giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στολη νοικοκυρας μονο με την ποδιαΚαμμαριερες και νοσοκομες ειναι ξεπερασμενα... δεν λεω ομως
Στολη νοικοκυρας μονο με την ποδιαΚαμμαριερες και νοσοκομες ειναι ξεπερασμενα... δεν λεω ομως
Δεν την εχω δει... απλα εχω διαβαση εδω λιγα... τι ειναι τσοντα????δαναη πως την ειδες την ταινια τις τζουλιας?
Οχί ρε,ντοκιμαντέρ!!!Δεν την εχω δει... απλα εχω διαβαση εδω λιγα... τι ειναι τσοντα????
τσοντα ειναι.Δεν την εχω δει... απλα εχω διαβαση εδω λιγα... τι ειναι τσοντα????
Τι λες βρε παιδι μου τοσο πεινα επεσε??? Οπου νανε θα δουμε και τις υπολοιπες... Και ακομα δεν αρχισαν τα μετρα...τσοντα ειναι.
πιπες εχει,γαμησι,κατι πισοκολιτα,κατι κοκα κολες ηπιε η τζουλια,λιγο απο ολα εχει.
σε βλεπω να περνεις καμια απο αυτες βιζιτα και εσυ δαναη.πρεπει να βοηθησουμε ολοι.Τι λες βρε παιδι μου τοσο πεινα επεσε??? Οπου νανε θα δουμε και τις υπολοιπες... Και ακομα δεν αρχισαν τα μετρα...
Πέστα βρε Δάναη.
Η Τζούλια έβαλε μισό μπουκάλι σαμπάνια στο μουνί της και "σιγά τα ωα"
Ο Λιλάς όχι μονο ένα μπουκάλι Τζόνι αλλά και καφάσι μπορει να βάλει στον κώλο του.
Ο Σειρινάκης πρέπει να αναδείξει το ταλέντο του Λιλα
Διαβασε εδωΤο παληκαρι ξενο ητανε?? Απο που?? Σορρυ αλλα δεν εχω δει την ταινια... Ετσι απο περιεργια ρωταω να ψυχολογησω τη Τζουλια...