ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Ευχαριστω. Οχι γιατι το γραφεις......σε ευχαριστω γιατι το αναγνωριζεις.
Πήγαινε στην Ρόσσι.
Ευχαριστω. Οχι γιατι το γραφεις......σε ευχαριστω γιατι το αναγνωριζεις.
Κοίτα το να το αναγνωρίσεις είναι πολύ εύκολο αρκεί να συντρέχουν οι δύο απαραίτητες προϋποθέσεις 1) προσωπική εμπειρία 2) κοινή λογική…
Τώρα το τι γράφει ο καθένας μέσα σε ένα forum κριμένος πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του και την ανωνυμία είναι άλλη υπόθεση! Την οποία βέβαια και δεν κατακρίνω σαν άνθρωπος μιας και είναι ο λόγος βάση του οποίου ο καθένας μπορεί να θέσει το σκεπτικό του και τις ιδέες του ελεύθερα απαλλαγμένος από τις συνέπειες, με αποτέλεσμα να λέγονται βέβαια και καθοδηγημένες ιδέες αλλά και μεγάλες αλήθειες. Και εδώ αρχίζει το δύσκολο κομμάτι για κάθε ενδιαφερόμενο / αναγνώστη το φιλτράρισμα όλων αυτών…..
Συμφωνω απολυτα.Εσυ προφανως,ειχες προσωπικη εμπειρια μαζι μοο,για να γραψεις οτι ειμαι σωστη επαγγελματιας και ενδαφερων ανθρωπος....Ευχαριστω και παλι.Κοίτα το να το αναγνωρίσεις είναι πολύ εύκολο αρκεί να συντρέχουν οι δύο απαραίτητες προϋποθέσεις 1) προσωπική εμπειρία 2) κοινή λογική…
Τώρα το τι γράφει ο καθένας μέσα σε ένα forum κριμένος πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του και την ανωνυμία είναι άλλη υπόθεση! Την οποία βέβαια και δεν κατακρίνω σαν άνθρωπος μιας και είναι ο λόγος βάση του οποίου ο καθένας μπορεί να θέσει το σκεπτικό του και τις ιδέες του ελεύθερα απαλλαγμένος από τις συνέπειες, με αποτέλεσμα να λέγονται βέβαια και καθοδηγημένες ιδέες αλλά και μεγάλες αλήθειες. Και εδώ αρχίζει το δύσκολο κομμάτι για κάθε ενδιαφερόμενο / αναγνώστη το φιλτράρισμα όλων αυτών…..
Στη Λαρισα,ο χωρος μου,ειναι σαλονι-κρεββατοκαμαρα ενιαιος χωρος,βεραντα,κηπος και πισινα.στο σαλόνι της;;; δεν σε πάει στη κρεββατοκάμαρα;;;
Που τις χάνεις που τις βρίσκεις στη Λάρισα είναι….
[size=10pt]Μακριαααααααααααααα. πουστης πεταμενος με εργαλειο δειγμα για σουβλακι. δεν κανει μια. ασε που εχει και πολυ σκατο στον πατο της [/size]
Ημουν μετα απο τριμηνο στην Κυπρο, ολοκληρο μηνα ,ολο τον Ιανουαριο.Αλεξία, κάτι έπαιξε στραβά στην Αθήνα και δεν μας προτιμάς ?
Καλά αυτό το Αγριοτράβελο το 1,88 χωρίς τακούνι. Αυτός ο Κατσέρ κανονικά να'ούμε όταν ήμουν 18 έλεγε 28, τώρα που γίνομαι 28 λέει 29...Τελικά μόνο εμείς γερνάμε τα τράβυ παραμένουν εκεί!χαχαχαχα
στελλα χαλβα φαρσαλων τρως?