Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα του χαλάσεις το δεσμό...τα έχει με την...Λίλα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
οχι..οχι..οχι..οχι..οχι.... δεν ειναι δυνατον αυτο το παιδι να τα εχει με τη Λιλα.... Αποστολη φανερωσου... εξηγησου σε παρακαλω...πες μου οτι ειναι ψεμματα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Με φωναζουν στο σπιτη τους με βαζουν στο κρεβατι τους με ξεσκυζουν η γυναικα λειπη.... και οταν ερχετε την πηδανε πανω στα σεντονια που με πηδηξαν μονο και μονο για να νοιωθουν το αρωμα μου στα ρουθουνια τους....
Μονο το αρωμα ξεχνας την καυλα που πηρε πανω στο κρεβατι

Προχθες που πηρα την παντρεμενη και οπως ειμουν ντυμενος ακομη τριβοταν επανω μου,
μετα που εβαλα το πουκαμισο με χτυπησε το αρωμα της μολις πηγα μετα στο σπιτι αμεσως το εβγαλα και το εριξα στα απλυτα, καλα που δεν το καταλαβε η γυναικα μου ακομη θα με κυνηγουσε  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μονο το αρωμα ξεχνας την καυλα που πηρε πανω στο κρεβατι

Προχθες που πηρα την παντρεμενη και οπως ειμουν ντυμενος ακομη τριβοταν επανω μου,
μετα που εβαλα το πουκαμισο με χτυπησε το αρωμα της μολις πηγα μετα στο σπιτι αμεσως το εβγαλα και το εριξα στα απλυτα, καλα που δεν το καταλαβε η γυναικα μου ακομη θα με κυνηγουσε  :grin: :grin: :grin:
ατακτο παιδι... να σου πω και κατι... μην το πετας μονο στα απλυτα μπορει να το μυριση αργοτερα... να το πιανης μαζη με αλλα απλυτα να το τριβης επανω τους να παρη τη μυρουδια... και βαλτο κατω κατω.. να παρη την ιδρωτιλα....  :2funny: :2funny:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ατακτο παιδι... να σου πω και κατι... μην το πετας μονο στα απλυτα μπορει να το μυριση αργοτερα... να το πιανης μαζη με αλλα απλυτα να το τριβης επανω τους να παρη τη μυρουδια... και βαλτο κατω κατω.. να παρη την ιδρωτιλα....  :2funny: :2funny:
το πιο αστειο ειναι το σιμαδι απο το κατακκινο κραγιον στο ασπρο εσωρουχο ενοσ παντρεμενου .....

εκει να δεις περιπετιαααααααααα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι και πολυ ατακτος  :2funny: :2funny: :2funny:
Το σκεφτηκα αυτο και το εβαλα με κατι δικα της πουκαμισα που ειχαν ακομη το αρωμα της ε τι μαλακας ειμαι να την πατησω

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το πιο αστειο ειναι το σιμαδι απο το κατακκινο κραγιον στο ασπρο εσωρουχο ενοσ παντρεμενου .....

Καλυτερα πετα το παρα τετοιος στοχος

με το που ερχεται η κυρια το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να βγαλη το κραγιον και μετα στον αγωνα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Αννουλα ξερεις ποσα σλιπακια τους εχω σκιση???? πανω στη καυλα μου δεν ελεγχωμε... κομματακια... και δεν προειδοποιω.... ξαφνικα ακους ενα κρακ κρουκ... και ετοιμα για καταναλωση.... τα αγορια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργο να σε κανω να γελασης????  Χαρακτηριστικη λεξη  της  Συλβιας.....  ΓΔΟΥΠΑ Ο ΚΑΤΕ....  :bigdick:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον παω να ετοιμαστω... ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom