Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καιρος για τετοια ειναι μ'αυτα που ακουσα σημερα
αυτα Γιωργο μου τα περιμεναμε λιγο πολυ ολα απλα δεν ξεραμε ποτε θα μας ερθουν .... μετα απο αυτα ολα που εχουν κανη στο παρεθον ολοι και πολυ κρατησαμε.... θα τα ξεπερασουμε βρε... οι Δημοσιοι θα φανε ολο το λουκη... δεν χρειαζετε πανικος... εχουμε καταφερη να τα βγαζουμε περα και σε χειροτερα.... Ολα θα φτιαξουν... αρκει να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αααααααα  τις ροδελες τις καλες πρεπει να τις εκμεταλευομαστε... μην τις φαη η τσικνα.. κριμα ειναι...
Λοιπον αγορια θελω εναν καλο η και δυο δεν εχουμε προβλημα.... βαρβατο νταβραντισμενο αγορι με μεγαλο καυλι που να μας αλλαξη τα φωτα εμενα και του φιλου μου.... θα μου επιτρεψη να ποσταρω φωτο απο το κωλαρακη του να μου πειτε την αποψη σας .... μια παρτουζιτσα λοιπον να εχουμε να παιξουμε τι λετε????

Γνωστός μου φαίνεται αυτός ο κώλος...... :think:

Του allakseme είναι?

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα φροντισω εγω μωρακη μου... αρκει να ειναι αληθηνες οι φωτος σου....

δικες μου είναι δανάη μου, και για του λόγου το αληθές αν θέλεις μπορώ να σου το αποδείξω και μέσω κάμερας στο msn :)  :cheesy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γνωστός μου φαίνεται αυτός ο κώλος...... :think:

Του allakseme είναι?
ακριβώς, απλά άλλαξα name γιατί με εξέφραζε καλύτερα!!    :cheesy:
Μπαγασα βλεπω τους θυμασε καλα τους κωλους που βλεπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω πρεπη πρωτα να τον καρφωσο για να τον θυμαμε μετα  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα ειμαι και οταν βλεπω τετοιον αξιαγαμητο κωλο ακομη καλυτερα
Ετσι.... και οταν το προσφερουν τοσο απλωχερα δεν μπορει καποιος να τον αρνηθη... τετοιος κωλος ειναι 1 στα χιλια... θα στον βαλω εγω να στο υποταξη μεχρη να μην μπορεις  να κατσης για μια εβδομαδα... και θα δεις θα γινουμε κοληταρια...  ;)
Παιδια οποιος θελη να γλεντηση αυτο το κωλαρακη παρεα μου στειλτε μου μηνυμα οκ??  ξεπεραστε τα Ταμπου...

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ετσι.... και οταν το προσφερουν τοσο απλωχερα δεν μπορει καποιος να τον αρνηθη... τετοιος κωλος ειναι 1 στα χιλια... θα στον βαλω εγω να στο υποταξη μεχρη να μην μπορεις  να κατσης για μια εβδομαδα... και θα δεις θα γινουμε κοληταρια...  ;)
Παιδια οποιος θελη να γλεντηση αυτο το κωλαρακη παρεα μου στειλτε μου μηνυμα οκ??  ξεπεραστε τα Ταμπου...
μωρη ...η ρανια το ξερει? εξαλλη θα γινει ...θα φαει τα 2.000 καλσον της

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ναι ξεκινω τωρα ως τα χαραματα εκει δεν θα ειμαι κατι μπορη να προλαβω  :grin: :grin: :grin:

Εγώ σοβαρά μιλάω.... εσύ το γάμησες το θέμα!

Α ρε Γιώργη.... έχεις χάσει το τσαγανό σου.....! :tickedoff:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η Ραννια αδιαφορη παντελως ... το παιδι  μου στελνη συνεχεια μηνυματα και εμαιλ... και ειναι και ευγενεστατο...

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

είσαι απίστευτη!!! δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ποτε θα σε στριμωξουμε πονηρουληκο εσενα καμμια μερα να δεις.... θα σου  τριβουμε τις τρυπιτσες μας στη μουρη σου....
Αυτος αυτος θελη στριμωγμα ολο σε παρτουζες ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom