Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spotlight

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δανάη έπρεπε την ώρα που μίλαγε ο τύπος στη γκόμενά του να πεταγόσουν και να έλεγες "ρουφα το όλο μωρό μου" και να τον κάνεις ξεφτίλα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ααααααααααααα    :o :o :o :o :o :o :o :o
θα κλειδωνα το δωματιο μου το βραδυ...  κοιμαμε μονο με το βρακακη
Εισαι ντροπαλη και θα κλειδωνες  να μην σε βιαση καποιος :grin: :grin: :grin: :grin:
Θα φροντιζα να εχω παντα ετοιμο το αντικλειδι  :pipa1: :pipa1:
εσυ στο υπογειο να μη ξενοπηδιεσαι και εγω στο κρεβατι με το γατο να του κανω παρεα..
οριστε μας τωρα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Σαν την Γιαννορανια που θελη το υπογειο  :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ασε Γιωργο μου τι επαθα......
Αλλο που δεν ηθελες και εσυ απο οτι διαβασα παρακατω κακοπερασες να σε φιλα και να σε ρουφα απο πανω μεχρι κατω κανοντας πως τρωει τα αυγα, καλα που δεν πνιγηκε απο το πολυ φαγητο  :o :o :o

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη έπρεπε την ώρα που μίλαγε ο τύπος στη γκόμενά του να πεταγόσουν και να έλεγες "ρουφα το όλο μωρό μου" και να τον κάνεις ξεφτίλα.
αστα και αυτα λιγο να χαρουνε μωρε... η ζωη ειναι μικρη...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αλλο που δεν ηθελες και εσυ απο οτι διαβασα παρακατω κακοπερασες να σε φιλα και να σε ρουφα απο πανω μεχρι κατω κανοντας πως τρωει τα αυγα, καλα που δεν πνιγηκε απο το πολυ φαγητο  :o :o :o
Γιωργο μου  τον εκανα οτι ηθελα μπροστα στη γκομενα του... αυτη ηταν η μεγαλυτερη καυλα της βραδυας....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αστα και αυτα λιγο να χαρουνε μωρε... η ζωη ειναι μικρη...

Στα σοβαρά τώρα...σου έκανε  :pipa1: , φαντάζομαι ακάποτη (σιγά μη σκέφτηκε προφυλάξεις εν μέσω αυγών και...καύλας) και μετά θα χτύπαγε και ένα γλωσσόφιλο στην γκόμενά του???Βρε την καημένη...και όσο σκέφτομαι ότι ο πεθερός του θα είναι περήφανος για τον λεβέντη γαμπρό που θα κάνει!!! :headbang: :headbang:
Γρήγορα τον Αποστόλη....ΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εισαι ντροπαλη και θα κλειδωνες  να μην σε βιαση καποιος :grin: :grin: :grin: :grin:
Θα φροντιζα να εχω παντα ετοιμο το αντικλειδι  :pipa1: :pipa1:Σαν την Γιαννορανια που θελη το υπογειο  :grin: :grin: :grin:
Στο υπογειο με θες πονηρουλη εσυ εεεεε?????  Και η ΑΛΛΗ.....  θα ειχα αντικλειδι εγω θα εβγαζα τις αλυσιδες και θα ερχομουν μολις κοιμοταν η  ΚΥΡΙΑ  θα ξαπλωνα στο κρεβατι σας θα σε ξυπναγα..... θα πηδιομουν μαζη σου διπλα της.... και αυτη θα εβλεπε ονειρο οτι την επνιγαν τα πολλα χυσια σου.....  

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και αν ησουν εσυ στην θεση του θα σου αρεσε να σε ξεφτυλιση ρε μην εισται τοσο πολυ πιτσιρικια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στα σοβαρά τώρα...σου έκανε  :pipa1: , φαντάζομαι ακάποτη (σιγά μη σκέφτηκε προφυλάξεις εν μέσω αυγών και...καύλας) και μετά θα χτύπαγε και ένα γλωσσόφιλο στην γκόμενά του???Βρε την καημένη...και όσο σκέφτομαι ότι ο πεθερός του θα είναι περήφανος για τον λεβέντη γαμπρό που θα κάνει!!! :headbang: :headbang:
Γρήγορα τον Αποστόλη....ΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τον Αποστολη τον παντρευομουν.... ειναι σοβαρο παιδι... και κοιταει τις λεπτομερειες... οχι σαν και εσας...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και αν ησουν εσυ στην θεση του θα σου αρεσε να σε ξεφτυλιση ρε μην εισται τοσο πολυ πιτσιρικια
Ειδες βρε Γιωργο μου.... δεν σκεφτοντε... το μυαλο ειναι αλλου δεν ειναι εκει πανω... κατω ειναι... ετσι ειναι τα αγορακια... γιαυτο τα λατρευω....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν ηξεραν οι πεθερες και οι πεθεροι τους γαμπρους που κανουν ...  ολα τα σπιτια θα ηταν κλεισμενα.....  μα ολα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Στο υπογειο με θες πονηρουλη εσυ εεεεε?????  Και η ΑΛΛΗ.....  θα ειχα αντικλειδι εγω θα εβγαζα τις αλυσιδες και θα ερχομουν μολις κοιμοταν η  ΚΥΡΙΑ  θα ξαπλωνα στο κρεβατι σας θα σε ξυπναγα..... θα πηδιομουν μαζη σου διπλα της.... και αυτη θα εβλεπε ονειρο οτι την επνιγαν τα πολλα χυσια σου..... 
Και ουτε μια σταγονα δεν θα αφηνες  :think: για την κυρια ετσι για να παρη μια γευση  :grin: :grin:
Ειδες βρε Γιωργο μου.... δεν σκεφτοντε... το μυαλο ειναι αλλου δεν ειναι εκει πανω... κατω ειναι... ετσι ειναι τα αγορακια... γιαυτο τα λατρευω....
Αυτοι κανουν  μονο οτι λεει το κατω κεφαλι δεν μπορουν να σκεφτουν εκεινη την στιγμη πως να το κανουν καλυτερο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και ουτε μια σταγονα δεν θα αφηνες  :think: για την κυρια ετσι για να παρη μια γευση  :grin: :grin:Αυτοι κανουν  μονο οτι λεει το κατω κεφαλι δεν μπορουν να σκεφτουν εκεινη την στιγμη πως να το κανουν καλυτερο
ΟΧΙ..... ουτε μια σταγονα δεν θα της αφηνα... και πριν φυγω θα τις εδινα και ενα φιλακη στον υπνο της για την ωραια βραδυα που περασα....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αν ηξεραν οι πεθερες και οι πεθεροι τους γαμπρους που κανουν ...  ολα τα σπιτια θα ηταν κλεισμενα.....  μα ολα....

Ξέρω πως έχεις δεί πολλά...με ανθρώπους της ''διπλανής πόρτας'' που ούτε καν πάει το μυαλό κάποιου..εγώ,δεν κατακρίνω κάποιον που του αρέσει αυτό το σπόρ...εξάλλου δεν έχω και το δικαίωμα...απλά κάνω πλάκα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ξέρω πως έχεις δεί πολλά...με ανθρώπους της ''διπλανής πόρτας'' που ούτε καν πάει το μυαλό κάποιου..εγώ,δεν κατακρίνω κάποιον που του αρέσει αυτό το σπόρ...εξάλλου δεν έχω και το δικαίωμα...απλά κάνω πλάκα...
το ξερω οτι κανης πλακα... αλλα δεν αναφερομε μονο για αυτο το Σπορ....  ξερεις ποσα σπορ εχει????  αστα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΟΧΙ..... ουτε μια σταγονα δεν θα της αφηνα... και πριν φυγω θα τις εδινα και ενα φιλακη στον υπνο της για την ωραια βραδυα που περασα....
Και που το φιλακι στο στομα,μαγουλο η σε καποια τρυπα  :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Με φωναζουν στο σπιτη τους με βαζουν στο κρεβατι τους με ξεσκυζουν η γυναικα λειπη.... και οταν ερχετε την πηδανε πανω στα σεντονια που με πηδηξαν μονο και μονο για να νοιωθουν το αρωμα μου στα ρουθουνια τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom