Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
γεια σου γατε ....

Δαναη αν παμε στα μπλοκα λες να το γεμισουμε το μπιμπερο ?

:dancing: :dancing: :dancing:

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Τι μπιμπερο καλε.... εκει χρειαζετε ενα μεγαλο Θερμο με παγακια ... τοσο καθαρο αερα και τοσο αγνα προιοντα που τρωνε ... δεν τους βλεπεις κοκκινους κοκκινους????  Αλοιμονο μας αν πεσουμε στα χερια τους.... αυτοι στιβουν και την πετρα.... μας βλεπω να γυρναμε αναμαλλιασμενες πισω......   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γεια σου γατε ....

Δαναη αν παμε στα μπλοκα λες να το γεμισουμε το μπιμπερο ?

:dancing: :dancing: :dancing:

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Γεια σου και παλι Αννα
στα μπλοκα αμα πας Αννα οχι μονο θα γεμιση το μπιμπερο αλλα θα εχει και για ρεζερβα
ερχετε και Σαββκυριακο... να βγουμε να ξεσκασουμε....
Σκασμενο εσυ ..............

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν με ειχες κορη θα με αφηνες να βγαινω?????

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αν με ειχες κορη θα με αφηνες να βγαινω?????
οχι να σε κλειδωνε μεσα εσενα ...
εισαι επικινδυνη ..

εσυ στο υπογειο να μη ξενοπηδιεσαι και εγω στο κρεβατι με το γατο να του κανω παρεα..

οριστε μας τωρα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

που θες και βολτες
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ηρθε ενας προχθες πολυ ωραιο παιδι χαρηκα χαρηκε.. Καθομαστε στο σαλονι βαζουμε ποτακη συζηταμε....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πανω ετσι στη συζητηση που αρχιζαμε να καυλωνουμε κατσαμε διπλα διπλα.. χαιδευομασταν χτυπαει το τηλ του.... ημουν γυμνη εγω.... αυτος με το σλιπακη....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μου λεει πρεπει να το σηκωσω ειναι η γκομενα μου  με παιρνη μου λεει για Καληνυχτα θα τις μιλησω για λιγο και μετα ειμαστε για παρτη μας.... Χαμηλωνο μουσικη.. απολυτη ησυχια... Λοιπον ακουστε τωρα.....
ΑΥΤΟΣ.. Ελα μωρακη μου γλυκο τι κανεις?? Πως περασες τη μερα σου?? Παραλληλα χαιδευε εμενα και μου εβαζε κωλοδαχτυλο..Αγαπουλινα μου δεν σε ειδα δυο μερες και μου ελυψες ποτε θα σε δω βρε μωρο μου???? Εγω τωρα εχω ξαπλωση ειμαι πολυ κουρασμενος κλεινουν τα ματια μου....και βλεπω τηλεοραση....  εγω ειχα βαλη το κωλαρακη μου πανω στο μουτρακη του και το ετριβα.... Δεν εχω παρη ανασα σημερα μωρακη μου να σε κλεισω να ψησω 2 αυγα και θα σε ξαναπαρω για καληνυχτα οκ μωρακη μου?????  Συνεχιζω.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αρχισαμε εμεις  καβλωσαμε φιλιωμαστε γλυφωμαστε... οπως ειχαμε φταση στη μεγαλη μας καυλα.... μου λεει λοιπον σταματα να την παρω τωρα υποτηθετε οτι τα τηγανησα τα αυγα... να της πω μια καληνυχτα να ηρεμησουμε....
ΑΥΤΟΣ.. Ελα μωρακη μου εσυ τι κανεις ξαπλωσες θα κοιμηθης?? Αυτη δεν ειχε υπνο εντομεταξυ.. χαχα... ηθελε κουβεντα...  :2funny:
παραλληλα εκανε οτι ετρωγε και μου εγλυφε τις ρογες και να μην πω τι αλλο....  :2funny:
Τι εχει η τηλεοραση εχει τιποτα καλο?? Τα ιδια και τα ιδια... Λοιπον αντε καρδουλα μου της λεει να κοιμηθω εχω πρωινο ξυπνημα εντομεταξυ ειναι 2 το βραδυ...
ΑΥΤΗ.. Μα ελα να τα πουμε βρε μωρακη μου εχουμε να τα πουμε απο χθες....
ΑΥΤΟΣ... εεε τι να πουμε βρε μωρακη μου ειναι 2 το βραδυ νυσταζω κλεινουν τα ματια μου... τα ιδια και τα ιδια θα λεμε.... θα τα πουμε αυριο βρε μωρο μου.. μου εγλυφε το κωλο εντομεταξυ....καυλωμενος .... και μετα εκατσα και απανω του και γαμιωμουνα να δω πως θα ακουγωταν η φωνη του στο τηλεφωνο ....  μια χαρα παιδια... και της ελεγε....

Να σου δωσω ενα φιλακη??? Μουα... να με σκεφτεσε εεεε????  θα τα πουμε αυριο παλι καρδουλινα μου σε αφηνω πεφτω ξερος....

Αυτα.....

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
χαχαχαχαχαχαχαχ

αυτα ειναι τα καλα..
μη μου πεις οτι δεν εχει τυχει να παρει η συζυγος ? η γραμματεας ? η μαμα?

και εσυ να ιππευεις ενω τους μιλαει ?

με φτιαχνουν κατι τετοια τρελαααααααααααααααα

ειδικα οταν δε μπορει να μιλησει και λεει οτι πλενει τα δοντια του η οτι τρωει

χαχαχα

τελικα ολοι τα ιδια λενε

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν το πολυ καταλαβα πολυ μπερδεμενα τα λες

Ελα ρε αποστόλη...εκεί που έκανε  :pipa1: ο τύπος στην Δανάη...και της  :kissass: ...μίλαγε ταυτόχρονα και με την γκόμενα του στο τηλ...απλά το είπε η κοπέλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom