Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αντε να χαθεις κυρια καραξεκολιδου....μωρη αυτος δεν ηταν που ηρθε χθες το βραδυ σπιτι σου με την ανθοδεσμη αγκαλια? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλε ταιριαζετε αντε και καλους απογωνους :tits: :tits: :tits: :tits:
α ναχαθης μωρη ψωλου....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μου εδωσαν και μια κρεμουλα εχθες να σου δωσω.... Να στην περναη ενα χερακη ο γκομενος καθε μερα να μυριζετε ωραια....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• hpqscan0001.jpg
    hpqscan0001.jpg
    159,8 KB · Εμφανίσεις: 12

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μου εδωσαν και μια κρεμουλα εχθες να σου δωσω.... Να στην περναη ενα χερακη ο γκομενος καθε μερα να μυριζετε ωραια....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρη με αυτο το πραμα θα μυριζεις γιδιλα και τυρογαλιλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μαρη με αυτο το πραμα θα μυριζεις γιδιλα και τυρογαλιλα
αμε....  να νομιζη οτι τρωει LAVACHQURY....  Μπορειτε να το βαλετε και στο πρωινο σας... ετσι για να νομιζετε οτι εισαστε στο χωριο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτη η κρεμα εχει εφευρεθη για τους Τσομπανηδες που πηγαινουν με τις Γιδες τους  στο χωριο....  Αυτο θα ειναι η θεραπεια τους...
Θα βαζης καθε μερα απο λιγο και θα νομιζη οτι πηγαινη με τη Κατσικα του... Μετα απο λιγο καιρο θα πηγαινη μονο μαζη σου.... Ειδες η Επιστημη???? Για ολα φροντιζη....

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Δανάη μουγλυκειά μου αντί για άγνωστες κρέμές μπορείς να συστήνεις σε όποιον θέλει ναγίνει όμορφη σαν και ε΄σνα το πιο κάτω ζιζανιοκτόνο :

Η ατραζίνη, ένα ζιζανιοκτόνο που απαγορεύτηκε στην ΕΕ το 2004 αλλά χρησιμοποιείται ευρέως σε άλλες χώρες, μετατρέπει τα αρσενικά βατράχια σε θηλυκά και δεν αποκλείεται να ευθύνεται, τουλάχιστον εν μέρει, για την παρατηρούμενη παρακμή των αμφιβίων σε όλο τον κόσμο.

Νέα αμερικανική μελέτη δείχνει ότι η ατραζίνη διαταράσσει την ορμονική ισορροπία των βατράχων ακόμα και σε συγκεντρώσεις κοντά στα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια στο πόσιμο νερό -ανησυχητικά τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να εγείρουν τώρα ανησυχίες και για την ανθρώπινη υγεία.

Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η ατραζίνη μιμείται τη δράση των θηλυκών ορμονών και μπορεί να προκαλέσει ερμαφροδιτισμό στα αμφίβια. Η νέα μελέτη προχωρά ένα βήμα παραπέρα, καθώς δείχνει ότι το ζιζανιοκτόνο μπορεί να προκαλέσει όχι απλώς ερμαφροδιτισμό αλλά και πλήρη εκθήλυνση των αρσενικών βατράχων.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στην έγκριτη αμερικανική επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences.

Όπως αναφέρει το Reuters, η ομάδα του Δρ Τιρόν Χέιζ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ εργάστηκε με τον αφρικανικό βάτραχο Xenopus laevis, το στάνταρτ πειραματόζωο για τη μελέτη των αμφιβίων.

Σαράντα αρσενικοί γυρίνοι τοποθετήθηκαν σε μια γυάλα με νερό που περιείχε ατραζίνη σε συγκέντρωση 2,5 ppb (μέρη ανά δισεκατομμύριο). Στις ΗΠΑ, το όριο που έχει θέσει η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας είναι 3 ppb.

Το 10% των αρσενικών που εκτέθηκαν στο ζιζανιοκτόνο άλλαξαν φύλο πλήρως: «Το 10% των εκτεθειμένων γενετικά αρσενικών αναπτύχθηκε σε λειτουργικά θηλυκά άτομα που ζευγάρωσαν με μη εκτεθειμένα αρσενικά και παρήγαγαν βιώσιμα αβγά» γράφουν οι ερευνητές.

Το πώς η ατραζίνη παρεμβαίνει στο φύλο παραμένει ασαφές. Οι ερευνητές πάντως επισημαίνουν ότι «ανεξάρτητα από το μηχανισμό του φαινομένου, οι επιπτώσεις της ατραζίνης στα αμφίβια και στην άγρια ζωή γενικότερα είναι δυνητικά ολέθριες».

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Το πώς η ατραζίνη παρεμβαίνει στο φύλο παραμένει ασαφές. Οι ερευνητές πάντως επισημαίνουν ότι «ανεξάρτητα από το μηχανισμό του φαινομένου, οι επιπτώσεις της ατραζίνης στα αμφίβια και στην άγρια ζωή γενικότερα είναι δυνητικά ολέθριες».
μπορεις επισης να προτινεις ακουαφερτε ... κονιο...και αλλα πολλα δηλητηρια ..

Δαναη μην ακους καλεεεεεεεεεεεε

μας βλεπω σε γυαλα σα τα χρυσοψαρα με τις ιδεες τον "ενδιαφερομενων"..
τελικα οντως η ανοιξη επιρεαζει τα εμβια οντα

καλησπερα Δαναηηηηηηηηηη

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου γλυκειά μου Δανάη... :-* :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως τα παιδια τα ομορφα με τις ιδεες τους.... Ε οχι να βγαλουμε και τα εντομοκτονα βρε κουτσουκο μου.... Δεν σας εχω για εξωντοση... να σας δωσω χαρα θελω βρε...    Γεια σου βρε Αννουλαααα

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου αγορι με το υπεροχο κωλαρακη....

Χαίρομαι που με θυμήθηκες Δανάη μου!!!
Αυτό σημαίνει οτι οι φώτογραφίες με το κωλαράκι μου που σου έστειλα στο mail σου, σου έκαναν εντύπωση..!!  :cheesy: :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χαίρομαι που με θυμήθηκες Δανάη μου!!!
Αυτό σημαίνει οτι οι φώτογραφίες με το κωλαράκι μου που σου έστειλα στο mail σου, σου έκαναν εντύπωση..!!  :cheesy: :cheesy:
εννοια σου... και το καλυτερο σου ετοιμαζω... θα το γλεντησης... θα μπει η ροδελα στη θεση της...  :cheesy: :cheesy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εννοια σου... και το καλυτερο σου ετοιμαζω... θα το γλεντησης... θα μπει η ροδελα στη θεση της...  :cheesy: :cheesy:
Και η ροδελα και το γκροβερ θα στρωσουν καλαααααα
γεια Δαναη καυλιαρα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αμέσως εσύ......να μην αφήσεις καμμιά ροδέλα να πάει χαμένη.... :grin: :grin: :grin:
αααααααα  τις ροδελες τις καλες πρεπει να τις εκμεταλευομαστε... μην τις φαη η τσικνα.. κριμα ειναι...
Λοιπον αγορια θελω εναν καλο η και δυο δεν εχουμε προβλημα.... βαρβατο νταβραντισμενο αγορι με μεγαλο καυλι που να μας αλλαξη τα φωτα εμενα και του φιλου μου.... θα μου επιτρεψη να ποσταρω φωτο απο το κωλαρακη του να μου πειτε την αποψη σας .... μια παρτουζιτσα λοιπον να εχουμε να παιξουμε τι λετε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom