ποτε θα σε στριμωξουμε πονηρουληκο εσενα καμμια μερα να δεις.... θα σου τριβουμε τις τρυπιτσες μας στη μουρη σου....
Κι εγώ νομίζεις..... θα κάτσω σαν στήλη άλατος ε....?
ποτε θα σε στριμωξουμε πονηρουληκο εσενα καμμια μερα να δεις.... θα σου τριβουμε τις τρυπιτσες μας στη μουρη σου....
αυτο ελειπε με τετοιες τρυπες και τετοια κωλομερια να εισαι αδιαφορος... καθε μερα σου τυχαινουν??? λαχταριστα δροσερα ετοιμα για ολα....Κι εγώ νομίζεις..... θα κάτσω σαν στήλη άλατος ε....?
αυτο ελειπε με τετοιες τρυπες και τετοια κωλομερια να εισαι αδιαφορος... καθε μερα σου τυχαινουν??? λαχταριστα δροσερα ετοιμα για ολα....
αααααααα τις ροδελες τις καλες πρεπει να τις εκμεταλευομαστε... μην τις φαη η τσικνα.. κριμα ειναι...
Λοιπον αγορια θελω εναν καλο η και δυο δεν εχουμε προβλημα.... βαρβατο νταβραντισμενο αγορι με μεγαλο καυλι που να μας αλλαξη τα φωτα εμενα και του φιλου μου.... θα μου επιτρεψη να ποσταρω φωτο απο το κωλαρακη του να μου πειτε την αποψη σας .... μια παρτουζιτσα λοιπον να εχουμε να παιξουμε τι λετε????
Ετσι.... και οταν το προσφερουν τοσο απλωχερα δεν μπορει καποιος να τον αρνηθη... τετοιος κωλος ειναι 1 στα χιλια... θα στον βαλω εγω να στο υποταξη μεχρη να μην μπορεις να κατσης για μια εβδομαδα... και θα δεις θα γινουμε κοληταρια... ;)
Παιδια οποιος θελη να γλεντηση αυτο το κωλαρακη παρεα μου στειλτε μου μηνυμα οκ?? ξεπεραστε τα Ταμπου...
Για...... όλα?
Ρε Γιώργο.... που είσαι? Την έκανες και με άφησες μόνο με τη Δανάη που είναι πάντα διψασμένη.......
Σού κακοπέφτη????????
θελω να βρεθουμε για καφε... και να μου πεις τι ακριβως θες... κανονισε το παρε με τηλεννοείτε ότι δεν με ενόχλησε που το πόσταρες δανάη μου
καλως το παιδι... εδω υπαρχουν χιλιαδες τσοντες με Τρανς που καποιος της βλεπη ετσι δεν ειναι.... και δεν συμβαινη μονο στην Ελλαδα ξερεις αυτο... Παγκοσμια συμβαινη.... Μπας και κανουν καλο κρεβατι γιαυτο???ρε παιδια πως μπορειτε να γαματε τραβελια?
τα αρρχιδια που κρεμοντε δεν τα βλεπετε?
δεν κραζω απλα το εχω απορια
καλα υποψιαζεσε.....Θέλω και βοήθεια, γιατί φοβάμαι ότι δεν θα την καταφέρω και στο τέλος δεν θα βγώ αρτιμελής από τα χεράκια της......
θελω να βρεθουμε για καφε... και να μου πεις τι ακριβως θες... κανονισε το παρε με τηλ
μολις ξεμπερδεψα μωρο μου... αυπνιες οχι.. ισα ισα.. κοιμαμε σουπερ εσυ κοιμασε καλα??καλησπερα δαναη αηπνιες εχεις....?
φιλακια
μολις ξεμπερδεψα μωρο μου... αυπνιες οχι.. ισα ισα.. κοιμαμε σουπερ εσυ κοιμασε καλα??
;) εμεις πρεπει να ειμαστε ανεμελα κοριτσια για να ξεχνατε τα μπερδεματα σας... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εγώ είμαι ακόμη μπερδεμένος ...
κερδίζω ???
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιατι μωρο μου ομορφο?? τι φταιη??εγω κοιμαμε αργα...!!! αλλα οχι καλα.....
αχ..οτι σκεφτομαι εσενα...!!!!!