You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 330K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εισαι ντροπαλη και θα κλειδωνες να μην σε βιαση καποιοςααααααααααααα :o :o :o :o :o :o :o :o
θα κλειδωνα το δωματιο μου το βραδυ... κοιμαμε μονο με το βρακακη
Θα φροντιζα να εχω παντα ετοιμο το αντικλειδι
Σαν την Γιαννορανια που θελη το υπογειοεσυ στο υπογειο να μη ξενοπηδιεσαι και εγω στο κρεβατι με το γατο να του κανω παρεα..
οριστε μας τωρα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλλο που δεν ηθελες και εσυ απο οτι διαβασα παρακατω κακοπερασες να σε φιλα και να σε ρουφα απο πανω μεχρι κατω κανοντας πως τρωει τα αυγα, καλα που δεν πνιγηκε απο το πολυ φαγητο :o :o :oασε Γιωργο μου τι επαθα......
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αστα και αυτα λιγο να χαρουνε μωρε... η ζωη ειναι μικρη...Δανάη έπρεπε την ώρα που μίλαγε ο τύπος στη γκόμενά του να πεταγόσουν και να έλεγες "ρουφα το όλο μωρό μου" και να τον κάνεις ξεφτίλα.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιωργο μου τον εκανα οτι ηθελα μπροστα στη γκομενα του... αυτη ηταν η μεγαλυτερη καυλα της βραδυας....Αλλο που δεν ηθελες και εσυ απο οτι διαβασα παρακατω κακοπερασες να σε φιλα και να σε ρουφα απο πανω μεχρι κατω κανοντας πως τρωει τα αυγα, καλα που δεν πνιγηκε απο το πολυ φαγητο :o :o :o
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Βρηκες καλη ευκαιρια αλλο που δεν ηθελεςΓιωργο μου τον εκανα οτι ηθελα μπροστα στη γκομενα του... αυτη ηταν η μεγαλυτερη καυλα της βραδυας....
αστα και αυτα λιγο να χαρουνε μωρε... η ζωη ειναι μικρη...
Στα σοβαρά τώρα...σου έκανε , φαντάζομαι ακάποτη (σιγά μη σκέφτηκε προφυλάξεις εν μέσω αυγών και...καύλας) και μετά θα χτύπαγε και ένα γλωσσόφιλο στην γκόμενά του???Βρε την καημένη...και όσο σκέφτομαι ότι ο πεθερός του θα είναι περήφανος για τον λεβέντη γαμπρό που θα κάνει!!!
Γρήγορα τον Αποστόλη....ΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Στο υπογειο με θες πονηρουλη εσυ εεεεε????? Και η ΑΛΛΗ..... θα ειχα αντικλειδι εγω θα εβγαζα τις αλυσιδες και θα ερχομουν μολις κοιμοταν η ΚΥΡΙΑ θα ξαπλωνα στο κρεβατι σας θα σε ξυπναγα..... θα πηδιομουν μαζη σου διπλα της.... και αυτη θα εβλεπε ονειρο οτι την επνιγαν τα πολλα χυσια σου.....Εισαι ντροπαλη και θα κλειδωνες να μην σε βιαση καποιος
Θα φροντιζα να εχω παντα ετοιμο το αντικλειδι Σαν την Γιαννορανια που θελη το υπογειο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και αν ησουν εσυ στην θεση του θα σου αρεσε να σε ξεφτυλιση ρε μην εισται τοσο πολυ πιτσιρικιαΔανάη έπρεπε την ώρα που μίλαγε ο τύπος στη γκόμενά του να πεταγόσουν και να έλεγες "ρουφα το όλο μωρό μου" και να τον κάνεις ξεφτίλα.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τον Αποστολη τον παντρευομουν.... ειναι σοβαρο παιδι... και κοιταει τις λεπτομερειες... οχι σαν και εσας...Στα σοβαρά τώρα...σου έκανε , φαντάζομαι ακάποτη (σιγά μη σκέφτηκε προφυλάξεις εν μέσω αυγών και...καύλας) και μετά θα χτύπαγε και ένα γλωσσόφιλο στην γκόμενά του???Βρε την καημένη...και όσο σκέφτομαι ότι ο πεθερός του θα είναι περήφανος για τον λεβέντη γαμπρό που θα κάνει!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ειδες βρε Γιωργο μου.... δεν σκεφτοντε... το μυαλο ειναι αλλου δεν ειναι εκει πανω... κατω ειναι... ετσι ειναι τα αγορακια... γιαυτο τα λατρευω....Και αν ησουν εσυ στην θεση του θα σου αρεσε να σε ξεφτυλιση ρε μην εισται τοσο πολυ πιτσιρικια
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αν ηξεραν οι πεθερες και οι πεθεροι τους γαμπρους που κανουν ... ολα τα σπιτια θα ηταν κλεισμενα..... μα ολα....Στα σοβαρά τώρα...σου έκανε , φαντάζομαι ακάποτη (σιγά μη σκέφτηκε προφυλάξεις εν μέσω αυγών και...καύλας) και μετά θα χτύπαγε και ένα γλωσσόφιλο στην γκόμενά του???Βρε την καημένη...και όσο σκέφτομαι ότι ο πεθερός του θα είναι περήφανος για τον λεβέντη γαμπρό που θα κάνει!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και ουτε μια σταγονα δεν θα αφηνες για την κυρια ετσι για να παρη μια γευσηΣτο υπογειο με θες πονηρουλη εσυ εεεεε????? Και η ΑΛΛΗ..... θα ειχα αντικλειδι εγω θα εβγαζα τις αλυσιδες και θα ερχομουν μολις κοιμοταν η ΚΥΡΙΑ θα ξαπλωνα στο κρεβατι σας θα σε ξυπναγα..... θα πηδιομουν μαζη σου διπλα της.... και αυτη θα εβλεπε ονειρο οτι την επνιγαν τα πολλα χυσια σου.....
Αυτοι κανουν μονο οτι λεει το κατω κεφαλι δεν μπορουν να σκεφτουν εκεινη την στιγμη πως να το κανουν καλυτεροΕιδες βρε Γιωργο μου.... δεν σκεφτοντε... το μυαλο ειναι αλλου δεν ειναι εκει πανω... κατω ειναι... ετσι ειναι τα αγορακια... γιαυτο τα λατρευω....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ΟΧΙ..... ουτε μια σταγονα δεν θα της αφηνα... και πριν φυγω θα τις εδινα και ενα φιλακη στον υπνο της για την ωραια βραδυα που περασα....Και ουτε μια σταγονα δεν θα αφηνες για την κυρια ετσι για να παρη μια γευση Αυτοι κανουν μονο οτι λεει το κατω κεφαλι δεν μπορουν να σκεφτουν εκεινη την στιγμη πως να το κανουν καλυτερο
Αν ηξεραν οι πεθερες και οι πεθεροι τους γαμπρους που κανουν ... ολα τα σπιτια θα ηταν κλεισμενα..... μα ολα....
Ξέρω πως έχεις δεί πολλά...με ανθρώπους της ''διπλανής πόρτας'' που ούτε καν πάει το μυαλό κάποιου..εγώ,δεν κατακρίνω κάποιον που του αρέσει αυτό το σπόρ...εξάλλου δεν έχω και το δικαίωμα...απλά κάνω πλάκα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
το ξερω οτι κανης πλακα... αλλα δεν αναφερομε μονο για αυτο το Σπορ.... ξερεις ποσα σπορ εχει???? αστα...Ξέρω πως έχεις δεί πολλά...με ανθρώπους της ''διπλανής πόρτας'' που ούτε καν πάει το μυαλό κάποιου..εγώ,δεν κατακρίνω κάποιον που του αρέσει αυτό το σπόρ...εξάλλου δεν έχω και το δικαίωμα...απλά κάνω πλάκα...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και που το φιλακι στο στομα,μαγουλο η σε καποια τρυπαΟΧΙ..... ουτε μια σταγονα δεν θα της αφηνα... και πριν φυγω θα τις εδινα και ενα φιλακη στον υπνο της για την ωραια βραδυα που περασα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Με φωναζουν στο σπιτη τους με βαζουν στο κρεβατι τους με ξεσκυζουν η γυναικα λειπη.... και οταν ερχετε την πηδανε πανω στα σεντονια που με πηδηξαν μονο και μονο για να νοιωθουν το αρωμα μου στα ρουθουνια τους....
το ξερω οτι κανης πλακα... αλλα δεν αναφερομε μονο για αυτο το Σπορ.... ξερεις ποσα σπορ εχει???? αστα...
Πολλά εεε???Τί να πείς....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Στο μετωπο Γιωργο μου στο μετωπο.... πανω απ ολα σεβασμο σε αυτον που με φιλοξενηΚαι που το φιλακι στο στομα,μαγουλο η σε καποια τρυπα