δεν θα διαφωνισω απλα λεω ότι δεν παω γιατι πιεζομαι χρονικα και ότι στο 50αρικο εχω καλητερες επιλογες με ανεση χρονου εχω αναφερθεί σ ονωματα και ν σ πω και κατι σε ποση ωρα τ βγαζεις αυτό τ 50 που λες ????/εγω σε δυο μερες σ καληψα η όχι ακομα .....γιατι λυπων να μην το παρει ένα παιδι που αντηλαμβανεται κ προσφερει αντιστηχα .....υπαρχουν πολλες τετιες περηπτωσεις πηστεψεμαι και μιλαω για πρωτοκλασάτα ονόματα ......δεν ειπα ότι η κοπελα είναι ξεπετα ειπα ότι δεν γουστάρω ν μηραζω 50 ...κατι τελευτεο αφου ειναι φουλ από πελατεια τ μωρο αστα κοψει τ μινι προγραμμα κ ας κανει φουλ με 100 ε κ πανω ......το θεμα είναι δυκο μου όχι της κοπελας... αυτή κανει τ δουλεια της δεν κρυνεται για αυτό..για τ τροπο σκεψεις λεω
Καμιά δεν πιστεύω να είναι φουλ από πελατεία ή να λέει εύκολα όχι σε νέους πελάτες. Δεν διαφωνώ στα περισσότερα που λές. Εγώ προσωπικά δεν παίρνω 15λεπτο αλλά πιστεύω είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει και στο κάτω κάτω ή θα πει ότι χάλασε ένα 50ρικο ή θα του αρέσει και θα πάρει μια άλλη φορά ένα πιο ακριβό πρόγραμμα. Δεν αντιλέγω ότι όλοι δυσκολεύομαστε για να βάλουμε στην τζέπη το 50ρικο και ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια που το τιμάνε και το παρατιμάνε!!!
Εγώ απλά μαθηματικά το βλέπω το θέμα. Είναι 3 κατηγορίες, οι φώλες, οι έτσι και έτσι και αυτές που λες ξαναπάω με χίλια! Δεν ξέρω για σένα αλλά για μένα και για την πλειονότητα των ατόμων που γράφουν σε αυτά τα thread, οι "ξαναπάω με χίλια" είναι η πολύ μικρή μειοψηφεία!!! Άρα και διπλάσια και τριπλάσια να δώσεις, στατιστικά είσαι πάλι κερδισμένος!!!
Συμπεράσμα για να κλείσω, ξεμπροστιάζουμε τις φώλες, ενημερώνουμε όσο μπορούμε για τις έτσι και έτσι και διαφημίζουμε, με την καλή έννοια πάντα, τις "ξαναπάω με χίλια"!!!
Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα!!!