kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
μια δοκιμη θα σε πεισει τυπε!να σου πω ρε μουτρο αυτη η ρανια ειναι οντως απ τ ουρανια η μας δουλευει?????
μια δοκιμη θα σε πεισει τυπε!να σου πω ρε μουτρο αυτη η ρανια ειναι οντως απ τ ουρανια η μας δουλευει?????
φοβαμαι μουτρομια δοκιμη θα σε πεισει τυπε!
δεν εχεις να φοβηθεις τπτ ,εκτος και αν φοβασαι τα υψη γτ θα βρισκεσαι στα ουρανια!φοβαμαι μουτρο
δεν εχεις να φοβηθεις τπτ ,εκτος και αν φοβασαι τα υψη γτ θα βρισκεσαι στα ουρανια!
κοιτα τα χρηματα πλεον τα δινουμε πολυ δυσκολα. και εγω τα λεφτα μου δεν τα πεταω οπου να ναι!μονο π τ ακουω τρεμω
ναι μουτρο εχεις δυκιο αλλα δεν μου βγαζει κατυ απλα οι φωτο αυτο που ειπες με χαλαν .....βυζη εχει??κοιτα τα χρηματα πλεον τα δινουμε πολυ δυσκολα. και εγω τα λεφτα μου δεν τα πεταω οπου να ναι!
η ρανια παιρνει ορμονες οποτε σε λιγο καιρο θα εχειναι μουτρο εχεις δυκιο αλλα δεν μου βγαζει κατυ απλα οι φωτο αυτο που ειπες με χαλαν .....βυζη εχει??
και εξαλου αυτες που δεν εχουν αποδεικνυονται καλυτερεςναι μουτρο εχεις δυκιο αλλα δεν μου βγαζει κατυ απλα οι φωτο αυτο που ειπες με χαλαν .....βυζη εχει??
μουτρο αποφευγω τ κρος κ τις ανομαλιες τετιου υδους σε ευχαριστω για τ φωτα σουκαι εξαλου αυτες που δεν εχουν αποδεικνυονται καλυτερες
Κύπρο ξανά η Αλεξία! Λάρνακα αλλά υποθέτω θα περάσει και από τις άλλες πόλεις!
Αυτήποια αλεξία ειναι αυτη?
Καλημέρα συναγωνιστές, παρακολουθώ το φόρουμ για κανένα χρόνο τώρα αλλά μόλις σήμερα έκανα εγγραφή. Θα ήθελα να ρωτήσω την εκλεκτή ομήγυρη αν είχε κάποιος καμιά εμπειρία από κροσάκια στην Κύπρο (επί πληρωμή ή μη) και να μας δώσει πληροφορίες
Απ'οτι βλεπω κροσακι είναι μονο αυτή χωρίς προσωπική εμπειρία
Εισαι μια κουκλα!παρακαλω η λεμεσος να περιμενει την αφιξη μου 16-31 μαρτιου
ΛΑΡΑπαρακαλω η λεμεσος να περιμενει την αφιξη μου 16-31 μαρτιου
Καμια τραβεστι καλη για προταρη?
παρακαλω η λεμεσος να περιμενει την αφιξη μου 16-31 μαρτιου