αυτο περιμενω και εγω...ξερεις εσυπου θα παει ομως σε ενα δυο μηνες θα βγουνε στην δουλεια αναγκαστικα θα τους ανοιξουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 330K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου βρε Συλβια... θα καθησης καιρο??
20 ημερες λεει η Συλβια θα καθηση, εσυ Δαναη ουτε ενα Σ/Κυριακοκαμια 20ρια μερες δαναη
δεν αντεχει αυτη χωρις αθηνα γιωργο μου20 ημερες λεει η Συλβια θα καθηση, εσυ Δαναη ουτε ενα Σ/Κυριακο
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εδω κανη ψωφο και βρεχει... αλλα οι καυλες καυλες... αντε να γυρισης να τα πουμε επιτελους βρε Συλβια οκ??καμια 20ρια μερες δαναη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα ανοιξη και ο καιρος ως τοτεαυτο περιμενω και εγω...ξερεις εσυ
σημερα απο το πρωι μια χιονιζη δυνατα μια κοβη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
παμε και ενα ταξιδακη Θεσσνικη θες?? χαβαλε θα εχειιιιιιιδεν αντεχει αυτη χωρις αθηνα γιωργο μου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ψωφο κανει εκει, τι να πουμε και εμεις εδω πανω,χιονιζη σημερα παλιΕδω κανη ψωφο και βρεχει... αλλα οι καυλες καυλες... αντε να γυρισης να τα πουμε επιτελους βρε Συλβια οκ??
δεν ερχεσε να σε βγαλω λιγο το κωλαρακι μες στο κρυο παγακι θα γινη
θα παμε αλλα κατσε να ανοιξουν οι δρομοι και θα το κανονισουμεπαμε και ενα ταξιδακη Θεσσνικη θες?? χαβαλε θα εχειιιιιιι
ερχομαι να κανουμε σκιΘα ανοιξη και ο καιρος ως τοτε
σημερα απο το πρωι μια χιονιζη δυνατα μια κοβη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
βρε Γιωργο μου μονη μου βαριεμεεεε να ερθω20 ημερες λεει η Συλβια θα καθηση, εσυ Δαναη ουτε ενα Σ/Κυριακο
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αχ τρελο μου εσυ.... ετοιμο θα το εχωΨωφο κανει εκει, τι να πουμε και εμεις εδω πανω,χιονιζη σημερα παλι
δεν ερχεσε να σε βγαλω λιγο το κωλαρακι μες στο κρυο παγακι θα γινη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τοσο πολυ την αρεση το καυσαεριο και δεν θελη να το αποχωριστηδεν αντεχει αυτη χωρις αθηνα γιωργο μου
Και δεν ερχεστε και οι δυο μαζιπαμε και ενα ταξιδακη Θεσσνικη θες?? χαβαλε θα εχειιιιιιι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λοιπον αντε να ανοιξουν οι δρομοι και θα ερθουμε μαζη με τη Συλβια.. θα γινη χαμος
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
γουσταρης φιλεναδα σαλονικα together???αυτο περιμενω και εγω...ξερεις εσυ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
και σκι και ξε-σκι......ερχομαι να κανουμε σκι
Βρε μενης εσυ ποτε χωρις παρεαβρε Γιωργο μου μονη μου βαριεμεεεε να ερθω
Πως να μην το εχεις ετοιμο μηπως φορας τσιγγινο οπως εμειςαχ τρελο μου εσυ.... ετοιμο θα το εχω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Που θα παει σε λιγες μερες θα ανοιξουν οι δρομοι,αλλα μην πης μετα οτι τα Τεμπη ειναι κλειστα ακομη γιατι υπαρχη και το idercity που ειναι πολυ γρηγορο και αν θυμασε οταν ξαναηρθες καποια περιοχη που περνουσες και ειπες οτι ειναι πολυ ωραια με το τρενο ακομη ποιο ομορφα μιας και η γραμμη περνα διπλα απο την θαλασσαΛοιπον αντε να ανοιξουν οι δρομοι και θα ερθουμε μαζη με τη Συλβια.. θα γινη χαμος
Αφου σου αρεση ειναι ομορφη πολη με καλο κοσμο και ωραια διαδρομηγουσταρης φιλεναδα σαλονικα together???
ναι καλε θα το κανονισουμε να ανεβουμε μαζιγουσταρης φιλεναδα σαλονικα together???
μπα τα τεμπη δεν με νοιαζουν παω και γυρω γυρωΠου θα παει σε λιγες μερες θα ανοιξουν οι δρομοι,αλλα μην πης μετα οτι τα Τεμπη ειναι κλειστα ακομη γιατι υπαρχη και το idercity που ειναι πολυ γρηγορο και αν θυμασε οταν ξαναηρθες καποια περιοχη που περνουσες και ειπες οτι ειναι πολυ ωραια με το τρενο ακομη ποιο ομορφα μιας και η γραμμη περνα διπλα απο την θαλασσαΑφου σου αρεση ειναι ομορφη πολη με καλο κοσμο και ωραια διαδρομη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλα θα δεις τι θα παθης αμα θαρθω... θα σε φαωωω
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
μπραβο... μεσα ειμαι... θα περασουμε σουπερ...ναι καλε θα το κανονισουμε να ανεβουμε μαζιμπα τα τεμπη δεν με νοιαζουν παω και γυρω γυρω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μονο μην τον δαγκωσηςΚαλα θα δεις τι θα παθης αμα θαρθω... θα σε φαωωω
Εγω να δης τι φαγωμα θα κανω τα βυζια σου
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
λες να μην περασουμε απο τους αγροτες μια βολτα??? τα καημενα μωρεεεεε Στο Τρακτερ τοχης κανη ποτε????ναι καλε θα το κανονισουμε να ανεβουμε μαζιμπα τα τεμπη δεν με νοιαζουν παω και γυρω γυρω