Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 463K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
γιατι εχεις την αισθηση οτι στην μπαινω? Καθε αλλο ειμαι πολυ φιλικος με ολους.δεν ειμαι εδω για να τσακωθω με κανεναν αλλα για να παρω πληροφοριες γιατι ναι εγω τωρα στα 33 μου ξεκινησα το σπορ.ειμαι ασχετος και ρωταω.αυτα :)αν δεν θελεις μην απαντας δεν μπορω να στο απαιτησω!

δεν μ πιανεις..

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
τι δεν καταλαβα? Ρωτησα αν μιλαμε για την κουμαριανου,εληγε η συζητηση με ενα ναι η οχι και εσυ το μονο που κανεις ειναι να με σνομπορεις! 28 ακεφαλο την εχω μην μετρηθουμε :) :grin:

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Παιδιά φρόνιμα, για να ενημερωνόμαστε είμαστε εδώ και όχι για να τσακωνόμαστε!!!

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Παιδιά φρόνιμα, για να ενημερωνόμαστε είμαστε εδώ και όχι για να τσακωνόμαστε!!!
πες τα φιλε!εν τελει εγω δεν προκειτε να τσακωθω με κανεναν,δν εχω τετοια διαθεση.ολοι φιλοι ειστε ακομα και εκεινοι που βαζουν την λεξη σε εισαγωγικα :) εριξα και το καρφι μου χεχε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους,παιδια συγνωμη αν κανω λαθος αυτη η ευα ειναι η γνωστη ευα κουμαριανου? Αν ναι λιγο μεγαλουτσικη δεν ειναι?οχι πως η αθηνα ειναι το petite μωρακι..ειναι ομορφη η εχει παλιες φωτογραφιες?ευχαριστω πολλα ρωτησα :)
όχι φίλε μου, καμία σχέση...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
τοτε γιατι ρυπαινεις τον χωρο αυτο;
ντροπη!! οχι πλακα κανω :) ας κανει ο καθενας οτι θελει. αν δεν θελει να βοηθησει ας μην το κανει.κριμα ομως να γεμιζουμε 2σελιδες με τις διαφωνιες μας και στερουμε απο καποιον την ενημερωση.οσοι θελουν να ενημερωσουν η να ενημερωθουν

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ντροπη!! οχι πλακα κανω :) ας κανει ο καθενας οτι θελει. αν δεν θελει να βοηθησει ας μην το κανει.κριμα ομως να γεμιζουμε 2σελιδες με τις διαφωνιες μας και στερουμε απο καποιον την ενημερωση.οσοι θελουν να ενημερωσουν η να ενημερωθουν

εχουν αναφερθεί εδώ μεσα τοσα χρονια εκτος από μενα που απλα τ παιζω για ν περασει η ωρα μου  για όλα τα τρανς κρος κ δεν σημαζεβεται ....τωρα από κει και περα βρες την ακρη μονος σου όπως εκανα κ γω και τα 50αρηκα πηγαν σε που@σες μπλε......ανοιξε τ ματια κ διαβαζε καλητερα ....παρε τ αμαξι τ μηχανακι τ ποδηλατο η τ πατηνι ότι πρωτημας και μετα της 11 τ βραδυ η αθηνα είναι γεματη από πουτανες που βολταρουν μεχρη κ παπουδες διαλεξε και βαρα ........ :vomit:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
  εχουν αναφερθεί εδώ μεσα τοσα χρονια εκτος από μενα που απλα τ παιζω για ν περασει η ωρα μου  για όλα τα τρανς κρος κ δεν σημαζεβεται ....τωρα από κει και περα βρες την ακρη μονος σου όπως εκανα κ γω και τα 50αρηκα πηγαν σε που@σες μπλε......ανοιξε τ ματια κ διαβαζε καλητερα ....παρε τ αμαξι τ μηχανακι τ ποδηλατο η τ πατηνι ότι πρωτημας και μετα της 11 τ βραδυ η αθηνα είναι γεματη από πουτανες που βολταρουν μεχρη κ παπουδες διαλεξε και βαρα ........ :vomit:
αν ηξερα που πεφτουν οι πιατσες θα ειχα περασει με το διαστημοπλοιο αλλα δεν ξερω απο αθηνα,παντως δεν χρειαζεται να μου σκοτιζεσαι και να μου χαλιεσαι.. θα την βρω την ακρη για τα old man fetish που εχω :headbang:

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
αν ηξερα που πεφτουν οι πιατσες θα ειχα περασει με το διαστημοπλοιο αλλα δεν ξερω απο αθηνα,παντως δεν χρειαζεται να μου σκοτιζεσαι και να μου χαλιεσαι.. θα την βρω την ακρη για τα old man fetish που εχω :headbang:
swstos... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606

περνα να παμε παρεα μ αρσουν τα διαστημοπλοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom