Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Καλημέρα Δαναηαύλα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

estisis

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια συγνωμη, η λεξη shemale τι σημαινει ; τι αντιπροσωπευει ; βλεπω να χρησιμοποιείται συχνα ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα αγαπες μου ομορφες.... Χαθηκαμε για λιγο... να βγουμε να ξεσκασουμε γιατι  μια ζωη την εχουμε... Απο Δευτερα παλι κοντα σας.....  Γεια σου Αννουλα  καλα ειμαι.... ειπα να το ριξω λιγο εξω... να ξεσαλωσω... πως να γεμισουν οι μπαταριες... εχουμε και θερμα αγορια εδω μεσα... με φαγανε.....  :cheesy: :cheesy:

Καυλες μου.....  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:think: Είναι υποκοριστικό της λέξης shamali!!!  :tooth:
  :2funny: :2funny: :2funny:  α  βρε  Χοτ.... Καντους μαθηματα γιατι εχουν μεινη πισω.... Ποτε θα το παρετε το πτυχιο βρε επιτελους???? Θα σας μαζεψω εγω να σας πω τι ειναι  shemale....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
  :2funny: :2funny: :2funny:  α   βρε  Χοτ.... Καντους μαθηματα γιατι εχουν μεινη πισω.... Ποτε θα το παρετε το πτυχιο βρε επιτελους???? Θα σας μαζεψω εγω να σας πω τι ειναι  shemale....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα έμαθες για τον λίλα???Θα ντυθεί...βαρύμαγκας τις απόκριες!!!! :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μονο λιγο χαθηκες σαν πολλες μερες να μην εχεις εμφανιστη

καλησπερα καυλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα την βγαλω εξω εγω κανενα βραδακη να την ποτησω... ξερεις εεε??? τα τσουζη αυτη.... αααααα... και μετα εχω φυλαξη κατι μπουκαλακια....  ΜΟΥΡΛΙΑ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γεια σου καυλα μου... πως παν τα κεφια... εγω θα βαλω τα καλα μου αποψε.. παω clubing....
Απο κεφια μπολικα  :knockinb: :knockinb:
αποψε θα καθησω στο σπιτι απεναντι απο το τζακι θα τον βγαλω εξω  :bigdick: και θα βαλω την γυναικα μου να τον περιποιηθη  :pipa1:  :knockinb:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom