batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 606
κατέβα κάτω να δοκιμάσεις!!!
κατέβα κάτω να δοκιμάσεις!!!
σωστα μιλαει ο φιλος για το θεμα τζοκερ
απ ολες η dominique ειναι σχετικα γνωστη και εχει περασει και απο Αθηνα
και γενικα στην Ευρωπη εχει πανω απο του μετριου κριτικες
η ελενα sunrise τι λεει??? η να προτιμησουμε queen athina?
κοντουλα, αδυνατουλα, μετριο προς μικρο πουλακι.. κανει καλο κρεβατι.. αρκετά καυλιάρα... αυτά..
Απείχα σκόπιμα τον τελευταίο καιρό γιατί η κατάσταση ήταν δράμα. Ξένες που έχουν γραφτεί τα χείριστα, άγνωστα ξεπετοειδή και άλλα.
Ευτυχώς επέστρεψε η Αθηνά, μέσα του μήνα μας επιστρέφει και Αλεξία και περιμένουμε και Έλενα Sunrise.
Καλά βόλια!!!
20 λεπτο ειναι οποτε ανετα οι φωτο ειναι αληθηνες 100%,ειναι ακριβη αλλα δεν καθετε με το ρολοι στο χεριγια την Αθηνα δεν μ πυθουν οι φωτο ειναι κ ο λογος που δεν εχω παει ακομα κ αυτό τ μινι 15λεπτο μ σκοτώνει
20 λεπτο ειναι οποτε ανετα οι φωτο ειναι αληθηνες 100%,ειναι ακριβη αλλα δεν καθετε με το ρολοι στο χερι
ναι την εχω συναντησει,μου πηρε 120 για 1:30ωρα ναι ειναι πολλα τα λευτα αλλα δινει προγραμμα.επειδη εχω νοιωσει απο κοπελες οτι με συχαινοντε απο την αθηνα δεν το εννοιωσα,αν ημουν λιγο νεοτερος θα νομιζα πως με γουσταρει.για τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μαζι σουτην εχεις παρει??? η απλα ξερεις??????παντος άλλες στην ιδια κατηγορια αφου επιμενεις
εχω περασει και 1 ωρα κ μαζι τους με 50 ελα ρε φιλε ελεως δεν ειμαιστε λιγουρια απλα γουστάρουμε αυτή τη φαση.... βαρεθηκα...