Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 463K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
την εχεις παρει??? η απλα ξερεις??????παντος άλλες στην ιδια κατηγορια αφου επιμενεις
εχω περασει και 1 ωρα κ μαζι τους με 50 ελα ρε φιλε ελεως δεν ειμαιστε λιγουρια απλα γουστάρουμε αυτή τη φαση.... βαρεθηκα...

Ρε φίλε, εμείς την έχουμε πάρει και γράφουμε, εσύ γιατί γράφεις χωρίς να έχεις παέι? Πάρε δοκίμασε ακόμα και αυτό το μίνι που σε σκοτώνει όπως λες!

Την άποψη μου για την Αθηνά την έχω ξαναγράψει και χωρίς να γίνομαι γραφικός λέω μόνο ότι αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ!

Οι φώλες και τα λεφτά που έχουμε φάει σε αυτές είναι απίστευτα! Η ποιότητα δυστυχώς κοστίζει!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Ρε φίλε, εμείς την έχουμε πάρει και γράφουμε, εσύ γιατί γράφεις χωρίς να έχεις παέι? Πάρε δοκίμασε ακόμα και αυτό το μίνι που σε σκοτώνει όπως λες!

Την άποψη μου για την Αθηνά την έχω ξαναγράψει και χωρίς να γίνομαι γραφικός λέω μόνο ότι αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ!

Οι φώλες και τα λεφτά που έχουμε φάει σε αυτές είναι απίστευτα! Η ποιότητα δυστυχώς κοστίζει!

δεν θα διαφωνισω απλα λεω ότι δεν παω γιατι πιεζομαι χρονικα και ότι στο 50αρικο εχω καλητερες επιλογες με ανεση χρονου εχω αναφερθεί σ ονωματα και ν σ πω και κατι σε ποση ωρα τ βγαζεις αυτό τ 50 που λες ????/εγω σε δυο μερες σ καληψα η όχι ακομα .....γιατι λυπων να μην το παρει ένα παιδι που αντηλαμβανεται κ προσφερει αντιστηχα .....υπαρχουν πολλες τετιες περηπτωσεις πηστεψεμαι και μιλαω για πρωτοκλασάτα ονόματα ......δεν ειπα ότι η κοπελα είναι ξεπετα ειπα ότι δεν γουστάρω ν μηραζω 50 ...κατι τελευτεο αφου ειναι φουλ από πελατεια τ μωρο αστα κοψει τ μινι προγραμμα κ ας κανει φουλ με 100 ε κ πανω ......το θεμα είναι δυκο μου όχι της κοπελας... αυτή κανει τ δουλεια της δεν κρυνεται για αυτό..για τ τροπο σκεψεις λεω

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
δεν θα διαφωνισω απλα λεω ότι δεν παω γιατι πιεζομαι χρονικα και ότι στο 50αρικο εχω καλητερες επιλογες με ανεση χρονου εχω αναφερθεί σ ονωματα και ν σ πω και κατι σε ποση ωρα τ βγαζεις αυτό τ 50 που λες ????/εγω σε δυο μερες σ καληψα η όχι ακομα .....γιατι λυπων να μην το παρει ένα παιδι που αντηλαμβανεται κ προσφερει αντιστηχα .....υπαρχουν πολλες τετιες περηπτωσεις πηστεψεμαι και μιλαω για πρωτοκλασάτα ονόματα ......δεν ειπα ότι η κοπελα είναι ξεπετα ειπα ότι δεν γουστάρω ν μηραζω 50 ...κατι τελευτεο αφου ειναι φουλ από πελατεια τ μωρο αστα κοψει τ μινι προγραμμα κ ας κανει φουλ με 100 ε κ πανω ......το θεμα είναι δυκο μου όχι της κοπελας... αυτή κανει τ δουλεια της δεν κρυνεται για αυτό..για τ τροπο σκεψεις λεω
φυσικα και θα υπαρχουν εξισου καλες επιλογες και με το 50αρι να παρεις και φουλ προγραμμα.εγω δεν τις ξερω αυτες τις επιλογες γιατι δεν εχω εμπειριες.ναι ο μεσος μοισθωτος θελει δυομιση μερες για το 50αρι ειναι πολλα τα λευτα.συγκριτικα με τις δικες μου εμπειριες η Αθηνα κοστισε 80 ανα ωρα(120 μιαμιση) και πηρα προγραμμα.ενω μια αλλη 70-75 ανα ωρα(50€ 45 λεπτα) και ουτε που με αγγιξε.γαμω τα μαθηματικα ξερω :)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
φυσικα και θα υπαρχουν εξισου καλες επιλογες και με το 50αρι να παρεις και φουλ προγραμμα.εγω δεν τις ξερω αυτες τις επιλογες γιατι δεν εχω εμπειριες.ναι ο μεσος μοισθωτος θελει δυομιση μερες για το 50αρι ειναι πολλα τα λευτα.συγκριτικα με τις δικες μου εμπειριες η Αθηνα κοστισε 80 ανα ωρα(120 μιαμιση) και πηρα προγραμμα.ενω μια αλλη 70-75 ανα ωρα(50€ 45 λεπτα) και ουτε που με αγγιξε.γαμω τα μαθηματικα ξερω :)

50 ευτρο κ δεν αγγιξε κ ολας ???να την αναφέρεις για φολα ρε μουτρο ...

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Καμιά δεν πιστεύω να είναι φουλ από πελατεία ή να λέει εύκολα όχι σε νέους πελάτες. Δεν διαφωνώ στα περισσότερα που λές. Εγώ προσωπικά δεν παίρνω 15λεπτο αλλά πιστεύω είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει και στο κάτω κάτω ή θα πει ότι χάλασε ένα 50ρικο ή θα του αρέσει και θα πάρει μια άλλη φορά ένα πιο ακριβό πρόγραμμα. Δεν αντιλέγω ότι όλοι δυσκολεύομαστε για να βάλουμε στην τζέπη το 50ρικο και ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια που το τιμάνε και το παρατιμάνε!!!
Εγώ απλά μαθηματικά το βλέπω το θέμα. Είναι 3 κατηγορίες, οι φώλες, οι έτσι και έτσι και αυτές που λες ξαναπάω με χίλια! Δεν ξέρω για σένα αλλά για μένα και για την πλειονότητα των ατόμων που γράφουν σε αυτά τα thread, οι "ξαναπάω με χίλια" είναι η πολύ μικρή μειοψηφεία!!! Άρα και διπλάσια και τριπλάσια να δώσεις, στατιστικά είσαι πάλι κερδισμένος!!!
Συμπεράσμα για να κλείσω, ξεμπροστιάζουμε τις φώλες, ενημερώνουμε όσο μπορούμε για τις έτσι και έτσι και διαφημίζουμε, με την καλή έννοια πάντα, τις "ξαναπάω με χίλια"!!!
Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα!!!

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
50 ευτρο κ δεν αγγιξε κ ολας ???να την αναφέρεις για φολα ρε μουτρο ...
το εκανα ηδη,ειναι πολυ καλη κοπελα δεν θελει να λει οχι,πανεμορφη αλλα..απεχει πολυ..λες και αμα σε αγγιξει θα καει :)  μαλλον προσεχει

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456

πες μας μια καλύτερη επιλογή στο 50ρικο με άνεση χρόνου ρε βάτραχε...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
πες μας μια καλύτερη επιλογή στο 50ρικο με άνεση χρόνου ρε βάτραχε...

τυχαια για ν μην θεωριθει ότι προμοταρω θ πω τ μωρο που δεν εχω κανει αναφορα ποτε για παρτη της αλλα οσεσ φορες κ ν χω παει παντα δεν με αγχωσε και περασα κ ωραια..Για ν μην θεωριθει ότι αποσκοπω καπου πραγματΙκα την Αθηνα την γουστάρω εμφανησιακα.....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456

τυχαια για ν μην θεωριθει ότι προμοταρω θ πω τ μωρο που δεν εχω κανει αναφορα ποτε για παρτη της αλλα οσεσ φορες κ ν χω παει παντα δεν με αγχωσε και περασα κ ωραια..Για ν μην θεωριθει ότι αποσκοπω καπου πραγματΙκα την Αθηνα την γουστάρω εμφανησιακα.....
μας δουλεύεις ρε βάτραχε;; τι σχέση έχει η Ευα με την Αθηνά;; πέρα απ το ότι ειναι ωραία ευγενική και τιμά τα χρήματα που παίρνει, οι υπηρεσίες της είναι εντελώς διαφορετικές.. πρώτα απ όλα είναι παθητική.. δευτερον το εργαλείο της δεν έχει καμια σχεση με της Αθηνας.. τρίτον με την ΑΘηνά, πιάνεις κουβέντα, σε κερνάει ποτό τη βλέπεις να χαιδεύει το καυλί της οσο σου μιλάει.. φτιάχνεσαι εγκεφαλικά.. δεν υποτιμώ την Ευα καθόλου, ίσα ίσα που την γνωρίζω απο πολύ παλιά από τότε που ήταν στη Νίκαια κι ήταν μια απο τις προτιμήσεις μου.. αλλά δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο..  θα έλεγα οτι και οι δυο τους αξιζουν τα χρήματα που παίρνουν, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορείς να πεις την Ευα καλύτερη

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
μας δουλεύεις ρε βάτραχε;; τι σχέση έχει η Ευα με την Αθηνά;; πέρα απ το ότι ειναι ωραία ευγενική και τιμά τα χρήματα που παίρνει, οι υπηρεσίες της είναι εντελώς διαφορετικές.. πρώτα απ όλα είναι παθητική.. δευτερον το εργαλείο της δεν έχει καμια σχεση με της Αθηνας.. τρίτον με την ΑΘηνά, πιάνεις κουβέντα, σε κερνάει ποτό τη βλέπεις να χαιδεύει το καυλί της οσο σου μιλάει.. φτιάχνεσαι εγκεφαλικά.. δεν υποτιμώ την Ευα καθόλου, ίσα ίσα που την γνωρίζω απο πολύ παλιά από τότε που ήταν στη Νίκαια κι ήταν μια απο τις προτιμήσεις μου.. αλλά δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο..  θα έλεγα οτι και οι δυο τους αξιζουν τα χρήματα που παίρνουν, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορείς να πεις την Ευα καλύτερη
ναι αλλα με 50 δεν κανει μινι 15 κ εμενα μ αρεσει πολύ σαν παιδι τωρα αν ενωεις παθητακα φιλε σορι αλλα εχω δηλωσει ότι είμαι ενεργητικος τ ν κανουμαι κ κρυνω μ αυτό,μονο γαμαω....

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ama gamas mono tote entaxei na milas mono gia aytes poy einai pathithkes kales

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
vatraxe mhn les syxnexeia oti mono gamas giati sto telos fainetai to antitheto .......entaxei gamas  :rockon: :rockon:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους,παιδια συγνωμη αν κανω λαθος αυτη η ευα ειναι η γνωστη ευα κουμαριανου? Αν ναι λιγο μεγαλουτσικη δεν ειναι?οχι πως η αθηνα ειναι το petite μωρακι..ειναι ομορφη η εχει παλιες φωτογραφιες?ευχαριστω πολλα ρωτησα :)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
καλησπερα σε ολους,παιδια συγνωμη αν κανω λαθος αυτη η ευα ειναι η γνωστη ευα κουμαριανου? Αν ναι λιγο μεγαλουτσικη δεν ειναι?οχι πως η αθηνα ειναι το petite μωρακι..ειναι ομορφη η εχει παλιες φωτογραφιες?ευχαριστω πολλα ρωτησα :)

ρε φιλε 5 γαμημε@α μηνυματα ποιο πανω εχω αναφερει μ λινκ ποια είναι μας γαμ2ν οι αλλοι μας γαμ@ς κ σει...σορι γ τ φιλε ..

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
ρε φιλε 5 γαμημε@α μηνυματα ποιο πανω εχω αναφερει μ λινκ ποια είναι μας γαμ2ν οι αλλοι μας γαμ@ς κ σει...σορι γ τ φιλε ..
ειδα τον λινκ και ρωτησα αν ειναι η συγκεκριμενη,αν εννοιωσες οτι σε γαμησα μετην ερωτηση μπορουσες να μην απαντησεις.εξ;λλου παραθεση στο σχολιο του γλυκομουτσουνου εκανα οχι στο δικο σου.παρακαλω για το φιλε!! Πραγματι πρεπει να εισαι μονο ενεργητικος αφου σε πονεσε το γαμησι που σου εκανα. Τηλεγαμιας εγινα!..

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ειδα τον λινκ και ρωτησα αν ειναι η συγκεκριμενη,αν εννοιωσες οτι σε γαμησα μετην ερωτηση μπορουσες να μην απαντησεις.εξ;λλου παραθεση στο σχολιο του γλυκομουτσουνου εκανα οχι στο δικο σου.παρακαλω για το φιλε!! Πραγματι πρεπει να εισαι μονο ενεργητικος αφου σε πονεσε το γαμησι που σου εκανα. Τηλεγαμιας εγινα!..
  μουτρο θες να τις μετρησουμε τ βραδυ???

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
  μουτρο θες να τις μετρησουμε τ βραδυ???
γιατι εχεις την αισθηση οτι στην μπαινω? Καθε αλλο ειμαι πολυ φιλικος με ολους.δεν ειμαι εδω για να τσακωθω με κανεναν αλλα για να παρω πληροφοριες γιατι ναι εγω τωρα στα 33 μου ξεκινησα το σπορ.ειμαι ασχετος και ρωταω.αυτα :)αν δεν θελεις μην απαντας δεν μπορω να στο απαιτησω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom