βιτριολικου χιουμορ εχουν δοθει.. αλιμονο αν δεν αυτοσαρκαζομαστε και δεν διακομωδουμε και λιγο την κατασταση αλλα και τα συμπλεγματα που βγαζει ο καθε ενας πανω μας ειδικα κρυμμενοσ πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ.
Καλά και δε χαιρετώ!!!
Όλοι λένε -εγώ το πιστευω- ότι πρέπει να της στείλεις φωτογραφίες σου για να σε δεχτεί!!
Εκτός αν δεν είναι επαγγελματίας και πληρώνει αυτή τους εκάστοτε που την πηδ- :fuck1: -άν!!
Ακου και φέϊς κοντρόλ!!!

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ναι, υπάρχει. εγώ πέρασα μια χαρά μαζί της... μου έδωσε την εντύπωση πως είναι άτομο σέξυ με ιδιαίτερο χιούμορ και αυτά περί καθαριότητας που διάβασα είναι μαλακίες. Τελικά νομίζω πως ακόμα και με μια επαγγελματία το θέμα είναι η χημεία. Πάντα σε όλες τις κριτικές διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις και είναι λογικό. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους...
σαφως και δεν ταιριαζουν ολοι με ολους και σαφως δεν χρειαζεται να ειπωθει αποκλειστικα εδω μεσα η καλη κουβεντα για να ισχυει..και ποιος μας λεει οτι οποιος γραφει μαλακιες για την καθε μια δεν ηταν 100 κιλα και βρωμουσε ο ιδιος και προσβληθηκε κι απο την αηδια της κοπελας κι απο πανω..μου εχει τυχει τετοια περιπτωση που ηταν ανθρωπινως αδυνατον να αφησω καλη εντυπωση για την συμμετοχη και την εξυπηρετικοτητα μου σε αυτον τον ανθρωπο και να μη θελει να μπει να πλυθει κιολας και στραβωσε κι απο πανω,,,δικο μ λαθος θα ναι αν μπει εδω μεσα και γραψει οτι ημουνα ψυχρη αμετοχη κι ηθελα να κανω εμετο?αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος απο μια κοπελα εχει καλως και λογοι και εξηγησεις υπαρχουν πολλες.καλο ειναι ομως να περιοριζεται σε αντικειμενικες αξιολογησεις εργαζομενα κοριτσια ειμαστε η καθε μια εχει  το δικαιωμα και τον τροπο της να φιλτραρει τα ατομα που θα την επισκευθουν.αλα μην παρανοειτε ολοι χωρις λογο με συνομοσιολογιες κρυφες καμερες εκβιασμους και αλλες παπαρολογιες που ξεκινανε μονο απο ενα υποκειμενικο ποστ.αν δεν σας πειθει καποια η νομιζετε οτι ειναι αλλος στο χωρο η δεν ξερω κι εγω τι μην πατε τι να πω..εδω αλλους κι αλλους δεν τους πειραζει σε αλλες που κανουν τουρ που ειναι δυο και τρεις μαζι σ ενα διαμερισμα(στη ντουλαπα στην κουζινα στην παπουτσοθηκη)

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tο θέμα με μένα προέκυψε από μia αθλια κακόβουλη και ψευδη περιγραφει ενός ψεύτικου γεγονότος και πως συμπεριφέρθηκα σε έναν πελάτη και όχι για το πως κλείνω εγώ τα ραντεβού μου από το net...Eχω κάθε δικαίωμα να λειτουργω και να δουλεύω όπως εγώ βρίσκω σωστό για μένα χωρίς να αναγκάζω κανέναν να το δεκτη άλλωστε αν το θέλετε εγώ χάνω στην ουσία επειδή έχω απαίτηση να δω photo του πελάτη και υπάρχουν αρκετή που δεν έχουν
.Tώρα αν αυτη που δε δείχνουν η δεν έχουν photo τους ξινίζει αυτό που ζητάω είναι δικό τους πρόβλημα .Δεν το παίζω κάποια kai δεν είμαι τίποτα και το λάθος τον περισσότερο είναι ότι νομίζουν πως κάνω επιλογή εμφανίσεις αλλα δεν καταλαβαίνουν ότι κάνω επιλογή στον άνθρωπο και στη συμπεριφορά του ως προς εμενα.Στα site που έχω αγγελία στέλνω πάντα μια τυπική απάντηση που αναφέρει το ποσο που θέλω τις υπηρησίες που παρέχω και που μένω.Oσοι έχουν λάβει αυτή την απάντηση θα έχουν παρατήρηση ότι γράφω "συνήθως είμαι "ενεργοπαθιτικι" και εδώ έρχεται το θέμα τις photo ώστε να μπορέσω υποκειμενικά να τους πω αν θα μπορέσω να ικανοποιήσω τα γούστα τους.Aν σας φαίνεται παράλογο το ότι προσπαθώ να είμαι όσο ποιο ειλικρινείς γίνετε και δε τους κοροϊδεύω όπως άλλες που τάζουν τα πάντα και μετά τις βρίζουν οι πελάτες , τότε ok δικαίωμα σας.Kαι για να τελειώνει όλο αυτό γιατί κάποιοι δε σκέφτονται και λογικά , από την στιγμή που το net μας δίνει αυτή τι δυνατότητα επικοινωνίας την χρησιμοποιώ ,αλλιώς θα έβαζα ένα τηλ κατευθείαν στις αγγελίες και δε θα τράβαγα ότι τραβάω καθημερινά να εξηγώ στα chat και να βγαίνουν τα ματάκια μου με κάποιους ανεγκέφαλους που παίζουν μέσα από το net και δε σέβονται τους άλλους που ουσιαστικά ζουν από αυτό...Οποιος κατάλαβε κατάλαβε οποιος όχι πάλι θα κράξει και είναι λογικό γιατί η ανωνυμία του net είναι μεγάλη ασφάλεια για κάποιους που απλά δημιουργούν καταστάσεις γιατί δεν έχουν στη ζωή τους τίποτα καλύτερο να κάνουν..Αυτά !!! bye bye.... :)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Tο θέμα με μένα προέκυψε από μia αθλια κακόβουλη και ψευδη περιγραφει ενός ψεύτικου γεγονότος και πως συμπεριφέρθηκα σε έναν πελάτη και όχι για το πως κλείνω εγώ τα ραντεβού μου από το net...Eχω κάθε δικαίωμα να λειτουργω και να δουλεύω όπως εγώ βρίσκω σωστό για μένα χωρίς να αναγκάζω κανέναν να το δεκτη άλλωστε αν το θέλετε εγώ χάνω στην ουσία επειδή έχω απαίτηση να δω photo του πελάτη και υπάρχουν αρκετή που δεν έχουν
.Tώρα αν αυτη που δε δείχνουν η δεν έχουν photo τους ξινίζει αυτό που ζητάω είναι δικό τους πρόβλημα .Δεν το παίζω κάποια kai δεν είμαι τίποτα και το λάθος τον περισσότερο είναι ότι νομίζουν πως κάνω επιλογή εμφανίσεις αλλα δεν καταλαβαίνουν ότι κάνω επιλογή στον άνθρωπο και στη συμπεριφορά του ως προς εμενα.Στα site που έχω αγγελία στέλνω πάντα μια τυπική απάντηση που αναφέρει το ποσο που θέλω τις υπηρησίες που παρέχω και που μένω.Oσοι έχουν λάβει αυτή την απάντηση θα έχουν παρατήρηση ότι γράφω "συνήθως είμαι "ενεργοπαθιτικι" και εδώ έρχεται το θέμα τις photo ώστε να μπορέσω υποκειμενικά να τους πω αν θα μπορέσω να ικανοποιήσω τα γούστα τους.Aν σας φαίνεται παράλογο το ότι προσπαθώ να είμαι όσο ποιο ειλικρινείς γίνετε και δε τους κοροϊδεύω όπως άλλες που τάζουν τα πάντα και μετά τις βρίζουν οι πελάτες , τότε ok δικαίωμα σας.Kαι για να τελειώνει όλο αυτό γιατί κάποιοι δε σκέφτονται και λογικά , από την στιγμή που το net μας δίνει αυτή τι δυνατότητα επικοινωνίας την χρησιμοποιώ ,αλλιώς θα έβαζα ένα τηλ κατευθείαν στις αγγελίες και δε θα τράβαγα ότι τραβάω καθημερινά να εξηγώ στα chat και να βγαίνουν τα ματάκια μου με κάποιους ανεγκέφαλους που παίζουν μέσα από το net και δε σέβονται τους άλλους που ουσιαστικά ζουν από αυτό...Οποιος κατάλαβε κατάλαβε οποιος όχι πάλι θα κράξει και είναι λογικό γιατί η ανωνυμία του net είναι μεγάλη ασφάλεια για κάποιους που απλά δημιουργούν καταστάσεις γιατί δεν έχουν στη ζωή τους τίποτα καλύτερο να κάνουν..Αυτά !!! bye bye.... :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
σαφως και δεν ταιριαζουν ολοι με ολους και σαφως δεν χρειαζεται να ειπωθει αποκλειστικα εδω μεσα η καλη κουβεντα για να ισχυει..και ποιος μας λεει οτι οποιος γραφει μαλακιες για την καθε μια δεν ηταν 100 κιλα και βρωμουσε ο ιδιος και προσβληθηκε κι απο την αηδια της κοπελας κι απο πανω..μου εχει τυχει τετοια περιπτωση που ηταν ανθρωπινως αδυνατον να αφησω καλη εντυπωση για την συμμετοχη και την εξυπηρετικοτητα μου σε αυτον τον ανθρωπο και να μη θελει να μπει να πλυθει κιολας και στραβωσε κι απο πανω,,,δικο μ λαθος θα ναι αν μπει εδω μεσα και γραψει οτι ημουνα ψυχρη αμετοχη κι ηθελα να κανω εμετο?αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος απο μια κοπελα εχει καλως και λογοι και εξηγησεις υπαρχουν πολλες.καλο ειναι ομως να περιοριζεται σε αντικειμενικες αξιολογησεις εργαζομενα κοριτσια ειμαστε η καθε μια εχει  το δικαιωμα και τον τροπο της να φιλτραρει τα ατομα που θα την επισκευθουν.αλα μην παρανοειτε ολοι χωρις λογο με συνομοσιολογιες κρυφες καμερες εκβιασμους και αλλες παπαρολογιες που ξεκινανε μονο απο ενα υποκειμενικο ποστ.αν δεν σας πειθει καποια η νομιζετε οτι ειναι αλλος στο χωρο η δεν ξερω κι εγω τι μην πατε τι να πω..εδω αλλους κι αλλους δεν τους πειραζει σε αλλες που κανουν τουρ που ειναι δυο και τρεις μαζι σ ενα διαμερισμα(στη ντουλαπα στην κουζινα στην παπουτσοθηκη)
Τότε γλύκα να ζητάς  φεις κοντρόλ και εσύ απ τους ενδιαφερόμενους θαυμαστές σου.  ;) :2funny:

.Tώρα αν αυτη που δε δείχνουν η δεν έχουν photo τους ξινίζει αυτό που ζητάω είναι δικό τους πρόβλημα .Δεν το παίζω κάποια kai δεν είμαι τίποτα και το

λάθος τον περισσότερο είναι ότι νομίζουν πως κάνω επιλογή εμφανίσεις αλλα δεν καταλαβαίνουν ότι κάνω επιλογή στον άνθρωπο και στη συμπεριφορά του ως προς εμενα.

Στα site που έχω αγγελία στέλνω πάντα μια τυπική απάντηση που αναφέρει το ποσο που θέλω τις υπηρησίες που παρέχω και που μένω.Oσοι έχουν λάβει αυτή την απάντηση θα έχουν παρατήρηση ότι γράφω "συνήθως είμαι "ενεργοπαθιτικι" και εδώ έρχεται το θέμα τις photo ώστε να μπορέσω υποκειμενικά να τους πω αν θα μπορέσω να ικανοποιήσω τα γούστα τους.Aν σας φαίνεται παράλογο το ότι προσπαθώ να είμαι όσο ποιο ειλικρινείς γίνετε και δε τους κοροϊδεύω όπως άλλες που τάζουν τα πάντα και μετά τις βρίζουν οι πελάτες , τότε ok δικαίωμα σας.Kαι για να τελειώνει όλο αυτό γιατί κάποιοι δε σκέφτονται και λογικά , από την στιγμή που το net μας δίνει αυτή τι δυνατότητα επικοινωνίας την χρησιμοποιώ ,αλλιώς θα έβαζα ένα τηλ κατευθείαν στις αγγελίες και δε θα τράβαγα ότι τραβάω καθημερινά να εξηγώ στα chat και να βγαίνουν τα ματάκια μου με κάποιους ανεγκέφαλους που παίζουν μέσα από το net και δε σέβονται τους άλλους που ουσιαστικά ζουν από αυτό...Οποιος κατάλαβε κατάλαβε οποιος όχι πάλι θα κράξει και είναι λογικό γιατί η ανωνυμία του net είναι μεγάλη ασφάλεια για κάποιους που απλά δημιουργούν καταστάσεις γιατί δεν έχουν στη ζωή τους τίποτα καλύτερο να κάνουν..Αυτά !!! bye bye.... :)

Δικαίωμά σου στα κάτω κάτω.
Αλλα δεν νομίζω να καταλαβαίνεις το ποιόν ενός ανθρώπου απο 1-2 φωτογραφίες η έστω ενα βιντεάκι στο msn.

Στα κάτω κάτω και όχι μόνο τον βρωμιάρη , η όποιον κρίνεις που δεν τον κάνει κέφι ζητάς ενα συγνώμη και του λές ένα ωραίο αντίο.
Και για να μην παρεξηγηθείς του λές απο πρίν ότι θα του πείς στην συνάντηση ναι η όχι.
Εσύ τι λές την μεθοδό σου δεν θα την είχαν εφαρμόσει τόσες και τόσες άλλες με μεγαλύτερη εμπειρία απο εσένα?
Γιατι εγώ ο κακάσχημος (είμαι ίδιος και χειρότερος απο το αβατάρ μου, άσε που πλένομαι μόνο τα καλοκαίρια στη θάλασσα) θα μπορούσα να σου στείλω φωτογραφίες του Ρουβά η ξέρω γώ ποίου και μετά να με δείς και να πάθεις έρωτα!!! Λέμε τώρα!!!  :2funny:
Η να είμαι πράγματι εξω κούκλος και μέσα πανούκλος και να μαρέσει να ρίχνω σφαλιάρες στο σέξ... Λέμε τώρα!!!  :2funny:
Το τι άνθρωπος λοιπόν είναι ο καθένας μπορεί κανείς να το καταλάβει με ρίαλ συνάντηση.
Πχ γιατί δεν ζητάς απ  τον ενδιαφερόμενο να βγείτε για καφέ να συζητήσετε και να καταλάβεις πολύ περισσότερα πράγματα για τον άνθρωπο και τη συμπεριφορά του ως προς εσενα
(όπως εσύ λές στο πόστ  σου)

Τέλος νομίζω πως και ο καλλίτερος ψυχολόγος δεν θα βγάλει πολλά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά  κάποιου απο μερικές φωτογραφίες.
Αλλα δικαίωμα σου πέρα απο όλα αυτα και γούστο σου και καπέλο σου.
:dunno: Δεν έχω δικαίωμα να το κρίνω , απλά το συζητώ γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν μου το είπε φίλος απο εδώ μέσα που για να είμαι ειλικρινής δεν θα τον πίστευα άν ήταν κάποιος άσχετος. ;)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τότε γλύκα να ζητάς  φεις κοντρόλ και εσύ απ τους ενδιαφερόμενους θαυμαστές σου.  ;) :2funny:

Δικαίωμά σου στα κάτω κάτω.
Αλλα δεν νομίζω να καταλαβαίνεις το ποιόν ενός ανθρώπου απο 1-2 φωτογραφίες η έστω ενα βιντεάκι στο msn.

Στα κάτω κάτω και όχι μόνο τον βρωμιάρη , η όποιον κρίνεις που δεν τον κάνει κέφι ζητάς ενα συγνώμη και του λές ένα ωραίο αντίο.
Και για να μην παρεξηγηθείς του λές απο πρίν ότι θα του πείς στην συνάντηση ναι η όχι.
Εσύ τι λές την μεθοδό σου δεν θα την είχαν εφαρμόσει τόσες και τόσες άλλες με μεγαλύτερη εμπειρία απο εσένα?
Γιατι εγώ ο κακάσχημος (είμαι ίδιος και χειρότερος απο το αβατάρ μου, άσε που πλένομαι μόνο τα καλοκαίρια στη θάλασσα) θα μπορούσα να σου στείλω φωτογραφίες του Ρουβά η ξέρω γώ ποίου και μετά να με δείς και να πάθεις έρωτα!!! Λέμε τώρα!!!  :2funny:
Η να είμαι πράγματι εξω κούκλος και μέσα πανούκλος και να μαρέσει να ρίχνω σφαλιάρες στο σέξ... Λέμε τώρα!!!  :2funny:
Το τι άνθρωπος λοιπόν είναι ο καθένας μπορεί κανείς να το καταλάβει με ρίαλ συνάντηση.
Πχ γιατί δεν ζητάς απ  τον ενδιαφερόμενο να βγείτε για καφέ να συζητήσετε και να καταλάβεις πολύ περισσότερα πράγματα για τον άνθρωπο και τη συμπεριφορά του ως προς εσενα
(όπως εσύ λές στο πόστ  σου)

Τέλος νομίζω πως και ο καλλίτερος ψυχολόγος δεν θα βγάλει πολλά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά  κάποιου απο μερικές φωτογραφίες.
Αλλα δικαίωμα σου πέρα απο όλα αυτα και γούστο σου και καπέλο σου.
:dunno: Δεν έχω δικαίωμα να το κρίνω , απλά το συζητώ γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν μου το είπε φίλος απο εδώ μέσα που για να είμαι ειλικρινής δεν θα τον πίστευα άν ήταν κάποιος άσχετος. ;)
η καθε μια εχει τον τροπο της ειπαμε..σαφως κι επιφυλασσω στον εαυτο μ το δικαιωμα να αρνηθω τη συναντηση αν το κρινω απαραιτητο κι οχι μονο για τουσ λογους που λες η φανταζεσαι οπως το ιδιο δικαιωμα εχει και ο επισκεπτης.τωρα τα υπολοιπα ειναι επιλογη του καθενος πως θα φερθει συμφωνα με το μεχρι που φτανουν τα μυαλα του και η τσεπη του και τι ιδεα εχει ο ιδιος και για τον εαυτο του και για αυτο που ψαχνει...εγω μεχρι εδω εχω ναπω...αν θελετε τωρα να παρετε μια συζητηση που ειχαμε και να την κανετε τσιρκο δικαιωμα σας κι αυτο...
υ.γ ειμαι σιγουρη οτι μοσχομυριζεις :-* :-* :-*

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Εμείς οι άσχημοι δηλαδή θα τρώμε πόρτα ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σε βρηκα στο φεις ...σου στελνω αιτημα ..αν εντος της ημερας δε το δεχτεις ..θα σου κοψω τα τακουνια με το πριονι ....χαχαχαχαχαχαχχαχα
Με τι πριονι  :think: αλυσοπριονο  :grin: :grin:

Εμείς οι άσχημοι δηλαδή θα τρώμε πόρτα ?
Ετσι κι'αλλιως εμεις  :knockinb: καλυτερα οποτε δεν χρειαζεται να το σκεφτεσε καθολου

σεtrendy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο καθενας λεει οτι θελει! η ρια ειναι απο τις καλυτερες και ευγενικες,αυτοι που εχουν παει ξερουν !!!!!! οτι θελετε ρωτηστε κανεναν που εχει παει εκει.αληθειες να λεμε

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
είχε καιρό να κινηθεί το θέμα σεϊχη μου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ο καθενας λεει οτι θελει! η ρια ειναι απο τις καλυτερες και ευγενικες,αυτοι που εχουν παει ξερουν !!!!!! οτι θελετε ρωτηστε κανεναν που εχει παει εκει.αληθειες να λεμε
απο τισ πιο καθαρες .ωραιο κορμι .μην ακουτε βλακειες

Όνομα:  σειχης

Ημερομηνία εγγραφής:  26-03-2011, 13:00:30

Δύο μηνήματα όλα και όλα!!!!!  :2funny:

Καλά ρε βλίτο, δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι καταφέρνεις το αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό. :jerking: :headbang:
Κάτι μου λέει ότι η σεξουάλα έχει μεγάλη γκαντεμιά στις φιλίες της!!!  ;)
Καλλίτερα να τους κάνει μυαλό κοντρόλ και όχι φέϊς.....  :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Όνομα:  σειχης

Ημερομηνία εγγραφής:  26-03-2011, 13:00:30

Δύο μηνήματα όλα και όλα!!!!!  :2funny:

Καλά ρε βλίτο, δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι καταφέρνεις το αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό. :jerking: :headbang:
Κάτι μου λέει ότι η σεξουάλα έχει μεγάλη γκαντεμιά στις φιλίες της!!!  ;)
Καλλίτερα να τους κάνει μυαλό κοντρόλ και όχι φέϊς.....  :2funny:
αμαν ρε hoty, για να πεις κάτι εδώ μέσα πρέπει να έχεις ποστάρει προηγουμένως 10.000 παπαριές ? ή θέλεις να πεις ότι ένα παλιό μέλος είναι κατ΄ανάγκη και πιο αξιόπιστο από ένα πιο καινούργιο ? κι εσύ έχεις ποστάρει τα κέρατά σου και το 99,9999% είναι χαζολογήματα, αυτό σε κάνει αξιόπιστο ??

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ώπα! πάρτο αλλιώς γιατί δεν τα λες σωστά!

Ο hotyαν μπορεί να μου έσπασε τα @@ αρκετές φορές αλλά τα χαζολογήματα του είναι και έξυπνα και πετυχη(υ)μένα !!!

Λίγα άτομα είναι έξυπνα και ευχάριστα ειδικά τώρα που έχουμε οικονομική κρίση και (σχεδόν) όλοι ασχολούνται με τα ζητήματα της επιβίωσης...

σεtrendy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μιλησα για την συγκεκριμενη επειδη γνωριζω και εχω παει ! απο ποτε εχεις εμπειρια με τα μην! και δεν εβρισα κανεναν

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ώπα! πάρτο αλλιώς γιατί δεν τα λες σωστά!

Ο hotyαν μπορεί να μου έσπασε τα @@ αρκετές φορές αλλά τα χαζολογήματα του είναι και έξυπνα και πετυχη(υ)μένα !!!

Λίγα άτομα είναι έξυπνα και ευχάριστα ειδικά τώρα που έχουμε οικονομική κρίση και (σχεδόν) όλοι ασχολούνται με τα ζητήματα της επιβίωσης...
τα έστω έξυπνα χαζολογήματα (σχήμα οξύμωρον)επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία του?? άσε που είναι από τους λίγους εδώ μέσα που δεν έχουν δώσει ποτέ τους καμμιά πληροφορία για κάποια τρανς ή τραβεστί.. μόνο κριτικές κάνει σε ότι γράφουν οι άλλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom