Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχ

αυτα ειναι τα καλα..
μη μου πεις οτι δεν εχει τυχει να παρει η συζυγος ? η γραμματεας ? η μαμα?

και εσυ να ιππευεις ενω τους μιλαει ?

με φτιαχνουν κατι τετοια τρελαααααααααααααααα

ειδικα οταν δε μπορει να μιλησει και λεει οτι πλενει τα δοντια του η οτι τρωει

χαχαχα

τελικα ολοι τα ιδια λενε
Μου αρεσε οταν τον ρωταγε η γκομενα του αν ειναι ωραια τα αυγα....  Μια χαρα λεει πολυ νοστιμα   και με εγλυφε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαρα και η γκομενα :headbang:...θα ελεγε ποσο καυλωνει ο γκομενος μου με την φωνη μου και μου μιλαει λαχανιασμενα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
χαρα και η γκομενα :headbang:...θα ελεγε ποσο καυλωνει ο γκομενος μου με την φωνη μου και μου μιλαει λαχανιασμενα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο τη μια χαιροταν η γκομενα γιατισου λεει καυλωνη με τη φωνη μου... απο την αλλη παλι εδειχνε απο τη φωνη οτι ειναι καυλωμενος αλλα ηθελε και να της το κλειση κιολας το τηλ  την ειχε μπερδεψη ... δεν ηξερε ... περιμενε αυτη σου λεει θα κανουμε τηλεφωνικο σεξ τωρα....   :2funny: :2funny: :2funny:

aquasshh

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Χα χα χα. Πολυ ωραια η εμπειρια της Δαναης. Και εκτος απο αστεια, η αφηγηση ήταν και καυλωτικη. Εχει τον τροπο της στο χειρισμο της γλωσσας... γενικως...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μην παρεξηγησε βρε Αποστολη... να χαμογελασουμε λιγο να περαση η μερα μας... ελα βρε ζουζουκο...  :-*

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μην παρεξηγησε βρε Αποστολη... να χαμογελασουμε λιγο να περαση η μερα μας... ελα βρε [size=20pt]ζουζουκο[/size]...  :-*

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πρέπει τώρα κάτι να κάνεις για να το ευχαριστήσεις το παιδί...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πρέπει τώρα κάτι να κάνεις για να το ευχαριστήσεις το παιδί...
ο Αποστολης εινα σοβαρο παιδι...
μη κοιτας εμενα τη τρελεγκο... ο Αποστολης ειναι για αλλα πραματα...
Αποστολακη μου.... :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom