DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Στη προσωπικη μου ζωη γενικως ειμαι πολυ ανετη τζινακη και οχι πολλα πολλα..
χρυσες αμμουδιες... εδω ποναγε το κωλαρακη μου μετα... θελω να προσεχω που το καθιζω...καλυτερα...να μην εχεις κ πολλα ν βγαλεις... ;)
δεν μου ειπες..προτιμας χρυσες αμμουδιες ή τον βρωμιαρη τουριστα;
χρυσες αμμουδιες... εδω ποναγε το κωλαρακη μου μετα... θελω να προσεχω που το καθιζω...
το καλο πραμα αργει να γινη μωρο μου.....τι κανεις καυλιτσα??εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε...να δω ποτε θα βρω χρονο να σε επισκεφθω..φιλια
Καλησπερα αγαπη....καλησπερα μωρο..!!
γεια σου βρε δαναη ....τι κανεις?εγω την εκανα παλι απο αθηνα ειμαι ροδοΑνοιξα το κινητο μου καυλες.... φιλια
πηρες βρακακι???Ανοιξα το κινητο μου καυλες.... φιλια
Το ανοιξες αλλα εκει που εισαι αχρηστο μου ειναιΑνοιξα το κινητο μου καυλες.... φιλια
Ακομη ποιο μακρια εσυ αντε να δουμεγεια σου βρε δαναη ....τι κανεις?εγω την εκανα παλι απο αθηνα ειμαι ροδο
εμ αφου εσεις εκει πανω κλεισατε ολους τους δρομους εμεις παμε εκει που πανε καραβιαΤο ανοιξες αλλα εκει που εισαι αχρηστο μου ειναι
Γεια σου καυλιαρικο Ακομη ποιο μακρια εσυ αντε να δουμε
Γεια σου Συλβια
μην σου πω οτι αγορασε και σερβιετες σημερα γιατι εχει περιοδο(εκπτωσεων)πηρες βρακακι???
Γεια σου βρε Συλβια... θα καθησης καιρο??εμ αφου εσεις εκει πανω κλεισατε ολους τους δρομους εμεις παμε εκει που πανε καραβια μην σου πω οτι αγορασε και σερβιετες σημερα γιατι εχει περιοδο(εκπτωσεων)
Το ξεχασα οτι κλεινουν και οι δρομοι,αλλα να μην κλεισουν και τα καραβια οπως πανεεμ αφου εσεις εκει πανω κλεισατε ολους τους δρομους εμεις παμε εκει που πανε καραβια
καμια 20ρια μερες δαναηΓεια σου βρε Συλβια... θα καθησης καιρο??
Δεν πηρα... τετοιο θα μου φερης??? μου παει εχω ωραιο κωλαρακη... αν το εχεις σε κιτρινο...πηρες βρακακι???