Τον Αποστολη τον παντρευομουν.... ειναι σοβαρο παιδι... και κοιταει τις λεπτομερειες... οχι σαν και εσας...
Θα του χαλάσεις το δεσμό...τα έχει με την...Λίλα!!!
Τον Αποστολη τον παντρευομουν.... ειναι σοβαρο παιδι... και κοιταει τις λεπτομερειες... οχι σαν και εσας...
οχι..οχι..οχι..οχι..οχι.... δεν ειναι δυνατον αυτο το παιδι να τα εχει με τη Λιλα.... Αποστολη φανερωσου... εξηγησου σε παρακαλω...πες μου οτι ειναι ψεμματα....Θα του χαλάσεις το δεσμό...τα έχει με την...Λίλα!!!
Μονο το αρωμα ξεχνας την καυλα που πηρε πανω στο κρεβατιΜε φωναζουν στο σπιτη τους με βαζουν στο κρεβατι τους με ξεσκυζουν η γυναικα λειπη.... και οταν ερχετε την πηδανε πανω στα σεντονια που με πηδηξαν μονο και μονο για να νοιωθουν το αρωμα μου στα ρουθουνια τους....
και πιανεσαι και ευκολα εσυ ...απο την ουραααααααααα.......καλα που δεν το καταλαβε η γυναικα μου ακομη θα με κυνηγουσε
καλως το κοριτσι....και πιανεσαι και ευκολα εσυ ...απο την ουραααααααααα
καλησπερα παιδιααααααααα
Καλως την αλανιαρα Αννουλακαι πιανεσαι και ευκολα εσυ ...απο την ουραααααααααα
καλησπερα παιδιααααααααα
ατακτο παιδι... να σου πω και κατι... μην το πετας μονο στα απλυτα μπορει να το μυριση αργοτερα... να το πιανης μαζη με αλλα απλυτα να το τριβης επανω τους να παρη τη μυρουδια... και βαλτο κατω κατω.. να παρη την ιδρωτιλα....Μονο το αρωμα ξεχνας την καυλα που πηρε πανω στο κρεβατι
Προχθες που πηρα την παντρεμενη και οπως ειμουν ντυμενος ακομη τριβοταν επανω μου,
μετα που εβαλα το πουκαμισο με χτυπησε το αρωμα της μολις πηγα μετα στο σπιτι αμεσως το εβγαλα και το εριξα στα απλυτα, καλα που δεν το καταλαβε η γυναικα μου ακομη θα με κυνηγουσε
το πιο αστειο ειναι το σιμαδι απο το κατακκινο κραγιον στο ασπρο εσωρουχο ενοσ παντρεμενου .....ατακτο παιδι... να σου πω και κατι... μην το πετας μονο στα απλυτα μπορει να το μυριση αργοτερα... να το πιανης μαζη με αλλα απλυτα να το τριβης επανω τους να παρη τη μυρουδια... και βαλτο κατω κατω.. να παρη την ιδρωτιλα....
Οχι και πολυ ατακτοςατακτο παιδι... να σου πω και κατι... μην το πετας μονο στα απλυτα μπορει να το μυριση αργοτερα... να το πιανης μαζη με αλλα απλυτα να το τριβης επανω τους να παρη τη μυρουδια... και βαλτο κατω κατω.. να παρη την ιδρωτιλα....
Καλυτερα πετα το παρα τετοιος στοχοςτο πιο αστειο ειναι το σιμαδι απο το κατακκινο κραγιον στο ασπρο εσωρουχο ενοσ παντρεμενου .....
εκει να δεις περιπετιαααααααααα
Αννουλα ξερεις ποσα σλιπακια τους εχω σκιση???? πανω στη καυλα μου δεν ελεγχωμε... κομματακια... και δεν προειδοποιω.... ξαφνικα ακους ενα κρακ κρουκ... και ετοιμα για καταναλωση.... τα αγοριατο πιο αστειο ειναι το σιμαδι απο το κατακκινο κραγιον στο ασπρο εσωρουχο ενοσ παντρεμενου .....
εκει να δεις περιπετιαααααααααα
ετσι... ξερεις εσυ....Καλυτερα πετα το παρα τετοιος στοχος
με το που ερχεται η κυρια το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να βγαλη το κραγιον και μετα στον αγωνα
Δεν το καταλαβα τη σημαινη το γδουπαΓιωργο να σε κανω να γελασης???? Χαρακτηριστικη λεξη της Συλβιας..... ΓΔΟΥΠΑ Ο ΚΑΤΕ....
Γδουπα ειναι η εκφραση... Βγαλμενο χερι..... ΚΑΤΕ ..ο κυριος....Δεν το καταλαβα
Και εγω κλεινω τωρα καλο βραδυΛοιπον παω να ετοιμαστω... ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.....
Λοιπον παω να ετοιμαστω... ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.....
μη με ζητηση σε γαμο να λες.....Βλέπω τον Αποστόλη - εμπλοκή!!!
μη με ζητηση σε γαμο να λες.....