Τότε γλύκα να ζητάς φεις κοντρόλ και εσύ απ τους ενδιαφερόμενους θαυμαστές σου. ;)
Δικαίωμά σου στα κάτω κάτω.
Αλλα δεν νομίζω να καταλαβαίνεις το ποιόν ενός ανθρώπου απο 1-2 φωτογραφίες η έστω ενα βιντεάκι στο msn.
Στα κάτω κάτω και όχι μόνο τον βρωμιάρη , η όποιον κρίνεις που δεν τον κάνει κέφι ζητάς ενα συγνώμη και του λές ένα ωραίο αντίο.
Και για να μην παρεξηγηθείς του λές απο πρίν ότι θα του πείς στην συνάντηση ναι η όχι.
Εσύ τι λές την μεθοδό σου δεν θα την είχαν εφαρμόσει τόσες και τόσες άλλες με μεγαλύτερη εμπειρία απο εσένα?
Γιατι εγώ ο κακάσχημος (είμαι ίδιος και χειρότερος απο το αβατάρ μου, άσε που πλένομαι μόνο τα καλοκαίρια στη θάλασσα) θα μπορούσα να σου στείλω φωτογραφίες του Ρουβά η ξέρω γώ ποίου και μετά να με δείς και να πάθεις έρωτα!!! Λέμε τώρα!!!
Η να είμαι πράγματι εξω κούκλος και μέσα πανούκλος και να μαρέσει να ρίχνω σφαλιάρες στο σέξ... Λέμε τώρα!!!
Το τι άνθρωπος λοιπόν είναι ο καθένας μπορεί κανείς να το καταλάβει με ρίαλ συνάντηση.
Πχ γιατί δεν ζητάς απ τον ενδιαφερόμενο να βγείτε για καφέ να συζητήσετε και να καταλάβεις πολύ περισσότερα πράγματα
για τον άνθρωπο και τη συμπεριφορά του ως προς εσενα
(όπως εσύ λές στο πόστ σου)
Τέλος νομίζω πως και ο καλλίτερος ψυχολόγος δεν θα βγάλει πολλά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά κάποιου απο μερικές φωτογραφίες.
Αλλα δικαίωμα σου πέρα απο όλα αυτα και γούστο σου και καπέλο σου.
Δεν έχω δικαίωμα να το κρίνω , απλά το συζητώ γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν μου το είπε φίλος απο εδώ μέσα που για να είμαι ειλικρινής δεν θα τον πίστευα άν ήταν κάποιος άσχετος. ;)