Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σου ελειψα καβλα μου???  Τι θα τα κανω εδω τα παιδια τα ατακτα μου λες????  Λεω να ανοιξω σχολη Αγιου Βασιλη... Θα ειμαι εγω η δασκαλα τους... και οποιος ειναι ατακτος θα τον βαζω να μου γλυφη το κωλαρακη μου... τιμωρια..
Ελειψες ναι περασε πολυς καιρος,
να εισαι αυστηρη δασκαλα να τους βαζης να γλειφουν καλααααα
και τον γεναρη που θα εχει περισσοτερο κρυο ελα εδω να παρουμε φωτια (το αιρ κοντισιον ακομη το θυμαμε τι κρυο εκανε μετα  :2funny: :2funny: :2funny: )

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κοιτα Κρητικια ειμαι ...... Δεν ειμαι απο την Αμερικη.... α
Η λεξη Ποντικομαμη μπορη να μου πει κανενας τι σημαινη????

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εισαι σιγουρος?????

κοίταξε...παίρνω κι εγώ...μόνο όσες το ΑΞΙΖΟΥΝ.... οπότε... ;)

Κοιτα Κρητικια ειμαι ...... Δεν ειμαι απο την Αμερικη.... α
Η λεξη Ποντικομαμη μπορη να μου πει κανενας τι σημαινη????

Κρητικιά;;; από που;;;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Απο τον πιο ωραιο Νομο της Κρητης.... Τα Χανια.... εχουμε αντιρηση???

είναι ο αδερφός μου στο στρατόπεδο..και λέει ο λοχίας, δεν θυμάμαι ακριβώς..κάποιος υψηλόβαθμος..τεςπα ο εκπαιδευτής εκεί πέρα... ο οποίος εκπαιδευτής είναι από τα Χανιά, απο τα ΧΑΝΙΑ τονιζω...

και λέει ο εκπαιδευτής ένα ανέκδοτο...αρχίζει " είναι ένας Κρητικός και βρίσκει στο δρόμο ένα λυχνάρι...το τρίβει και βγαίνει ένα τζίνι από μέσα...λέει το Τζίνι "μπορώ να σου πραγματοποιήσω 3 ευχες"..απαντά ο Κρητικός "ωραία"...και λέει "θέλω να μου κάνεις μία γέφυρα από την Κρήτη μέχρι το σπίτι της κόρης μου στην Αθήνα που σπουδάζει εκεί"..λέει το Τζίνι "κάτι πιο απλό φίλε μου"...συνεχίζει ο Κρητικός " πές μου με πόσόυς άντρες έχει πάει η γυναίκα μου φέτος"...κολλάει το Τζίνι και του απαντά " με πόσες λωρίδες θες την γέφυρα;; "...

και πεταγεται το αδερφάκι μου και λέει... μήπως η γυναίκα του ήταν ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
είναι ο αδερφός μου στο στρατόπεδο..και λέει ο λοχίας, δεν θυμάμαι ακριβώς..κάποιος υψηλόβαθμος..τεςπα ο εκπαιδευτής εκεί πέρα... ο οποίος εκπαιδευτής είναι από τα Χανιά, απο τα ΧΑΝΙΑ τονιζω...

και λέει ο εκπαιδευτής ένα ανέκδοτο...αρχίζει " είναι ένας Κρητικός και βρίσκει στο δρόμο ένα λυχνάρι...το τρίβει και βγαίνει ένα τζίνι από μέσα...λέει το Τζίνι "μπορώ να σου πραγματοποιήσω 3 ευχες"..απαντά ο Κρητικός "ωραία"...και λέει "θέλω να μου κάνεις μία γέφυρα από την Κρήτη μέχρι το σπίτι της κόρης μου στην Αθήνα που σπουδάζει εκεί"..λέει το Τζίνι "κάτι πιο απλό φίλε μου"...συνεχίζει ο Κρητικός " πές μου με πόσόυς άντρες έχει πάει η γυναίκα μου φέτος"...κολλάει το Τζίνι και του απαντά " με πόσες λωρίδες θες την γέφυρα;; "...

και πεταγεται το αδερφάκι μου και λέει... μήπως η γυναίκα του ήταν ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....  ολες οι παρθενες στο χωριο σου ειναι μαζεμενες.... δεν εχετε αφηση τιποτα ορθιο... Και καλα κανουμε....  Ειμαστε κουκλαρες και μας πηδανε  .... μεχρη και εσεις μας γουσταρετε....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....  ολες οι παρθενες στο χωριο σου ειναι μαζεμενες.... δεν εχετε αφηση τιποτα ορθιο... Και καλα κανουμε....  Ειμαστε κουκλαρες και μας πηδανε  .... μεχρη και εσεις μας γουσταρετε....

παπούτσι από τον τόπο σου...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
παπούτσι από τον τόπο σου...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΕΤΣΙ.... οι Κρητικιες ειναι ωραιες γυναικες και Τρανς και ειναι και ζωντανα πλασματα.. βραζη το αιμα τους  ..... το εχει το κλιμα φαινετε... και με αντοχες... ΠΟΛΛΕΣ
Και μην μου αρχισης παλι τα ιδια .....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ΕΤΣΙ.... οι Κρητικιες ειναι ωραιες γυναικες και Τρανς και ειναι και ζωντανα πλασματα.. βραζη το αιμα τους  ..... το εχει το κλιμα φαινετε... και με αντοχες... ΠΟΛΛΕΣ
Και μην μου αρχισης παλι τα ιδια .....

έτσι κι αλλιώς ντουβάρι είσαι..δεν θα με ακούσεις... :( :( :(

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                        Κοιτα αντοχες εδω.... κοιτα ποδια που πατανε καλαααα......

Συνημμένα

• PC130048 copy.jpg
    PC130048 copy.jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom