Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 463K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Κοσμοσυρροή από ξένες,
Τις απόψεις μου για τις ξένες τις ξέρετε, είναι κάτι σαν τζόκερ. Ακόμη και να μην σου κάτσει ξεπέτα, μόνο και μόνο η έλλειψη επικοινωνίας σε βγάζει λίγο εκτός κλίματος. (όλες λένε ότι μιλάνε Αγγλικά αλλά μόνο μέχρι την συνεννόηση στο οικονομικό. Μπορεί όμως και να σου κάτσει το τζόκερ και να είσαι τρισευτιχισμένος!!!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
σωστα μιλαει ο φιλος για το θεμα τζοκερ

απ ολες η dominique ειναι σχετικα γνωστη και εχει περασει και απο Αθηνα
και γενικα στην Ευρωπη εχει πανω απο του μετριου κριτικες

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
σωστα μιλαει ο φιλος για το θεμα τζοκερ

απ ολες η dominique ειναι σχετικα γνωστη και εχει περασει και απο Αθηνα
και γενικα στην Ευρωπη εχει πανω απο του μετριου κριτικες

Ευχαριστούμε φίλε niced για τις πληροφορίες.

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Εδώ και λίγες μέρες έχουμε ΕΛΣΑ από Κρήτη, μια , επιστροφή Πατρίσιας που έφερε μαζί της και (οι περισσότερες κριτικές της αναφέρονται σε συμμετοχή κομοδίνου) και με ψευδώνυμο Τερέζα (φωτογραφίες της θα βρείτε στο προφίλ της Μπεμπας )
Καλά να περνάτε.

spasucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Η ΠΑτρισια τι λεει ρε παιδια? Πηγε κανενας?

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Αποχή από το thread λόγω καλοκαιριού, διακοπών και καύσωνα. Εξάλλου πλην της Αλεξίας δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο.

Περιμένουμε στις επόμενες μέρες Queen Aθηνά και από Σεπτέμβρη και μετά Elena Sunrise.

aandreou

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
10
Πόντοι
0
η ελενα sunrise τι λεει??? η να προτιμησουμε queen athina?

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
η ελενα sunrise τι λεει??? η να προτιμησουμε queen athina?

Έλενα δεν έχω δοκιμάσει, περιμένουμε να έρθει. Αθηνά τα ξαναείπαμε. Ακριβή, αλλά τα αξίζει μεχρι το τελευταίο ευρώ. Είναι μια κατηγορία απο μόνη της!!!

cymesaseola

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστο φιλος .

υπαρχει και καποια darci  απο ts-dating ξερουμε κατι ?

Το πιο συμαντικο ειναι να ξερουμε οτι ειναι οκ σαν επαγγελματιες ρε παιδια να μην πανε τα λεφτα μας τζαμπα τετοιες εποχες

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Απείχα σκόπιμα τον τελευταίο καιρό γιατί η κατάσταση ήταν δράμα. Ξένες που έχουν γραφτεί τα χείριστα, άγνωστα ξεπετοειδή και άλλα.

Ευτυχώς επέστρεψε η Αθηνά, μέσα του μήνα μας επιστρέφει και Αλεξία και περιμένουμε και Έλενα Sunrise.

Καλά βόλια!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Απείχα σκόπιμα τον τελευταίο καιρό γιατί η κατάσταση ήταν δράμα. Ξένες που έχουν γραφτεί τα χείριστα, άγνωστα ξεπετοειδή και άλλα.

Ευτυχώς επέστρεψε η Αθηνά, μέσα του μήνα μας επιστρέφει και Αλεξία και περιμένουμε και Έλενα Sunrise.

Καλά βόλια!!!

για την Αθηνα δεν μ πυθουν οι φωτο ειναι κ ο λογος που δεν εχω παει ακομα κ αυτό τ μινι 15λεπτο μ σκοτώνει

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
450
Πόντοι
21
παίδες, τα περισσότερα προφίλ που στέλνετε για να πάρουμε κ εμείς κανα μάτι είναι σβησμένα πλέον... αν έχετε εναλλακτικές, είναι ευπρόσδεκτες
Ευχαριστούμε..

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
για την Αθηνα δεν μ πυθουν οι φωτο ειναι κ ο λογος που δεν εχω παει ακομα κ αυτό τ μινι 15λεπτο μ σκοτώνει
20 λεπτο ειναι οποτε ανετα:) οι φωτο ειναι αληθηνες 100%,ειναι ακριβη αλλα δεν καθετε με το ρολοι στο χερι :)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
20 λεπτο ειναι οποτε ανετα:) οι φωτο ειναι αληθηνες 100%,ειναι ακριβη αλλα δεν καθετε με το ρολοι στο χερι :)

την εχεις παρει??? η απλα ξερεις??????παντος άλλες στην ιδια κατηγορια αφου επιμενεις
εχω περασει και 1 ωρα κ μαζι τους με 50 ελα ρε φιλε ελεως δεν ειμαιστε λιγουρια απλα γουστάρουμε αυτή τη φαση.... βαρεθηκα...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
την εχεις παρει??? η απλα ξερεις??????παντος άλλες στην ιδια κατηγορια αφου επιμενεις
εχω περασει και 1 ωρα κ μαζι τους με 50 ελα ρε φιλε ελεως δεν ειμαιστε λιγουρια απλα γουστάρουμε αυτή τη φαση.... βαρεθηκα...
ναι την εχω συναντησει,μου πηρε 120 για 1:30ωρα ναι ειναι πολλα τα λευτα αλλα δινει προγραμμα.επειδη εχω νοιωσει απο κοπελες οτι με συχαινοντε απο την αθηνα δεν το εννοιωσα,αν ημουν λιγο νεοτερος θα νομιζα πως με γουσταρει.για τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom