batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.316
- Πόντοι
- 606
καλυσπερα σας πολυ γλυκα ειναι η vivian εχουμαι κανενα σχολιο απο κανεναν ευχαρηστω
μακρια σ λεω
καλυσπερα σας πολυ γλυκα ειναι η vivian εχουμαι κανενα σχολιο απο κανεναν ευχαρηστω
σε υπερευχαρηστω αρχοντα μου δεν θα ρωτησω γιατι ;)μακρια σ λεω
σε υπερευχαρηστω αρχοντα μου δεν θα ρωτησω γιατι ;)
[/quot με πιο τρυφερο μορακι να παω να το ευχαρηστηθω βρε παιδι μου
εχει δοκιμασει καποιος την ναταλη να μας πει την γνωμη του?
θα νιώσεις σαν το αγγελάκι στη κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου...
geia sas paidia!ithela na pw tin empeiria moy me tin valeriana azlia . phga ston xwro tis o opoios einai pentakatharos .oi foto adikoun tin kopela afoy apo konta einai moynaros, den katalabaineis oti einai trans.sta toy agwna eixe apisteyti symmetoxi, egw ws energitikos . h kopela einai apisteyti kai moy xarise mia anepanalupti empeiria kai tha ithela na tin ksanadw oposdipote. katsame poli wra kai den paraponethike lepto , den koitazei roloi .to stomatiko egine me profulaksi kai exysa kauws tin gamaga sta 4 . i kopela einai pentakathari kai itan san na pigaina me tin kopela m. tin sunistw anepifylakta se olous paidia. kales giortes na exoyme kai panta tetoia!
Ευχαριστούμε για την κριτική αλλά 4 χρόνια στο σάιτ έπρεπε να ξέρεις ότι απαγορεύονται τα greeklish!
Παιδια αυτη η Φενια τι λεει αξιζει;;;
oi φωτο ειναι 100% χωρις φωτοσοπια ειναι τ παθητικου περισοτερο απο τι εχω καταλαβει ειναι καθαρη τ τημα τ μεροκαματο .......
Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
oi φωτο ειναι 100% χωρις φωτοσοπια ειναι τ παθητικου περισοτερο απο τι εχω καταλαβει ειναι καθαρη τ τημα τ μεροκαματο .......